icon

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?

valria
Dnes o 06:52

Zdravím, podľa vás je OK, že na webstránke Dráčika je toto? (Nemyslím tým reklamu na dovoz...). Viem, že im už dlhšie zašibáva, ale prečo provokujú, hlavne v čase, keď im hrozí zatváranie prevádzok? Zdochýnajúci kôň?

Je v poriadku, čo robí Dráčik na webe?
anonym_853c5b
Dnes o 11:26
@mandzula

@anonym_bd6fe1 Ja osobne to ako sirenie nenavisti nevidim. Zrejme to bude aj mojim postojom k danej teme - existencia ludi, o ktorych je rec, mi nevadi, prekaza mi vsak sposob, akym sa niektori z nich prezentuju na verejnosti. Nejeden clovek z ich radov (napriklad Osmani Laffita) sa vyjadril, ze takato prezentacia im skor skodi ako pomaha. Sama mam kamarata gaya, skveleho cloveka, no nepotrebuje sa ostentativne bozkavat na ulici polonahy s anjelskymi kridlami na chrbte.

@mandzula úplne súhlasím a tiež mám túto skúsenosť. Nikto normálny a svojprávny neháji svoje práva tým, že si dá dúhové boratky, latexovú masku psa a že šteká na ľudí na ulici. A je v konečnom dôsledku úplne jedno čo touto prezentáciou chce dať najavo.

valria
autor
Dnes o 11:32
@anonym_853c5b

@mandzula úplne súhlasím a tiež mám túto skúsenosť. Nikto normálny a svojprávny neháji svoje práva tým, že si dá dúhové boratky, latexovú masku psa a že šteká na ľudí na ulici. A je v konečnom dôsledku úplne jedno čo touto prezentáciou chce dať najavo.

@anonym_853c5b (A zas foto z kozmopolitného Londýna ....)

anonym_d7f794
Dnes o 11:32
@anonym_4aaf63

@anonym_d7f794 klasika je odsudzovat bez poznania, bez toho, aby si tam realne bola a videla, ze ziadni uchylaci tam nie su az na par vynimiek, ktore nikoho nezaujimaju, kedze take vynimky sa najdu vzdy a vsade. Aj v tvojom okoli su vseliaki divni ludia a normalny clovek za to nesudi celu spolocnost. Takze nie, nemas vysvetlitelny a obhajitelny nazor a ano, si homofob

@anonym_4aaf63 prekvapim ta, ale bola som na pride v KE. Sice len raz (a stacilo mi), ale bola 🙂 A ano, hustota "podivinov" na m2 bola daleko vacsia, ako mimo tejto akcie. Mozem si dovolit nesuhlasit so spravanim inych ludi? Moze sa mi nepacit napr. ich zjav? Vystupovanie? Podla toho, co pises, tak nie. A este napises, ze som neobhajitelny homofob :D
Vyzera to tak, ze sa snazis byt velmi tolerantna, otvorena, inkluzivna. Paradoxne, z tvojich reakcii vyplyva, ze vlastne tolerantnejsia som z nas dvoch ja :D Dovol ludom mysliet si co chcu. Dovol im mat nejaky nazor, nejaky vkus, nejaky pohlad. Vsimni si, ze ja som sa to teba neobula ani raz, narozdiel od teba,

mandzula
Dnes o 11:35
@valria

@valria Tu mas BA.

anonym_a46be1
Dnes o 11:37
@kiwi3

Tak som aspoň ten obrázok rozklikla... A ty vole, rozvrateny pariz, berlin... to môže žrať len ten, čo sa hrdí tym, že v živote nevystrcil päty zo svojho zapadakova a bezmozgovo papagajuje, že kedysi bolo lepšie. V dračku nekúpim nič ani keby k tomu dávali očkovanie zadarmo/ (vtip).

@kiwi3 moji znami francuzi sa z pariza prestahovali na dochodok na slovensko presne z dovodu, ze sa necitili v parizi bezpecne…..

anonym_895d94
Dnes o 11:42
@anonym_bd6fe1

@mandzula "Ocenujem, ze ma gule vyjadrit aj takyto v dnesnej dobe neoblubeny nazor"
Potom obdivujes aj kreatury ako Tate, Bombic, Turek,...? Ved tiez maju iba gule ponizovat a urazat zeny. Ich slov sa chyti nejaky magor a zavrazdi nejaku zenu. Len zase. Ved nie som lgbti, ha ha, tak sa ma to netyka. Ale ked si zena, tak nenavist a nasilie voci zenam uz asi netolerujes ...
Tato inkonzistentnost nazorov dneska je tragicka. Ako tu niektore obhajovali Hamas a Palestinu (ktori schvalne vyprovokovali masakrom vojnovy konflikt s Izraelom, ktory je znamy, ze si nenecha brnkat po nose a tvrdo zasiahne kazdy utok na seba a potom vyvreskovali, ze sa im deje genocida0, ale privreli ocka nad tym, ze ti magori urobili najskor zenam (znasilnili ich, dorezali, nakoniec zabili), ktore napadli pri utoku. To iste Ukrajina, kolke sa tvaria uplne lahostajne, co sa tam deje zenam a detom.

@anonym_bd6fe1 uvedomuješ si, že tie deti a ženy sú vo veľkom unášané z Ukrajiny práve do Izraela?? Kde sú týrané, znásilňované... je tam totižto raj pre pdflov utekajúcich pred trestom za týranie detí z iných krajín.
Btw, genocída v Gaze a West Bank sa deje vyše 70 rokov, ale samozrejme to v správach nevidíš ☹
@valria áno je to v poriadku, majiteľ dráčika sa svojím názorom snaží ochrániť svojich malých zákazníkov a na 100% s ním súhlasím 👍

anonym_730896
Dnes o 11:45
@anonym_b48cc1

@anonym_730896 Čekovský vadí, ale naši herci, keď po skončení divadelného predstavenia riešia svoje politické názory, to je v poriadku. Jednoducho tu je povolený len jeden názor. A ten progresívny. Takto začínal fasizmus.

@anonym_b48cc1 nechapala som co za lavinu sa spustila. Ale niektori ludia su doslova chori, az posadnuti svojou ideologiou. Najcastejsie to stretavam pri posadnutych progresivcoch, (vid MK), ale aj posadnutych smerakoch a spol. Absolutne nerespektovanie ineho politickeho nazora, drasticke presadzovanie toho ze len jedna skupina moze mat pravdu. Pritom vobec to nie je take jednoznacne. Ide o to k comu sa clovek viac priklana a comu viac veri. Mne je na tycku z tychto ludi co nemaju stipku respektu. A zial, situacia taka, ze v tomto state niet koho volit a myslim si ze ani jedno ani druhe nie je lepsie. Obe su zle. Zial.

bloger
Dnes o 11:46

@valria Ja si myslím, že to tam nepatrí. Majiteľ už dlhodobo do toho pletie politiku. je mu to iba na škodu.

anonym_ccec38
Dnes o 11:46

@valria aj keby to bol jediny obchod v ktorom by tu vec mali, tak to nekupim. ved su to len hracky, nie zivotne dolezite lieky. kupim nieco podobne alebo ine v inom obchode. majitel ma sice pravo vyjadrit svoj nazor ale mal si na to zvolit inu platformu, nie web s detskymi hrackami. ja ako zakaznik mam tiez pravo vybrat si obchod kde nakupim, takze uz par rokov nakupujem inde.

zuzana76
Dnes o 11:49
@valria

@valria na starne 2 su foto z bratislavy

anonym_bd6fe1
Dnes o 11:50
@anonym_895d94

@anonym_bd6fe1 uvedomuješ si, že tie deti a ženy sú vo veľkom unášané z Ukrajiny práve do Izraela?? Kde sú týrané, znásilňované... je tam totižto raj pre pdflov utekajúcich pred trestom za týranie detí z iných krajín.
Btw, genocída v Gaze a West Bank sa deje vyše 70 rokov, ale samozrejme to v správach nevidíš ☹
@valria áno je to v poriadku, majiteľ dráčika sa svojím názorom snaží ochrániť svojich malých zákazníkov a na 100% s ním súhlasím 👍

@anonym_895d94 "uvedomuješ si, že tie deti a ženy sú vo veľkom unášané z Ukrajiny práve do Izraela??"
Daj zdroj, toto pocujem prvykrat v zivote. Inak poviem, ze si vymyslas vlastne fakty. Zmixovala si polopravdy do niecoho, co ti vyhovuje. Nikto neunasa nikoho do Izraela, ale je mozne ze v tom mnozstve ludi z ukrajiny, ktore sa rozbehli po svete, su niektori obetou kriminality. ale to iste sa stava aj beznym ludom v tej krajine. A toto ty vyuzivas na svoje poloklamstva.
Přehled od AI
Nie, tvrdenie, že ukrajinské ženy a deti sú vo veľkom unášané do Izraela, nie je pravdivé a mieša dohromady reálne hrozby s dezinformáciami.
Kým masové únosy detí z Ukrajiny preukázateľne prebiehajú, páchateľom je Ruská federácia, nie Izrael. V súvislosti s Izraelom a inými krajinami sa však po vypuknutí vojny objavili vážne riziká spojené s nelegálnym obchodovaním s ľuďmi a vykorisťovaním zraniteľných utečencov. [1, 2, 3, 4, 5]
Skutočný stav a fakty o oboch témach objasňujú nasledujúce body:
Kto skutočne unáša ukrajinské deti?

Ruská federácia: Oficiálne vyšetrovania ⁠Medzinárodného trestného súdu (ICC) potvrdili, že systematické únosy a nútené deportácie tisícov ukrajinských detí vykonáva Rusko. Deti končia v ruských rodinách a prevýchovných táboroch. [1, 2]
Medzinárodný zatykač: Kvôli týmto vojnovým zločinom vydal súd v Haagu zatykač na ruského prezidenta Vladimira Putina a komisárku pre práva detí Mariju Ľvovovú-Belovovú.
Aká je situácia ukrajinských žien a detí v Izraeli?

Riziko obchodovania s ľuďmi: Izrael, rovnako ako mnohé európske krajiny, čelil po začiatku invázie varovaniam, že kriminálne siete zneužívajú tieseň utekajúcich žien. [1, 2, 3]
Zneužívanie utečeniek: Izraelské úrady a mimovládne organizácie zaznamenali prípady, kedy sa pasáci na letiskách alebo cez internet pokúšali nalákať zraniteľné ukrajinské utečenky na podozrivé ponuky práce či ubytovania, ktoré končili nútenou prostitúciou. [1, 2, 3]
Policajné zásahy: Ukrajinská a izraelská polícia v minulosti úspešne rozbili niekoľko organizovaných skupín (pásákov), ktoré nelegálne verbovali ženy na Ukrajine a posielali ich do Izraela na sexuálne vykorisťovanie. [1, 2, 3]
Utečenci a legálna migrácia: Tisíce Ukrajincov (vrátane detí a žien) odišli do Izraela dobrovoľne hľadať útočisko pred vojnou alebo na základe rodinných väzieb. Mnohí z nich však čelia byrokratickým problémom, neistému statusu a nedostatku sociálnej podpory, čo zvyšuje ich zraniteľnosť voči vykorisťovaniu

anonym_1006d5
Dnes o 11:53

Aj ja si chcem vyjadriť názor, je mi uuuplne jedno kto si aké pohlavie preferuje v postely, ale nie je mi jedno ako sa táto komunita prezentuje na verejnosti, je toho moc, bývam v hlavnom meste a čo tu človek vidí sa ťažko popisuje.
Skúsim, proste chlap s nadváhou, s napichanou a narúžovanou perou si oblečie na chlpatú hruď podprsenku, chlpaté brucho vylezené, chemlón na hlave, kabelka v ruke a krúti si tou obr prdelou.
Jednoducho sa necítia a ťažko sa na to pozerá, áno na fašiangy, párty nech ide ako chce, to sa deťom vysvetliť dá, aj sa prípadne zasmiať, ale toto brať ako niečo seriózne, utláčané, poľutovania hodné proste nejde..

anonym_853c5b
Dnes o 11:55
@valria

@valria Bratislavskí psíkovia. Lepšie? 🙂

anonym_bc5dd5
Dnes o 11:58
@anonym_36e7a0

@anonym_5e214a homosexuáli sú devianti? Že vraj stredovek skončil. Mnohým ľuďom nie.

@anonym_36e7a0 A mas pocit ze na PRIDe su len normalni homosexuali ? Nezda sa Ti, ze poniektorí maju prezentaciu fakt cez ciaru ? Ano, spravaju sa ako devianti niektorí.

anonym_b949b0
Dnes o 12:04
@anonym_bd6fe1

@abbey1 Predstav si, ze mas dieta, to dieta nemoze za to, ale bude pritahovane rovnakym pohlavim. A ludia postvani Dracikom a spol jedneho dna rozbiju tvojmu dietatu hlavu, lebo je ine a zavrazdia ho. Tak ako zavrazdil syn poslanca tych dvoch gayov pred barom. Dnes tolerujes nasilie, resp. netolerujes, je ti to iba lahostajne, co sa deje inym, zajtra mozno budes sama jeho obetou ...

@anonym_bd6fe1 súhlasím ale majiteľ nikde nenabada na násilie a ze má iný názor,tak má
Kopec ľudí spolu nesúhlasí
Tu tiež sa ohrarzate,ak niekto silou mocou vam tlačí iný názor a pritom hľasa za rovnosť
A obraz každého oponenta, že je násilník,vrah atd je zavádzajúce

anonym_62d2cd
@anonym_5e214a

@valria Jeho obchod, jeho názory. Ja s nim súhlasím. Verejná prezentácia deviantov a úchylov je hnus.

@anonym_5e214a presne tak, veď sa na ten ich POCHOD nedalo pozerať,čoho sa tak báli???strážila ich polícia, sbs 😱,vrchol bolo PELE POD S NAMI 😱😱😱😱 žiadna úcta k nikomu ,ani k prezidentovi

anonym_b48cc1
@valria

@valria nepoznáš Bratislavu?

anonym_62d2cd
Dnes o 12:06
@anonym_853c5b

@valria Bratislavskí psíkovia. Lepšie? 🙂

@anonym_853c5b jdu blejt velebnosti 🤮🤮🤮🤮🤮

anonym_b1378b
Dnes o 12:09
@anonym_44478d

@anonym_5d9788 A karnevalové, fašiangové sprievody s čertmi, čo vyľakajú deti alebo tie veľkonočné so zbičovaným a ukrižovaným Ježišom im nevadia....

@anonym_44478d len rozdiel je minimálne v tom, ze ti certi sú tí vzájomne spolu nerozdavaju, verehne sa tým nechvalia a nevsugerovavaju ostatným názor, že vsak je to predsa normalne. Potom sú normálni aj pedofili a iní uchylaci.

valria
autor
Dnes o 12:11
@anonym_b1378b

@anonym_44478d len rozdiel je minimálne v tom, ze ti certi sú tí vzájomne spolu nerozdavaju, verehne sa tým nechvalia a nevsugerovavaju ostatným názor, že vsak je to predsa normalne. Potom sú normálni aj pedofili a iní uchylaci.

-

anonym_b949b0
Dnes o 12:12
@anonym_1006d5

Aj ja si chcem vyjadriť názor, je mi uuuplne jedno kto si aké pohlavie preferuje v postely, ale nie je mi jedno ako sa táto komunita prezentuje na verejnosti, je toho moc, bývam v hlavnom meste a čo tu človek vidí sa ťažko popisuje.
Skúsim, proste chlap s nadváhou, s napichanou a narúžovanou perou si oblečie na chlpatú hruď podprsenku, chlpaté brucho vylezené, chemlón na hlave, kabelka v ruke a krúti si tou obr prdelou.
Jednoducho sa necítia a ťažko sa na to pozerá, áno na fašiangy, párty nech ide ako chce, to sa deťom vysvetliť dá, aj sa prípadne zasmiať, ale toto brať ako niečo seriózne, utláčané, poľutovania hodné proste nejde..

@anonym_1006d5 a u nás dokonca na ihrisko chodia takí lebo je tam wc a voda a deti sa pozeraju na polonahých chlapov oblecenych za ženy
Tolerancia fajn ale hranice sú kde?ci niekto ma hranicu, že musí byt ticho a druhý, že môže si robiť co chce lebo sloboda

anonym_b1378b
Dnes o 12:12
@anonym_d7f794

Je to odvazne zo strany Dracika, ale ja s nim napr. suhlasim. Chce to obrovske gule povedat tak nepopularny, zhadzovany a demonizovany nazor verejne (ja sama to pod svojim nickom neurobim, lebo by ma tu zozrali a oznacili za dezole a pod).

@anonym_d7f794 presne ako píšeš. Podla niektorých tu je uplne normalne tam behať v latexových tangacoch a vystavovať na obdiv holu chlpatu rit.o inom radšej pomlcim. Ale áno, uznávam, je to uplne normalne a každý si môže robiť čo len chce.

valria
autor
Dnes o 12:13
@anonym_b1378b

@anonym_b1378b Známa, obohratá, nepresvedčivá argumentácia....

bosorkabb
Dnes o 12:16

Jeho názory sú známe už dlhšie, takže mňa to neprekvapuje.
Nevyzerá že mu to škodí. Zisk mal vyšší ako predtým.

mandzula
Dnes o 12:18
@anonym_44478d

@anonym_5d9788 A karnevalové, fašiangové sprievody s čertmi, čo vyľakajú deti alebo tie veľkonočné so zbičovaným a ukrižovaným Ježišom im nevadia....

@anonym_44478d Snad vidis rozdiel medzi karnevalom a protestom ako snahou o zviditelnenie nejakeho problemu. Predstav si, ze takto doriadeni protestuju napriklad ucitelia, odborari, lekari. Bral by ich poziadavky niekto vazne? Preco prave tato skupina si mysli, ze holymi hrudami, zadkami, kozenymi remenmi zarazenymi v zadku a ostentativnym olizovanim sa na ulici nieco dokaze?

anonym_b949b0
@anonym_b949b0

@anonym_1006d5 a u nás dokonca na ihrisko chodia takí lebo je tam wc a voda a deti sa pozeraju na polonahých chlapov oblecenych za ženy
Tolerancia fajn ale hranice sú kde?ci niekto ma hranicu, že musí byt ticho a druhý, že môže si robiť co chce lebo sloboda

@anonym_b949b0 a to poznám homo čo sú fajn a neexhibicionistuju
A to je sakra rozdiel akú komumitu podporiť alebo tolerovať

anonym_b1378b
@valria

-

@valria Google asi používať vieš, tak si vieš najst fotky z BA pridu. A nie, ta prezentácia nie je ani ok ani normalna

anonym_f1b463
Dnes o 12:22
@anonym_e3500a

@pr85 kolko homosexuálov si videl chodiť na vodítku na ulici. Ty si duševným mrzák. Vraj krestan. Hnus.

@anonym_e3500a ved toto nechapem, preco LGBTI komunita potrebuje byt prezentovana tymto clovekom na voditku? Toto nie je obraz LGBTI ako ich poznam ja. A len preto ze idu pod heslom a vlajkami LGBTI ich nemusim akceptovat a mozem takuto prezentaciu povazovat za zvratenu, aj ked LGBTI ludi akceptujem.

anonym_e3500a
Dnes o 12:25
@anonym_f1b463

@anonym_e3500a ved toto nechapem, preco LGBTI komunita potrebuje byt prezentovana tymto clovekom na voditku? Toto nie je obraz LGBTI ako ich poznam ja. A len preto ze idu pod heslom a vlajkami LGBTI ich nemusim akceptovat a mozem takuto prezentaciu povazovat za zvratenu, aj ked LGBTI ludi akceptujem.

@anonym_f1b463 s tym suhlasim.

mandzula
Dnes o 12:34
@anonym_f1b463

@anonym_f1b463 Presne takto to vidim aj ja. Podobnost vidim napriklad s pedofilnymi knazmi, ktori robia zle meno celej cirkvi. Su to ti pre neveriacich ludi najviac viditelni, no zrovna oni v nich vyvolavaju odpor k celej cirkvi, viere. Rovnako ako tito doriadeni - clovek, ktory ma s inymi orientaciami problem celkovo, sa len utvrdi v tom, ze je to zvratene, nijako ho to nepresvedci prijat ich a podporit.