icon

Čo vás zaujíma na bazároch a blšákoch?

2. jún 2026

Ahojte zo zaujímavosti sa chcem spýtať keď niektorá idete na blsak trh alebo ako to nazvať kde ľudia predávajú veci co vás zaujíma? Ľudia predávajú všetko možné
Chodievam tiež a sledujem co ľudí priťahuje niekedy som prekvapená že k určitým stánkom sa nezastavia ľudia vôbec a inde je rad

Co vidím ľudia ponúkajú aj staré aj nové veci
Niektore sú tak staré že ja sama neviem co to je
Vidím staré hry mobily nejaký porcelán kryštál
Oblečenie rôzneho typu
Ručne šité háčkované veci
Kávy
Veci na auto

Co ste naposledy kúpili vy? Stačí napísať

alickapusinka
2. jún 2026

Ja chodim predavať aj stare veci čo sa už nedaju nikde kúpiť chalupárske napríklad stare poličky drevene ťažke, ale aj nove vysačkove veci oblečenie a obuv a hračky vždy popredam veľa.Musiš vedieť aj kam ísť ktora burza je dobra ktora nie až tak.To sa neda všeobecne povedať čo kúpuju každý niečo ine.

zajinkakoni
2. jún 2026

@anonym_autor hocičo. Hlavne v Rakusku. To bolo hobby, nie upriameny záujem

anonym_8ba14a
2. jún 2026

kupila som pekne brošne, dve, jeden stary pan predaval svoju zbierku, potom cdcko a nejake knihy ako spomienka na mladost, muz si kupil magnetky a syn nejake mince starozitne do zbierky

vevesh
2. jún 2026

Zaujimave predmety - starozitna socha, nove oblecenie s visackami pre deti. Naposledy mala nasa kniznica blsak- rozdavali knihy a hry pre deti zadarmo, tak som kazdemu nieco vzala...🙃🙃🙃

mischelag
2. jún 2026

Jaj, ako som mala rada blsak. Často som v sobotu poobede isla na Naschmarkt vo viedni, tam byva obrovsky. Nakúpila som kopec veci za smiesne ceny a kolkokrat ked sa im uz niečo nechcelo brat domov som to dostala zadarmo. Vianocne sklenene gula, rozny porcelán. Pamatam si ako som tam kupila taku staru skrinku na korenicky za 5e. To boli nakupy

kristina2412
2. jún 2026

Pre mňa je zaujímavý porcelán , staré vianočné ozdoby, staré šperky a aj bižutéria

verus_16
2. jún 2026

Ja by som tak chcela taky stary telefon, co si musel strcit prst a otocit nim aby si vytocil cislo...taky co mala moja babka este...raz som ho videla na blsaku a zavahala som. Vobec netusim co by som snim robila ani kde by som ho dala, len mam nutkanie ze ho chcem 😁 ak ho najblizsie uvidim tak kupim.

simca06022011
2. jún 2026

Jedine v parizi som kupila - porcelanove misy. Niekedy pozriem knihy.

laraha
2. jún 2026

My sme boli v nedeľu, kúpili sme mlynček - odšťtavovač na ovocie, blšák má svoju atmosféru, videla som krásnu olejomaľbu zimného mestečka ľutujeme že sme ju nekúpili

btus
Včera o 04:34

taniere do súpravy, ktoré sa nám chýbali, oblečenie,

anonym_09ffa7
Včera o 05:26

Ja rada pozeram aj na youtube take videa "thrifting" - vascinou z USA maju tam celu siet Good Will sekacov, kde maju nielen oblecenie, ale vsetko mozne. A vela z tych youtuberov nataca, co vsetko kupuju, su to "reseleri" - oni to potom cez ebay a whatnot popredavaju. Okrem tych sekacov v USA maju aj casto "yard sale" - ze ludia si rozlozia pred domom stolceky a predavaju vsetko, alebo aj "estate sale" - to ked sa vypredava uplne cely dom, ked zrejme niekto zomrel a jeho rodine sa to nechce riesit najme si firmu, co im taky sale urobi a rozpreda sa vsetko z domu. Este dalsia skupin sa zas orientuju na skupovanie takych skladov, prenajme si clovek taku bunku v sklade - ale casom ak za prenajom neplati, tak tie jeho veci sa odpredaju. Casto su to zaujimave vecicky, co tam najdu, rozne zberatelske. Ja by so tuzila takto chodit na blsaky, ale co - u nas mame leda tak zalozne, bola som sa pozriet aj v tom Kolo pri Ikey a kupila som si obrazok, misku na zmrzlinu, ale tam boli vacsinou same gyce. Ti USA selleri sa vacsinou specializuju na nejake obdobie a sleduju len vecicky z toho obdobia, niktori zase na nabytky a robia interierove dizajny a niektori zas na sperky. Ale zase tam je ovela vacsia pestrost, co vsetko v tych ich sekasoch najdu, tam ozaj je to ze su ludia nauceni zbavovat sa a darovat tie veci do tych Good Will obchodov, caste.

alickapusinka
Včera o 18:53
@vevesh

Zaujimave predmety - starozitna socha, nove oblecenie s visackami pre deti. Naposledy mala nasa kniznica blsak- rozdavali knihy a hry pre deti zadarmo, tak som kazdemu nieco vzala...🙃🙃🙃

@vevesh hej predstav si že to išlo dobre na predaj.Nie každý ma na drahe oblečenie a na burzach kúpiš aj nove.