icon

Ako podať sťažnosť na zamestnancov v Kauflande?

13. feb 2026

Ahojte, ako sa podávajú sťažnosti na zamestnancov v Kauflande? Kam sa obrátiť?
Včera sa mi stala veľmi nepríjemná situácia.
Bola som u doktora a mojím dedkom (86r) po ceste od doktora som ja išla na veľký nákup, on išiel so mnou s tým že on by si chcel kúpiť bedničku piva, hovorím okej, nakúpili sme, išli sme platiť, pokladne išli dve a boli plné, samoobslužné boli voľne tak sme šli tam, ja som mala skener, dedko ma mal počkať s tým že najskôr zaplatím ja a potom mu pomôžem nablokovať to pivo...ja som mala kontrolu nákupu on čakal pri druhej pokladni, bez okuliarov nevidel, nevie ako tie pokladne fungujú, nejako tam nablokoval tu bedničku, a čakal na mňa s pripravenými peniazmi, ja som zaplatila išla som za ním, videla som že tam je suma len 2,75€ tak som chcela zavolať obsluhu že čo s tým, v tom prišla predavačka (zároveň vedúca čo tam je) a začala že ako to že tam je nablokovana len bednička a nie aj pivo že ako si to predstavujeme, hovorím prepáčte dedko to zle nablokoval, mal počkať na mňa, snažil sa to sám, ona začala že či má zavolať sbs že chceme kradnúť, hovorím že nikto nechce kradnúť, normálne to pivo chcem zaplatiť, len to zle nablokoval, predavačka to opravila a kým sme zaplatili zavolala tu sbs že mi prezru celý nákup lebo ma podozrenie že kradnem, nemala som s tým problém, samozrejme všetko bolo v poriadku, počas celej kontroly sa tam predavačka rozhorčovala že čo to je za dobu takto kradnúť a že vie že tam pravidelne nakupujem, a bohvie koľko som toho už ukradla a že využívam dedka na krádež piva. No dotklo sa ma to, mali sme mali "výmenu názorov" nechcem to ani tak nazvať lebo ja som hovorila ozaj kľudne a rozvážne, žiadne nervy ani nič. Potom nás pustili a išli sme preč. Len sa mi tento prístup nepáčil. Nechceli sme odísť s tým pivom ani nič, prišla za nami vo chvíli keď som aj ja prišla za dedkom a zistila kde je problém. Vykašľali by ste sa na to? Alebo by ste to riešili ďalej? Prípadne aký je tam postup? Ďakujem

Strana
z2
lasona
13. feb 2026

Sťažovala by som sa. Správanie predavačky bolo nemiestne

rozculena
13. feb 2026
@patrike

Na co si chces stazovat ? Na snahu zamestnancov zabranit kradeziam ? Zbili ta obuskom v sklade ? Dali fotku na nastenku ako zlodeja ?
Pochop, oni maju nervy cely cely den kvoli realnym zlodejom a manko platia zo svojho.

@patrike Ty si dobre mimo! ja som bola pokladníčka a poviem ti takto, V ŽIVOTE BY MA NENAPADLO robiť takéto rodeo so starým človekom!Stál pri pokladni,nikam s tým pivom neutekal!
A pochybujem,že v kauflande platia predavačky manká zo svojeho.

mmia96
13. feb 2026

Autorka - určite by som sťažnosť podala. Tá trúba sa asi zle vyspala tak si to na niekom kompenzovala. Otrasné správanie, hnus. A @patrike - ty sa uvedom.

anonym_e1b297
13. feb 2026
@patrike

Na co si chces stazovat ? Na snahu zamestnancov zabranit kradeziam ? Zbili ta obuskom v sklade ? Dali fotku na nastenku ako zlodeja ?
Pochop, oni maju nervy cely cely den kvoli realnym zlodejom a manko platia zo svojho.

@patrike 😡😡😡

anonym_e1b297
13. feb 2026

@anonym_autor skus na tento mail hovorca@kaufland.sk
Pripadne nájdi pobočku konkrétneho obchodu a nájdi mail v kontaktoch.
Daj si opraviť text v chatgpt. Niekedy vie lepšie vystihnúť pointu ako človek.
Začnime si konečne otvárať usta tam kde treba a nie len nadávať na systém. Nikdy sa nič nezmeni ak budeme len ticho

anonym_538506
13. feb 2026
@patrike

@patrike hlupak

iwesska
13. feb 2026

Zavolala by som si veduceho smeny a opytala sa ho,na zaklade coho sa s tebou predavacka takto rozprava. By raz dva sklapla,ak by nechcela vyletiet este vten den.

anonym_098b78
13. feb 2026

@anonym_autor určite by som to riešila, z jej vačku to nejde takže zbytočne hrotil situáciu. Pracovala som v obchode a takto sa určite správať nesmie, ak má podozrenie zavolám sbs a on to vyrieši. Bežne ľudia “zabudli” veci v košíku, tak som ich upozornila a všetko vyložili a nič sa neriešilo. Toto bolo zlyhanie aj keď sama viem ako je táto práca psychicky náročná avšak človek musí byť profesionálny

anonym_2f0f52
13. feb 2026
@patrike

@patrike manko neplatime. To len v Jednote.

anonym_64016f
13. feb 2026

Ja som napisala cez kontaktny formular. Ozvali sa obratom, podla mna uz su zvyknuti. Tiez sme mali problem pri samoobsluznych pokladniach.

skeblicka777
13. feb 2026

Ja by som riešila toto hneď namieste. Určite tam majú nadriadeného a by videla ten fukot, ako by som sa s ňou bavila ja. Asi by som jej po kontrole ešte aj pohrozila krivým obvinením, ak by o mne takto rozprávala.

slovakboy
13. feb 2026
@patrike

@patrike áno akoby ju zbili obuškom ale nie v sklade ale pred ľudmi a jej otcom. Toto správanie sa dá prirovnať k šikane a spoločenskému znevažovaniu. Ty ak chceš naďalej toleruj ľudí, ktorým dali malú moc a oni ju zneužívajú. Potom sa nečuduj keď ťa ozaj zbijú.

slovakboy
13. feb 2026

@anonym_autor spravanie tohto personálu je neprijateľné. Už tu podobná téma bola. Absolútne neprofesionálne. Ak mali podozrenie mali ťa diskrétne požiadať aby si ich nasledovala a tak robiť kontrolu. Môžeš podať sťažnosť a aj podaj. Z princípu aby sa im to pripomenulo a aby vedeli ako sa správali. Môžeš popísat situáciu. Napíš e mailom na zákaznícky servis niekde vyššie. Ja som si raz sťažoval až v Nemecku a mail som písal po nemecky. Bolo to viac prúserov personálu a nejednalo sa len o mňa. Vymenili vedúceho aj niektorých pracovníkov. Teraz som s našim Kauflandom spokojný, hoci občas robia chyby, neoznačené cenovky atď, aj bola predavačka pri mäse na mňa drzá. Ale oveľa viac krát mi ochotne pomohli a snažím sa ich aj ja pochopiť. Pár nepríjemností nemôže pokaziť celkový obraz tejto celkom dobrej osádky. Majú to aj tak náročné. Mne dokonca predavačka našla nezoscanovaný tovar čo manželka zabudla zoscanovať a vôbec z toho nerobila problém. Hanbil som sa, a ako správny zbabelec som to hodil na manželku, lebo ozaj ma nahnevala, lebo pred tým už viac krát som zistil, že mi hodila vec do košíka bez scanera a nevadilo jej to.

Po minulom víkende som sa rozhodol, že nebudem nakupovať so scanerom hoci sa mi veľmi páčilo prejsť pokladňami bez vykladania košíka a rýchlo. Vysvetlím dôvody niekedy neskôr.

ankare
13. feb 2026

@anonym_autor no tak to ozaj prehnala, trúba jedna

oblecenie99
13. feb 2026

Podľa popisu to bude tá, na ktorú už minule išla sťažnosť kvôli igelitovému sáčku 😅

ria_sprout
13. feb 2026

Ľuďom uz.z tejto doby totálne je.e.

anonym_19b0fe
13. feb 2026

@anonym_autor nemyslis snad vazne.... ved s tym pivom neodisiel, bol v priestore pokladni. Stazovala by som sa, este som nezazila, aby sa takto spravali aj k naozaj zlodejovi, nie to cloveku pri pokladni

ivicatolic
13. feb 2026
@patrike

@patrike manko neplatia

aurora33
Včera o 08:56

@anonym_autor urcite to rieš. Drzim palce. Za mňa úplne otrasne správanie. Tak nie že by tomu dedkovi niekto pomohol nablokovat tu bednicku, ale ešte na vás bude aj vyskakovať? Trápna predavačka. Maximálna krava.

wiliam3royal
Včera o 19:14

@anonym_autor preto ste nemali ist do samoobluznych, mali ste si normalne obaja vystat rad kde sa to na pas nalozi a pokladnicka to cele spracuje, ja nechapem ludi ze do tych samoobsluznych pokladni idu, musia makat za predavacku, neustale k nim pristupuje clovek z obchodu na potvrdenie a potom na nich este caka SBS, no otvorene by som na to sral, ja idem do riadnej pokladne aj ked je otvorena iba jedina a zo 6 samoobsluznych je dostupnych 5, nemam sa kam ponahlat, pas je dlhy, vsetko si pekne vylozim, pozdravim sa predavacke, pokecame, podakujem jej, tovar zaplatim, pocka kym si ho ulozim a bodka, ziadne cakanie na akceptaciu a šacovanie SBS, ano stal sa mi pribeh ze riadne pokladne boli zavrete a iba samoobsluzne boli otvorene, nutili ma tam ist, no tak som tam dal nakup a povedal im priamo nech nablokuju, a ze aj blokovali, ked skoncila, dal som kartu zakaznicku, potom platobnu a isiel dom spokojne s nakupom domov, urobili presne to iste co na pase ibaze tam nebol pas, oni to aj musia urobit lebo im to politika /stanovy obchodu prikazuju, nikdy by som si neblokoval sam a ani nebudem, jednoducha veta: " neviem / nerozumiem!

Strana
z2