icon

Nakupujete v Actione? Stojí to za to?

27. sep 2026

Ahojte, nakupujete často v Actione? Cez týždeň som tam bola asi po pol roku a pripadala som si ako v Lidli. 😀 Ľudí tam bolo pomerne dosť – asi už cítiť prichádzajúce vianočné nákupy alebo neviem, ale reálne tam tiež tak vo veľkom nakupujete?
Napríklad ja to celkom nechápem. Mám doma kopec drobností a dekorácií, ale neviem si predstaviť stále kupovať niečo ďalšie... Na mňa to pôsobí tak, že ľudia vidia, aké je to všetko lacné, sú z toho happy, ale nakúpia si toho celkom dosť a pri pokladni z toho potom vznikne aj celkom pekná suma na zaplatenie. 😀
Nehejtujem len ma to ozaj zaujíma. 🙂

Strana
z3
fadama
•
27. sep 2026
@13uzivatelka11

@fadama na FB je skupina o action a tam dávali reálne fotky 🙂

@13uzivatelka11 nemám fb 🥺

anonym_682074
•
27. sep 2026

@anonym_autor vzdy tam najdem nejake vychytavky do bytu, nie bezhlavo, idem cielene na to, co potrebujem, cistiace si zvyknem brať a nejaké vône do bytu, drobné dekoracie , do kanclu do prace ked mi daco pochybi... iné nic🤷

anonym_2c7174
•
27. sep 2026

@anonym_autor kupujem hlavne veci pre deti..pastelky,fixky, omalovanky, plastelinu, nalepky.
Naposledy som brala koberce do kúpeľne a na wc (2,5€), baterky, utierky do auta...
Mame odtial domcek pre bábiky za 16€ a kavovar do detskej kuchynky dreveny asi za 10€...a kvalita super.
Ja som celkom nadsenec tohto obchodu, na take prkotiny ktore sem tam treba kúpiť je velmi fajn🙂
Dekoracie moc nekupujem.

lucik194
•
27. sep 2026

kupujem tam bio sacky do košov, najnizsia cena zo vsetkych (ak teda nejdem zobrat si zadarmo do OLO) . bratislava

anonym_df74c4
•
27. sep 2026

Ja tam chodím rada nakupovať hlavne deťom veci lebo tam majú tovar na ktorom sú ich obľúbené rozprávkové postavičky

289pony
•
27. sep 2026

tam majú vonavky za 2 eura a made in USA čokoláďky od hershey - možno jedini na sk vedu ten predražený aj keď kvalitný sajrajt

domkakvet
•
27. sep 2026

@anonym_autor kupujem tam kvetinace, dozy na potraviny, avivaze, vlozky, odlicovacie tampony, potraviny, gumicky, holiace strojceky, hrebene a vselico.

anonym_dde9a5
•
27. sep 2026

@anonym_autor a ako je to tam s ftalátmi vo výrobkoch? Je to kontrolované?

anonym_34c5c6
•
28. sep 2026
@anonym_dde9a5

@anonym_dde9a5 sú to výrobky predávané v EU, takže úplne rovnako ako v iných obchodoch a ďaleko lepšie ako napr. v Temu, Shein a podobne. A ak je to výrobok vyrobený v EU, čo asi tiež budú- minimalne tie, co som pozerala a kupila, tak kontrola je dvojnasobna

anonym_665c33
•
28. sep 2026
@anonym_dde9a5

@anonym_dde9a5 je tam rozhodne menej cinskych vyrobkov ako v obchodoch typu shein kik tedy a pod
maju svoje privatne znacky, veci sa vyrabaju v holandsku, v Nemecku a pod takze normy sa dodrziavaju podla EU

lenka13332
•
28. sep 2026

@anonym_autor ja z duše neznášam všetky dekorácie. Na Vianoce postavím stromček a to je tak všetko. Ten som kúpila keď sme sa sťahovali, aj ozdoby mám stále rovnaké

anonym_ec5b55
•
28. sep 2026
@thereisabear

Nikdy som tam nebola. Nemám rada lapače prachu a pod., žiadne dekorácie už roky nekupujem.

@thereisabear tam niesu len lapace prachu.. potraviny, veci do domacnosti, drogeria...

hefo
•
28. sep 2026
@moonlight1210

Kupujem tam obcas skladovacie plastove krabice. Tieto velke, co maju teraz, su super. Este pojdem dokupit.

@moonlight1210 Z mojich skúseností jediné veľké plastové krabice, ktoré za niečo stoja, sú z IKEA. Ale je pravda, že tie z Actionu som po skúsenostiach odinakiaľ (po pár rokoch skrehnú a polámu sa, dokonca raz v Kauflande mali polámané niektoré aj rovno na predajni) ani neskúšal.

anonym_86cece
•
28. sep 2026
@lenka13332

@anonym_autor ja z duše neznášam všetky dekorácie. Na Vianoce postavím stromček a to je tak všetko. Ten som kúpila keď sme sa sťahovali, aj ozdoby mám stále rovnaké

@lenka13332 ešte raz nech niekto napíše o fuj fuj dekoráciách, aby ďalší zasa napísali, že tam nie sú len dekorácie, ale aj papiernictvo, elektronika, jedlo, hračky, potreby pre zvery atď., atď.

moonlight1210
•
28. sep 2026
@hefo

@moonlight1210 Z mojich skúseností jediné veľké plastové krabice, ktoré za niečo stoja, sú z IKEA. Ale je pravda, že tie z Actionu som po skúsenostiach odinakiaľ (po pár rokoch skrehnú a polámu sa, dokonca raz v Kauflande mali polámané niektoré aj rovno na predajni) ani neskúšal.

@hefo Uvidime. Hadam vydrzia. Action mava aj lacne nepodarky, ale aj dobre veci.

Mam z Jysk, tie drzia.
Mam z Kinekus, tie drzia.
Tak snad vydrzia i tieto. A tuto velkost na kolieskach som inde nezohnala. Navyse vyborne sadli do priestoru odkladacej miestnosti. Zarmutilo by ma, keby povolili.
Zatial su v nich vo vedlajsom dome odlozene detske hracky, co si deti z nostalgie chcu este nechat, ale uz z nich vyrastali.

anonym_3e76fc
•
28. sep 2026

Ja som tam bola raz z manželom a asi aj posledný krát 😁😁😁😁 ten má vonku skoro prizabil že som tam nechala skoro 300 €

tamtamka26
•
28. sep 2026

za mňa fajn obchod, ale nejdem si tam zodrať nohy. Mám odtiaľ vak do lietadla, nejaké taniere, ponožky a plachty na posteľ, muž kupuje pamlsky pre psa a ja ďatle a orechy. včera som kúpila gel do umývačky, som zvedavá, aký bude.

tzatzik
•
28. sep 2026

@anonym_autor Niektoré veci sú tam super, napríklad extra lacné a chutné krmivo pre mačky, plastové škatule, fľašky deťom do škôlky... Ale nechápem, ako to robia, že tam majú aj čokolády Milka oveľa lacnejšie ako v iných obchodoch, nad tým stále rozmýšľam, odkedy som to tam videla 😃

vevesh
•
28. sep 2026
@tzatzik

@anonym_autor Niektoré veci sú tam super, napríklad extra lacné a chutné krmivo pre mačky, plastové škatule, fľašky deťom do škôlky... Ale nechápem, ako to robia, že tam majú aj čokolády Milka oveľa lacnejšie ako v iných obchodoch, nad tým stále rozmýšľam, odkedy som to tam videla 😃

@tzatzik lebo vyroba milky stoji 18 centov. Zvysok je reklama, znacka, znacka a znacka....a tak niekde v eu kupia "nadvyprodukovanu milku", ktoru nevedia predat do datumu spotreby, a predaju to stale obe znacky zo ziskom...

anonym_d97803
•
28. sep 2026

doplnky na bicykel, blikačka za 99 centov bliká už tretí rok

lanka999
•
28. sep 2026

jasne ze chodim kupujem tam obalky posielam veci cez vinted, hubky na riad sacky do kosa drogisticky tovar vonavky, za polovicne ceny oproti predrazenej 101tke, som spokojna 😀

Strana
z3