Je zvlnenie na kožených topánkach Froddo výrobnou vadou?

normalna reakcia tejto makkej koze, bude sa casom uvolnovat ohybat a prisposobi si tvar tvojej nohy
normalna reakcia tejto makkej koze, bude sa casom uvolnovat ohybat a prisposobi si tvar tvojej nohy
@anonym_df583d ďakujem,mám už jedny Froddo, ale tie majú hladkú kožu, sú normalnee nízke poltopánky a takto sa nevlnili ani kde sa ohybajú...
@anonym_autor je tam nie rovný svik ,preto a pri koži to je normálne keď sa ohýba alebo vlní ,je to prírodný materiál
Inak krasna farba
@anonym_autor je tam nie rovný svik ,preto a pri koži to je normálne keď sa ohýba alebo vlní ,je to prírodný materiál
Inak krasna farba
@minenkaa ďakujem aj mne sa veľmi páči tá farba a som rada, že mi sedia úplne super. Tak si ich nechávam.
Ako vyzera druha topanka? Su obidve taketo?
Nasla som stranku s fotkami a take zvlnenie nemaju.
Ak by sa dalo isla by som ich pozriet niekde nazivo ci su tiez zvlnene.
@anonym_autor fotka zo stranky
@anonym_ce770b že tam nie je zvlnené? Objednala som ich od nich. Tu sú fotky. Viac je pravá, ľavá je menej ale keď ohybam nohu tak sa to tam proste ohýba a teda keď sú na nohe je to viac vidieť ako keď sú len vyzute a zapnuté zipsom
vymen ich, ved nestoja korunu, nebudes sa ty prisposobavat predsa topanke, aby sa neohynala
Baby objednala som ešte jedny a uvidím či aj tie budú také...ak áno ok, ak nie, nechám si tie lepšie. Lebo viem že by ma to štvalo či druhé nie sú úplne ok 🤣🤣🤣som taký monk
Baby objednala som ešte jedny a uvidím či aj tie budú také...ak áno ok, ak nie, nechám si tie lepšie. Lebo viem že by ma to štvalo či druhé nie sú úplne ok 🤣🤣🤣som taký monk
@anonym_autor si monk,na druhých bude niečo iné 😁
Vsadime sa?
Vsadime sa?
@minenkaa je to možné 🤣 furt hľadám všetko dokonalé 🤭🤔
Vsadime sa?
@minenkaa potom napíšem...
@anonym_autor dobre ,aspoň sa zasmejeme
@minenkaa už teraz tuším že máš asi pravdu 🤨 ale budem mať srdce na miesre
Daj fotku obidvoch vyzutych topanok.