icon

Je zvlnenie na kožených topánkach Froddo výrobnou vadou?

10. sep 2026

Ahojte, kúpila som si kozene topánky barefoot Froddo chelsea. Sú nádherné, pohodlné, dnes mi prišli akurát neviem či tie zvlnené časti sú normálne alebo je to nejaká vada. Neviem či objednať iný kus alebo sa časom tie topánky aj tak takto zvlnia...

Je zvlnenie na kožených topánkach Froddo výrobnou vadou?
autor
10. sep 2026
autor
10. sep 2026
anonym_df583d
10. sep 2026

normalna reakcia tejto makkej koze, bude sa casom uvolnovat ohybat a prisposobi si tvar tvojej nohy

autor
10. sep 2026
@anonym_df583d

normalna reakcia tejto makkej koze, bude sa casom uvolnovat ohybat a prisposobi si tvar tvojej nohy

@anonym_df583d ďakujem,mám už jedny Froddo, ale tie majú hladkú kožu, sú normalnee nízke poltopánky a takto sa nevlnili ani kde sa ohybajú...

minenkaa
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je tam nie rovný svik ,preto a pri koži to je normálne keď sa ohýba alebo vlní ,je to prírodný materiál
Inak krasna farba

autor
10. sep 2026
@minenkaa

@anonym_autor je tam nie rovný svik ,preto a pri koži to je normálne keď sa ohýba alebo vlní ,je to prírodný materiál
Inak krasna farba

@minenkaa ďakujem aj mne sa veľmi páči tá farba a som rada, že mi sedia úplne super. Tak si ich nechávam.

anonym_ce770b
10. sep 2026

Ako vyzera druha topanka? Su obidve taketo?
Nasla som stranku s fotkami a take zvlnenie nemaju.
Ak by sa dalo isla by som ich pozriet niekde nazivo ci su tiez zvlnene.

anonym_ce770b
10. sep 2026

@anonym_autor fotka zo stranky

autor
10. sep 2026
@anonym_ce770b

@anonym_autor fotka zo stranky

@anonym_ce770b že tam nie je zvlnené? Objednala som ich od nich. Tu sú fotky. Viac je pravá, ľavá je menej ale keď ohybam nohu tak sa to tam proste ohýba a teda keď sú na nohe je to viac vidieť ako keď sú len vyzute a zapnuté zipsom

anonym_50160f
10. sep 2026

vymen ich, ved nestoja korunu, nebudes sa ty prisposobavat predsa topanke, aby sa neohynala

autor
10. sep 2026

Baby objednala som ešte jedny a uvidím či aj tie budú také...ak áno ok, ak nie, nechám si tie lepšie. Lebo viem že by ma to štvalo či druhé nie sú úplne ok 🤣🤣🤣som taký monk

minenkaa
10. sep 2026
@anonym_autor

Baby objednala som ešte jedny a uvidím či aj tie budú také...ak áno ok, ak nie, nechám si tie lepšie. Lebo viem že by ma to štvalo či druhé nie sú úplne ok 🤣🤣🤣som taký monk

@anonym_autor si monk,na druhých bude niečo iné 😁
Vsadime sa?

autor
10. sep 2026
@minenkaa

Vsadime sa?

@minenkaa je to možné 🤣 furt hľadám všetko dokonalé 🤭🤔

autor
10. sep 2026
@minenkaa