Prečo ma K-SCAN v Kauflande stále kontroluje?
Ahojte.
Používam v Kauflande K-SCAN už dlhšie a kedysi ma kontrolovali len občas. Posledné nákupy ale skoro vždy pípne kontrola a obsluha mi musí preskenovať časť nákupu.
Nikdy mi pritom nič nesedelo zle, všetko som mala naskenované. Je to stále len náhoda, alebo si ten systém nejako pamätá konkrétneho zákazníka a podľa niečoho vyhodnocuje, koho skontroluje častejšie?
@anonym_autor nahoda. Mna zas stale - roky - kontroluju v Ikea. Kazdy jeden nakup 😅
mozno zlozenie nakupu. Ak mas velkoobjemove lacne veci (uhorky) tak kukaju ci si si nenabrala pistacie bapriklad
Aj mna v poslednej dobe stale kontrolujú a začína mi to ísť na nervy, lebo kým čakám predavačku a kým to skontroluje už som to mohla mať 100x pri kase neblokované
@anonym_autor väčsinou kontroluje keď si niečo naskenovala a vymazala, ale aj nad určitu sumu. Mne nad 100,€ väčšinou kontroluje. Už idem rovno na kasu blizko pultu a rovno poviem, že asi bude potreba.
Mne sa také nestáva lebo mi všetko na blokuje pokladnička 😄
Odkedy je v Kauflande scan, každý jeden nákup mi kontroluje 😁. Neviem, či to je tým že nakupujem vo viacerých predajniach, ale fakt že každý nákup. Ja sa nad tým nepozastavujem, som rada, že nemusím nákupy, ktoré sú vždy nad 100e vykladať na pás, čiže za mňa aj keď ma skontrolujú, stále mi ušetria čas a nervy pri nakladaní a vykladani
Mňa to tiež trochu irituje (mal som pocit, že môj účet má nejakú zlú reputáciu, ale ako vidím, Kaufland to má nastavené na častú kontrolu - v Tescu ju to dáva oveľa zriedkavejšie), ale i tak to šetrí čas a námahu.
na infe to nastavujú, velmi zle vyšli inventúry, najviac tovaru uteká cez samoobslužné pokladne
ja som sa na to pytala a pokladnicka mi povedala ze scenuju velmi casto viac ako 1/2 nakupov ☹ neviem aky to ma vyznam... ale u nas su cigani mozno kvoli nim...
@anonym_autor každá filiálka si nastavuje sama ako často budú kontrolovať nákupy. Závisí to od inventúry.. nieje to o konkretnom človeku. Vela veci sa neskenuje, zákazníci su rozni, nie každý to skenuje zodpovedne. Verte mi, že ani pracovníčky na pokladni to nieje príjemné. Ale musia.
Mne to vyhadzuje kontrolu pri nákupe nad 60€, čo je v podstate každý. Takže ma tiež kontrolujú vždy ale nejak mi to nevadí. Aj tak som rýchlejšie vybavená ako na bežnej kase.
Taky mě v našem pražském Kauflandu často kontrolují a to jsem taky nikdy neudělala žádnou chybu. Většinou tak 3× kontrola a 1× bez kontroly. 😁 Je mi to nějak jedno. Prodavačka to má během minutky zkontrolované. Je to jejich práce. 🙂
ja som sa na to pytala a pokladnicka mi povedala ze scenuju velmi casto viac ako 1/2 nakupov ☹ neviem aky to ma vyznam... ale u nas su cigani mozno kvoli nim...
@anonym_dbe22c kradnú nie len cigáni, a na samoobslužných najviac, žiaľ
Aj mňa skoro vždy kontrolujú, aj keď nič nemazem, nemám alkohol či vysokú hodnotu nákupu. Top bola kontrola, keď som kúpila 1 vec a pokladníčka nevedela potvrdiť, že je to ok, lebo jej to stále pisalo, ma preskenovat viac poloziek 🙈
A aj tak to stále používam, rada si kontrolujem ceny a ukladám systematicky tovar do tasiek. A nenávidím tie mini priestory na nablokovany nakup pri pokladniach.
Je to nastavene aj na čas nákupu. Ak si dlho v predajni (nad určitý cas), tak nasleduje kontrola....
@anonym_dbe22c by si sa čudovala kto všetko "kradne" ... Sama som bola svedkom keď mladí chalani si naskenovali lacnú vodku dali 4ks a k nej doložili 3 drahé a to isté aj s rumom... prišla k nim predavačka... povedala, že ak si to neupravia a stlačia platbu volá sbs... všetko nechali tam...jej špinavo vynadali... takže nie len cigáni
Je to nastavene aj na čas nákupu. Ak si dlho v predajni (nad určitý cas), tak nasleduje kontrola....
@rebekanr čas s tým nič nemá spoločné
Aj mna v poslednej dobe stale kontrolujú a začína mi to ísť na nervy, lebo kým čakám predavačku a kým to skontroluje už som to mohla mať 100x pri kase neblokované
@gabika8855 tak si hlupa ze to pouzivas😉
na infe to nastavujú, velmi zle vyšli inventúry, najviac tovaru uteká cez samoobslužné pokladne
@ssllaavvkkaa samoobsluzne pokladne su najdokonalejsia ikonicka sprostost, predajca jednak na ne vynalozil nemale peniaze, tak o nasobne dalsie peniaze a cas ho nasledne pripravia, mali by ich definitivne zrusit, zlate casy 10 pokladni ktore isli naraz...

Náhoda.