Nakupujete v Actione? Stojí to za to?
Ahojte, nakupujete často v Actione? Cez týždeň som tam bola asi po pol roku a pripadala som si ako v Lidli. 😀 Ľudí tam bolo pomerne dosť – asi už cítiť prichádzajúce vianočné nákupy alebo neviem, ale reálne tam tiež tak vo veľkom nakupujete?
Napríklad ja to celkom nechápem. Mám doma kopec drobností a dekorácií, ale neviem si predstaviť stále kupovať niečo ďalšie... Na mňa to pôsobí tak, že ľudia vidia, aké je to všetko lacné, sú z toho happy, ale nakúpia si toho celkom dosť a pri pokladni z toho potom vznikne aj celkom pekná suma na zaplatenie. 😀
Nehejtujem len ma to ozaj zaujíma. 🙂
@anonym_autor vzdy tam najdem nejake vychytavky do bytu, nie bezhlavo, idem cielene na to, co potrebujem, cistiace si zvyknem brať a nejaké vône do bytu, drobné dekoracie , do kanclu do prace ked mi daco pochybi... iné nic🤷
@anonym_autor kupujem hlavne veci pre deti..pastelky,fixky, omalovanky, plastelinu, nalepky.
Naposledy som brala koberce do kúpeľne a na wc (2,5€), baterky, utierky do auta...
Mame odtial domcek pre bábiky za 16€ a kavovar do detskej kuchynky dreveny asi za 10€...a kvalita super.
Ja som celkom nadsenec tohto obchodu, na take prkotiny ktore sem tam treba kúpiť je velmi fajn🙂
Dekoracie moc nekupujem.
kupujem tam bio sacky do košov, najnizsia cena zo vsetkych (ak teda nejdem zobrat si zadarmo do OLO) . bratislava
Ja tam chodím rada nakupovať hlavne deťom veci lebo tam majú tovar na ktorom sú ich obľúbené rozprávkové postavičky
tam majú vonavky za 2 eura a made in USA čokoláďky od hershey - možno jedini na sk vedu ten predražený aj keď kvalitný sajrajt
@anonym_autor kupujem tam kvetinace, dozy na potraviny, avivaze, vlozky, odlicovacie tampony, potraviny, gumicky, holiace strojceky, hrebene a vselico.
@anonym_autor a ako je to tam s ftalátmi vo výrobkoch? Je to kontrolované?
@anonym_dde9a5 sú to výrobky predávané v EU, takže úplne rovnako ako v iných obchodoch a ďaleko lepšie ako napr. v Temu, Shein a podobne. A ak je to výrobok vyrobený v EU, čo asi tiež budú- minimalne tie, co som pozerala a kupila, tak kontrola je dvojnasobna
@anonym_dde9a5 je tam rozhodne menej cinskych vyrobkov ako v obchodoch typu shein kik tedy a pod
maju svoje privatne znacky, veci sa vyrabaju v holandsku, v Nemecku a pod takze normy sa dodrziavaju podla EU
@anonym_autor ja z duše neznášam všetky dekorácie. Na Vianoce postavím stromček a to je tak všetko. Ten som kúpila keď sme sa sťahovali, aj ozdoby mám stále rovnaké
Nikdy som tam nebola. Nemám rada lapače prachu a pod., žiadne dekorácie už roky nekupujem.
@thereisabear tam niesu len lapace prachu.. potraviny, veci do domacnosti, drogeria...
Kupujem tam obcas skladovacie plastove krabice. Tieto velke, co maju teraz, su super. Este pojdem dokupit.
@moonlight1210 Z mojich skúseností jediné veľké plastové krabice, ktoré za niečo stoja, sú z IKEA. Ale je pravda, že tie z Actionu som po skúsenostiach odinakiaľ (po pár rokoch skrehnú a polámu sa, dokonca raz v Kauflande mali polámané niektoré aj rovno na predajni) ani neskúšal.
@anonym_autor ja z duše neznášam všetky dekorácie. Na Vianoce postavím stromček a to je tak všetko. Ten som kúpila keď sme sa sťahovali, aj ozdoby mám stále rovnaké
@lenka13332 ešte raz nech niekto napíše o fuj fuj dekoráciách, aby ďalší zasa napísali, že tam nie sú len dekorácie, ale aj papiernictvo, elektronika, jedlo, hračky, potreby pre zvery atď., atď.
@moonlight1210 Z mojich skúseností jediné veľké plastové krabice, ktoré za niečo stoja, sú z IKEA. Ale je pravda, že tie z Actionu som po skúsenostiach odinakiaľ (po pár rokoch skrehnú a polámu sa, dokonca raz v Kauflande mali polámané niektoré aj rovno na predajni) ani neskúšal.
@hefo Uvidime. Hadam vydrzia. Action mava aj lacne nepodarky, ale aj dobre veci.
Mam z Jysk, tie drzia.
Mam z Kinekus, tie drzia.
Tak snad vydrzia i tieto. A tuto velkost na kolieskach som inde nezohnala. Navyse vyborne sadli do priestoru odkladacej miestnosti. Zarmutilo by ma, keby povolili.
Zatial su v nich vo vedlajsom dome odlozene detske hracky, co si deti z nostalgie chcu este nechat, ale uz z nich vyrastali.
Ja som tam bola raz z manželom a asi aj posledný krát 😁😁😁😁 ten má vonku skoro prizabil že som tam nechala skoro 300 €
za mňa fajn obchod, ale nejdem si tam zodrať nohy. Mám odtiaľ vak do lietadla, nejaké taniere, ponožky a plachty na posteľ, muž kupuje pamlsky pre psa a ja ďatle a orechy. včera som kúpila gel do umývačky, som zvedavá, aký bude.
@anonym_autor Niektoré veci sú tam super, napríklad extra lacné a chutné krmivo pre mačky, plastové škatule, fľašky deťom do škôlky... Ale nechápem, ako to robia, že tam majú aj čokolády Milka oveľa lacnejšie ako v iných obchodoch, nad tým stále rozmýšľam, odkedy som to tam videla 😃
@anonym_autor Niektoré veci sú tam super, napríklad extra lacné a chutné krmivo pre mačky, plastové škatule, fľašky deťom do škôlky... Ale nechápem, ako to robia, že tam majú aj čokolády Milka oveľa lacnejšie ako v iných obchodoch, nad tým stále rozmýšľam, odkedy som to tam videla 😃
@tzatzik lebo vyroba milky stoji 18 centov. Zvysok je reklama, znacka, znacka a znacka....a tak niekde v eu kupia "nadvyprodukovanu milku", ktoru nevedia predat do datumu spotreby, a predaju to stale obe znacky zo ziskom...
doplnky na bicykel, blikačka za 99 centov bliká už tretí rok
jasne ze chodim kupujem tam obalky posielam veci cez vinted, hubky na riad sacky do kosa drogisticky tovar vonavky, za polovicne ceny oproti predrazenej 101tke, som spokojna 😀

@fadama na FB je skupina o action a tam dávali reálne fotky 🙂
@13uzivatelka11 nemám fb 🥺