Nakupujete v Actione? Stojí to za to?
Ahojte, nakupujete často v Actione? Cez týždeň som tam bola asi po pol roku a pripadala som si ako v Lidli. 😀 Ľudí tam bolo pomerne dosť – asi už cítiť prichádzajúce vianočné nákupy alebo neviem, ale reálne tam tiež tak vo veľkom nakupujete?
Napríklad ja to celkom nechápem. Mám doma kopec drobností a dekorácií, ale neviem si predstaviť stále kupovať niečo ďalšie... Na mňa to pôsobí tak, že ľudia vidia, aké je to všetko lacné, sú z toho happy, ale nakúpia si toho celkom dosť a pri pokladni z toho potom vznikne aj celkom pekná suma na zaplatenie. 😀
Nehejtujem len ma to ozaj zaujíma. 🙂
@anonym_autor vzdy tam najdem nejake vychytavky do bytu, nie bezhlavo, idem cielene na to, co potrebujem, cistiace si zvyknem brať a nejaké vône do bytu, drobné dekoracie , do kanclu do prace ked mi daco pochybi... iné nic🤷
@anonym_autor kupujem hlavne veci pre deti..pastelky,fixky, omalovanky, plastelinu, nalepky.
Naposledy som brala koberce do kúpeľne a na wc (2,5€), baterky, utierky do auta...
Mame odtial domcek pre bábiky za 16€ a kavovar do detskej kuchynky dreveny asi za 10€...a kvalita super.
Ja som celkom nadsenec tohto obchodu, na take prkotiny ktore sem tam treba kúpiť je velmi fajn🙂
Dekoracie moc nekupujem.
kupujem tam bio sacky do košov, najnizsia cena zo vsetkych (ak teda nejdem zobrat si zadarmo do OLO) . bratislava
Ja tam chodím rada nakupovať hlavne deťom veci lebo tam majú tovar na ktorom sú ich obľúbené rozprávkové postavičky
tam majú vonavky za 2 eura a made in USA čokoláďky od hershey - možno jedini na sk vedu ten predražený aj keď kvalitný sajrajt
@anonym_autor kupujem tam kvetinace, dozy na potraviny, avivaze, vlozky, odlicovacie tampony, potraviny, gumicky, holiace strojceky, hrebene a vselico.

@fadama na FB je skupina o action a tam dávali reálne fotky 🙂
@13uzivatelka11 nemám fb 🥺