Ako podať sťažnosť na zamestnancov v Kauflande?
Ahojte, ako sa podávajú sťažnosti na zamestnancov v Kauflande? Kam sa obrátiť?
Včera sa mi stala veľmi nepríjemná situácia.
Bola som u doktora a mojím dedkom (86r) po ceste od doktora som ja išla na veľký nákup, on išiel so mnou s tým že on by si chcel kúpiť bedničku piva, hovorím okej, nakúpili sme, išli sme platiť, pokladne išli dve a boli plné, samoobslužné boli voľne tak sme šli tam, ja som mala skener, dedko ma mal počkať s tým že najskôr zaplatím ja a potom mu pomôžem nablokovať to pivo...ja som mala kontrolu nákupu on čakal pri druhej pokladni, bez okuliarov nevidel, nevie ako tie pokladne fungujú, nejako tam nablokoval tu bedničku, a čakal na mňa s pripravenými peniazmi, ja som zaplatila išla som za ním, videla som že tam je suma len 2,75€ tak som chcela zavolať obsluhu že čo s tým, v tom prišla predavačka (zároveň vedúca čo tam je) a začala že ako to že tam je nablokovana len bednička a nie aj pivo že ako si to predstavujeme, hovorím prepáčte dedko to zle nablokoval, mal počkať na mňa, snažil sa to sám, ona začala že či má zavolať sbs že chceme kradnúť, hovorím že nikto nechce kradnúť, normálne to pivo chcem zaplatiť, len to zle nablokoval, predavačka to opravila a kým sme zaplatili zavolala tu sbs že mi prezru celý nákup lebo ma podozrenie že kradnem, nemala som s tým problém, samozrejme všetko bolo v poriadku, počas celej kontroly sa tam predavačka rozhorčovala že čo to je za dobu takto kradnúť a že vie že tam pravidelne nakupujem, a bohvie koľko som toho už ukradla a že využívam dedka na krádež piva. No dotklo sa ma to, mali sme mali "výmenu názorov" nechcem to ani tak nazvať lebo ja som hovorila ozaj kľudne a rozvážne, žiadne nervy ani nič. Potom nás pustili a išli sme preč. Len sa mi tento prístup nepáčil. Nechceli sme odísť s tým pivom ani nič, prišla za nami vo chvíli keď som aj ja prišla za dedkom a zistila kde je problém. Vykašľali by ste sa na to? Alebo by ste to riešili ďalej? Prípadne aký je tam postup? Ďakujem
Nijako, prestan tam nakupovat.
Na co si chces stazovat ? Na snahu zamestnancov zabranit kradeziam ? Zbili ta obuskom v sklade ? Dali fotku na nastenku ako zlodeja ?
Pochop, oni maju nervy cely cely den kvoli realnym zlodejom a manko platia zo svojho.
Rozhodne by som sa sťažovala, už len preto, že takéto 🍑 tam nemajú čo robiť, keď sa nevedia slušne správať k druhým - a je úplne jedno, aj keby reálne niekto kradol, toto si dovoľovať nemôže.
napíš na ňu oficiálnu sťažnosť, nikto ťa nesmie na verejnosti urážať a bezdôvodne obviňovať z krádeže, pre toto ja do Kauflandu nechodím, je tam hrozný personál
Na co si chces stazovat ? Na snahu zamestnancov zabranit kradeziam ? Zbili ta obuskom v sklade ? Dali fotku na nastenku ako zlodeja ?
Pochop, oni maju nervy cely cely den kvoli realnym zlodejom a manko platia zo svojho.
@patrike nie neplatia si to zo svojho 🤦♀️🙄. Si kde nabral takúto sprostosť. To že je niekto psychicky labilný, znamená, že je psychicky labolný a nemá pracovať s ľuďmi.
@patrike na to tam majú SBS a kamery, nie? a nie slušného človeka obviňovať bez dôvodu
Ano stazovala by som sa. Mne nikto do zlodejok nadavat nebude. Minas tam peniaze a nie malo, takze takyto pristup je proste cez ciaru. Napisala by som oficialnu pisomnu staznost na dotycnu zamestnankynu, ake ma spravanie voci platiacim zakaznikom.
Ako nás môžete kontaktovať
Sme vám k dispozícii prostredníctvom viacerých kanálov. Vyberte si ten, ktorý vám najviac vyhovuje:
Cez online-formulár nižšie na tejto stránke
Prostrednniíctvom e-mailu info@kaufland.sk
Telefonicky na bezplatnej linke 0800/15 28 35
Prevádzkové hodiny:
Pondelok - Piatok: 8:00 - 18:00 h
Sobota: 8:00 - 17:00 h
@patrike 🤣taky kauf moze mat manko v tisicoch, to by museli predat oblicky, aby to vyrovnali, to nie je dedinska Jed., to tak nebude.... pan schwarz musi nat lepsiu proviziu na tom komposte, kedze tu ziskal garantovane odbytisko vsetkeho.
Kontrola nakupu je ok, tie reci okolo toho nie. Chapem, ze sa kradne, maju toho dost, ale napisala by som staznost.
@anonym_autor Ahoj, kludne podaj staznost. Ty si jej slusne objasnila situaciu a napriek tomu isla svoje, spravala sa naozaj velmi neprimerane a urazat ta, ze ta chodievas a ktovie kolko si ukradla je uplne cez! Sa mas obavat dalsich nakupov tam, lebo co ak tam bude zas henta voci tebe saliet?! Toto bude lepsie, ked pojde do riesenia.
@patrike snaha zamestnancov zabrániť krádežiam ? 🤣 slušných ľudí kontrolujú , a pri tých opálenejších sa tvária že tam nie sú.
Autorka- podala by som sťažnosť.
@patrike v prvom rade, manko v kauflande neplatia predavači zo svojho (robila som v LIDL kedysi, veď keď aj niekto niečo rozbil, poškodil zo zákazníkov, tak to čo by bolo, aby všetko zamestnanci hradili a oni zarábajú krásne tie korporáty) a za druhé, to je čo za prístup či ma zbili obuškom alebo dali na nástenku..to, že chcú zabrániť krádeži, ok a áno viem, že kradnú aj starí ľudia, nielen mladí, ale takto sa nemá chovať ani zďaleka, to že daný predavač nie je schopný komunikovať s ľudmi, tak nemá čo robiť potom v takom odvetví..
k autorke - rozhodne sa choď sťažovať a nenechaj to tak, zvlášť keď tam chodíš často nakupovať..prečo by si mala chodiť inam, ako ti to tu niekto napísal, že prestaň tam nakupovať..to prečo akože? zato že niekto sa nevie správať, ty máš prestať tam chodiť nakupovať, keď to máš napríklad blízko domu, práce, atď? sa už zobuďte niektorí, čo tu píšete..slušných ľudí idú kontrolovať a ten čo tam kradne ani nešteknú, lebo sa ho boja..to je doba, to sme dopadli..
Sťažuj sa,ja všetko viem vždy pochopiť,ale nie drzosť
Nech je to kdekoľvek.
Podaj staznost, nejde o to, ze mali podozrwnie z kradeze, ale ako sa chovali, kua ze by tam bol niekto, kto ti to nablokuje, to nie. Ale ked to nevies spravne urobit sam, a k tomu mas 80 rokov, budu ta tam dzubat. Akoze kde sme
@patrike klameš. V klaufl. neplatia zamestnanci manko zo svojho
máš zlé info.
Určite podať oficiálnu sťažnosť. Nieje to normálne takto reagovať. Pracujem v obchode. Priamo som prichytila zlodeja pri krádeži, mal už tovar pod bundou a už chcel a tovarom odísť bez platenia a takúto scénu som neurobila. Zastavila som ho a požiadala ho aby tovar vrátil na miesto, inak bude nutne iné opatrenie. Žiadne zvyšovanie hlasu ani nič. Chalan sa otočil, vrátil vec a dokonca mi aj prišiel povedať že to vrátil a odišiel.
Takze určite to nenechaj tak a nenechaj sa šikanovať. Všetci sme len ľudia, ale takto sa krízové situácie neriešia.
Keby sa radsej zamerali na spoluobcanov, kde je to na mieste.
@anonym_autor dúfam, že sa ti po kontrole nákupu ospravedlnila za podozrenie, že si kradla. Určite podaj sťažnosť, takýto ľudia čo sa nevedia správať by mali pracovať v maštali medzi zvieratami a nie s ľuďmi, ešte k tomu vo vedúcej pozícii.
Ja som sa pred pár rokmi tiež sťažovala na postup pracovníčky Kauflandu ,vyššie je napísaný kontakt ,normálne tá infolinka .Potom mi telefonovali s ospravedlnením ,dostala som tuším 5,alebo 4€ poukážku a že zamestnanci budú preškolení.Neviem,či ti to bude stačiť,som sa normálne vytočila na tvojom príspevku ,tiež som pracovala v obchode (inom a menšom) ale drzosť netreba tolerovať
@patrike ty si normálny? Pochybujem. Tak zato, že oni majú nervy celý deň tak budú obviňovať kde-koho?!
To neznamená, že keď si ju neohlasili do skladu a nebili obuškom tak je všetko ok? Za ďalšie nikto tam neplatí manko zo svojho . Bože jak si ma nasral!!
Ty by si sklopil uši a čušal?!
@patrike ty si normálny? Pochybujem. Tak zato, že oni majú nervy celý deň tak budú obviňovať kde-koho?!
To neznamená, že keď si ju neohlasili do skladu a nebili obuškom tak je všetko ok? Za ďalšie nikto tam neplatí manko zo svojho . Bože jak si ma nasral!!
Ty by si sklopil uši a čušal?!
@martul to sú také " múdre" reči. Vidíš že trepe, keďže ani nevie že to neplatia predavačky zo svojho.
@anonym_autor chudak tvoj dedko, ten musel byt v soku ze co sposobil, pritom nespravil nic zle. Urcite to ries aj kvoli inym seniorom ktorych moze napadnut takato premotivovana, zrejme psychicky narusena pracovnicka a verejne ich obvinovat z kradeze bez dokazu.
V samoobsluznej pokladni je nakup dokonceny az momentom zaplatenia, cize aka "kradez".
Chapem ze ste ostali v soku a branili ste sa vysvetlovanim, co bola len voda na mlyn pre tu sibnutu tetku. Ta bola cela stastna ze sa moze konecne hrat na dolezitu a nafukovat situaciu. Ja by som to urcite riesila co najskor, popisala vecne stav aky bol, tam nech si pozru na kamere tu hysterku.
@patrike ... Ani v Kauflande ani v Lidli nemajú zamestnanci podpísanu hmotnú zidoovednost
A urcite ani na kontrolnej vahe to nesedelo, ked nablokoval len bednicku, jemu aj jej sa to zobrazi na displeji. Vtedy ma dojst pracovnicka a pomoct, usmernit tak aby bol nakup korektne nablokovany a nie zacat hystercit.
Deduska ukludni ze nebola chyba v nom ale v tej pani a budes to aj riesit.
Ja som tiez raz podala staznost, sice v Lidli a na sbs. Ta co tam predvadzala na mna a ake mala reci na moje dieta ma tak vytocilo.. Este mi aj samotne predavacky hovorili, ze niesom jedina, ktora sa stazuje na tu pani. Dali poukazku 5€ a premotivovanu tetu som tam odvtedy nevidela😀 Cize ano, stazuj sa, ten postup a samotny pristup bol vyhroteny a uplne zbytocny.
@patrike za ten hnusný prístup predajkyne a za ohováranie vykrikovaním ako veľa toho doteraz nakradla.
To čo ma znamenať? Bez dôkazov spustiť takúto spŕšku klamstiev pred ostatnými ľuďmi..
Za mňa absolútne neprofesionálny prístup redavacky, ktorá nemá čo robiť na takejto pozícii, lebo ju nezvládla.
@anonym_autor inak vies, ze aj ked si mala ty tovar zaplateny, SBS moze vykonat kontrolu len pri DOVODNOM podozreni, ze doslo ku kradezi.
Pokial si nepouzila skener ale skenovala tovar na pokladni sama a vsetko sedelo a zaroven ta nema na kamere ze si si nieco strkala do tasky tak to bola sikana a prekrocenie pravomoci SBS (zmanipulovaneho od tej sibnutej). Takze rovno do staznosti dopis, ze si mala naskenovany tovar, zaplateny a napriek tomu ze nebolo ziadne dovodne podozrenie o tvojej protipravnej cinnosti tak pokracovali v sikanoznom konani k tebe, ich ZAKAZNICKE.
@patrike obhajujes neobhájiteľné.
Mňa to nemusí zaujímať, že má predavačka nervy, rovnako ako ju nezaujíma, aký mám deň ja.
Všetko sa dá riešiť aj slušne. Dôrazne, ale bez kriku a útokov.
Len na to mnohí ešte mentalne nedorastli..

Nevykašlala by som sa na to. Už len z princípu. Nabudúce ťa uvidí a bude po tebe kričať že si zlodejka ? Bude ťa kontrolovať pri každom nákupe sbs ?
Postup poradiť ale neviem.