Ako reagovať, keď vás v obchode sleduje predavačka?
Dobry den, ako reagujete ked vas v obchode sleduje predavacka, lebo si mysli, ze chcete kradnut? Navyse dost okato to robi.
Ja som odisla a viac tam ist nemienim.
Bežné sa s tým stretávam a keď mi je to nepríjemné, tak rovno poviem, že nechcem poradiť, zatiaľ si len vyberám a uvidím, či si niečo kúpim ...a nechajú má tak😁
@anonym_autor Ja sa zvyknem na ne pozrieť (priamo do očí) a usmiať sa. Keď "nemám svoj deň", tak ich ignorujem (aj SBS-károv). Už sa mi dokonca v Lidli stalo, že mi ujko kázal vyložiť celú tašku. Šla som tam za konkrétnym tovarom, ale nemali ho, tak som prešla okolo pokladne a on ma odchytil (asi mu nešlo do hlavy, prečo pred sebou netlačím plný vozík, keďže to bolo pred Veľkou nocou). S úsmevom som mu to tam všetko povykladala a strčila pod nos účtenku z iného obchodu. Len od chleba som účet nemala, ale bola to polovička chleba, tak mu s pekne protivným tónom hovorím: "Od tohto nemám bločik, ale vy tu aj tak chleba nekrájate, takže to ani nemusím riešiť." "Vyplávala" som z predajne ako kráľovná zo Sáby, a chodím tam aj naďalej. Takéto sprostosti ma fakt nerozhodia.
@anonym_autor ano stretavam sa s tym v drogerii Teta, neberiem to osobne, lebo viem, ze to tam robia stale a pri kazdom, zaroven chapem, ze to maju dane prikazom, ale aj tak mi to vadi, cize ak tam nemusim, tak tam ani nejdem.
Otocila by som sa na nu a povedala by som jej ze prepacte,viem ze je to vasa praca,ale mne je nanajvys neprijemne ako stojite za mnou a pozerate sa mi na ruky.Ciara medzi sledovanim toho co sa mi deje v obchode a obtazovanim zakaznika moze byt velmi tenka a ak neodstupite aby som sa necitila neprijemne odidem a budem kontaktovat vedenie predajne.Verim,ze tu mate kamery pre taketo pripady.
je to jej praca ... ak vidim predaaku usmejem sa a pozeram si co potrebujem ... aspon ju mam po ruke ak potrebujem pradit ...

Nebola to 101 alebo tetadrogeria? 😀 uz tam nechodim, lebo pravidelne prazdna predajna, 2 predavacky vykecavaju pri pokladni, ale prave ked ja vojdem, vtedy zahadne ide dokladat tovar meter odo mna 😀
@sisa_s V Tete sa toto stalo aj mne, keď som si prezerala voňavky. Aj ma oslovila, že či niečo hľadám takým divným tónom, ale nič sa mi nepáčilo a neboli tam nejaké značkové drahé veci. Ja si rada vyberám sama vône.