icon

Reagovala som neprimerane v Kauflande?

8. jan 2026

Dobrý deň,chcela by som poznať váš názor,či som reagovala naozaj neprimerane ako hovorí MM a že teraz sa musí za mňa hanbiť a hanbí sa aj ísť do obchodu.
Bola som na nákup v Kauflande,zobrala som.si scanner,tovar si blokovala a namierila do samoobslužných pokladní. Nahodilo mi kontrolu nákupu,tak som samozrejme čakala a po príchode pani predavačky zbadala v košíku presne päť kusov igelitových sáčkov od zeleniny,ktoré tam hodil môj syn. Začala mi robiť prednášku ako sa to u nich pokladá za krádež a pod,tak som jej slušne povedala nech prepáči,že to tam hodil môj syn. Ale ona nejako neprestávala,že aj ona si domov kupuje sáčky,tak znova som jej povedala prepáčte a že veď bez problému tie sáčky vrátim. No ale pani stále nemala dosť,že to môžu riešiť aj sbs a podobne,no tak už ma to naštvalo a vytiahla som sáčky a hodila na zem. V tom začala pani po mne ziapať,aby som to okamžite zdvihla,aby som tam nerobila bordel a že volá na mňa policajtov. Tak som jej zas slušne povedala,že nech sa páči, ale budú musieť prísť za mnou domov,pretože ja tam čakať nebudem a zobrala som sa a išla preč. Tak ešte za mnou kričala,že nech si idem vyložiť ten nákup čo som tam nechala.
Len pripomeniem,že ja som sa chovala slušne,ani som nezvyšovala hlas,ani nebola vulgárna ani nič. A keď som to doma povedala manželovi,tak sa na mňa ešte nahneval.

Strana
z6
catika24
14. jan 2026
@anonym_e66899

@evkatk nemanipuluj a nefabuluj a nerob z deti hned zlodejov. Deti su zvedave a nie je nic na tom, ked mamam pomahaju nakladat nakup do vozika, cize sa tovaru dotykaju. Tvoje ma mohli len pozerat, dnesne deti sa mozu aj tovaru dotknut, to neznamena, ze matky nechaju deti aby chytali kolace, rozky a davali ich naspat.

@anonym_e66899 presne tak mozno len dieta odtrhlo nechtiac viac sackov

gerrwie_girl
14. jan 2026
@anonym_51faff

Tak neviem kto je tu horšie dieťa maly syn ktorý zbiera sačky alebo ty že ich hadzeš na zem?

@anonym_51faff preco by mal byt zle dieta ked zobral tie sáčky? Hneď tu kazdy sudi podľa takej kraviny preboha 😀

gerrwie_girl
14. jan 2026
@anonym_1feded

Môj názor, chcel asi si zobrať zopár sáčkov, asi to nebolo prvý raz, keď to predavačka zistila, že berieš 5 sáčkov, tak si to hodila na syna, akoby si o tom nevedela. Môže sa stať, že jeden sa vo vozíku objaví, ak si ním naberala pečivo, ale 5 je viacej.. Mala si sa ospravedlniť a nie takto.

@anonym_1feded 😀😀😀 najlepsi tu takí ako ty ktori presne "vedia" co sa stalo, dokonca lepsie ako ten ktorému sa to stalo 😀

alica110
14. jan 2026
@gerrwie_girl

@anonym_1feded 😀😀😀 najlepsi tu takí ako ty ktori presne "vedia" co sa stalo, dokonca lepsie ako ten ktorému sa to stalo 😀

@gerrwie_girl A tí, čo sa pohoršujú, tie sú určite dokonalé dámy za každých okolností a určite nikdy neurobili chybu, ani v návale hnevu. Všetko vždy tip top😁

anonym_bfeab4
14. jan 2026
@evkatk

To som reagovala na vyššie položenú otázku mamičky: " to sa tvoje deti nemohli ničoho v obchode dotýkať? Len pozerať? Lebo to není vaše? A vy nie ste zlodeji? To aký diktatorsky režim mate." Asi tá mamička deti učí v obchode veci obchytávať, aby sa im neskôr lepšie kradlo.

@evkatk ja učím deti kradnúť? Akože čím? Ty si ich asi mala v kočíku alebo vo vozíku priviazaných v zvieracej kazajke.. Ale moje majú slobodu môžu si zobrať mini nákupný vozík a ide spolu nakúpiť. Ako hovorím zatiaľ nič neponicili, nerozpucili ani nijako nepoškodili. V dm sa aj pohojda na koníkovi. Už vie kde co majú, keď jej poviem ideme toto a toto kúpiť ideme presne tam, zoberieme co potrebujeme a ideme domov. A ešte pikoska ale to radšej ani nečítaj môj 6 ročný už aj sam išiel do obchodu a nič NEUKRADOL. Ja som tiež ako 3 ročná išla so 7 ročnú sestrou do obchodu a nič sme nepomackali ani NEUKRADLI.

anonym_e66899
14. jan 2026
@anonym_bfeab4

@evkatk ja učím deti kradnúť? Akože čím? Ty si ich asi mala v kočíku alebo vo vozíku priviazaných v zvieracej kazajke.. Ale moje majú slobodu môžu si zobrať mini nákupný vozík a ide spolu nakúpiť. Ako hovorím zatiaľ nič neponicili, nerozpucili ani nijako nepoškodili. V dm sa aj pohojda na koníkovi. Už vie kde co majú, keď jej poviem ideme toto a toto kúpiť ideme presne tam, zoberieme co potrebujeme a ideme domov. A ešte pikoska ale to radšej ani nečítaj môj 6 ročný už aj sam išiel do obchodu a nič NEUKRADOL. Ja som tiež ako 3 ročná išla so 7 ročnú sestrou do obchodu a nič sme nepomackali ani NEUKRADLI.

@anonym_bfeab4 pani je vo veku 70+, to bola iná, sparťanská výchova, nič si z tých rečí nerob.

gerrwie_girl
14. jan 2026
@anonym_bfeab4

@anonym_bfeab4 presne tak. Aj moj sa môže chytať veci, prečo by preboha nemohol 😀. Samozrejme som ho naučila, ze pecivo ako jedine nechytame pokial ho teda nakupujeme pre seba. Všetko ostatné co len chce toho sa môže dotýkať kolko sa mu raci 🙂.

anonym_85ffca
14. jan 2026

Tiež si beriem sáčky, po zaplatení si do nich dávam smotanu, maso atď, nemienim si zasviniť auto smotanou a krvou z masa, aj keď mám svoju tašku, sáčikmi to poistím, aj na to sáčik slúži a trhajú hneď, ani 1 cent sú neni hodné.
Minule som nechala u nás Billa nákup, potrebovala som len rozmeniť 100€ tak som toho veľa nekupovala.
Pokladník ma upozornil, že 100vka je natrhnutá, ozaj bola 2mm, ale nechýbalo z nej.
Povedala som, že veď z nej nechýba a že ju potrebujem rozmeniť.
Na to on že vidí že mám v peňaženke aj 20€, že mu mám dať tie, že on mi tú stovku nezoberie a ja len že veď to dáte do tržby a do banky a on že nie, chytil mi peňaženku a chcel mi vytiahnuť tých 20€.
To bola konečná, zobrala som si stovku a nákup nechala na páse.
Rozmenili mi ju v inom obchode v pohode.
No ako nasralo ma to, bolo to pred Vianocami, človek nechcel zdržovať, ale hrabať sa v mojej peňaženke predavačovi nedovolím kks

estellas
14. jan 2026
@anonym_85ffca

Tiež si beriem sáčky, po zaplatení si do nich dávam smotanu, maso atď, nemienim si zasviniť auto smotanou a krvou z masa, aj keď mám svoju tašku, sáčikmi to poistím, aj na to sáčik slúži a trhajú hneď, ani 1 cent sú neni hodné.
Minule som nechala u nás Billa nákup, potrebovala som len rozmeniť 100€ tak som toho veľa nekupovala.
Pokladník ma upozornil, že 100vka je natrhnutá, ozaj bola 2mm, ale nechýbalo z nej.
Povedala som, že veď z nej nechýba a že ju potrebujem rozmeniť.
Na to on že vidí že mám v peňaženke aj 20€, že mu mám dať tie, že on mi tú stovku nezoberie a ja len že veď to dáte do tržby a do banky a on že nie, chytil mi peňaženku a chcel mi vytiahnuť tých 20€.
To bola konečná, zobrala som si stovku a nákup nechala na páse.
Rozmenili mi ju v inom obchode v pohode.
No ako nasralo ma to, bolo to pred Vianocami, človek nechcel zdržovať, ale hrabať sa v mojej peňaženke predavačovi nedovolím kks

@anonym_85ffca Preboha, nechápem toho predavača čo si to dovolil brať cudziemu človeku peniaze z peňaženky, extrém.

evkatk
14. jan 2026

Deti nie je treba priviazať k vozíku ani mať vo zvieracej kazajke, ak sdú slušne vychované. Takéto "sparťanské spôsoby napádajú rodičov, ktorí nie sú schopní inak vychovať svoje deti k správaniu sa na úrovni. o znamená sloboda správania sa detí v obchode? Voľne si môžu robiť čo chcú aj s tovarom? Obchod je na nakupovanie pre dospelých a nie na hranie sa s tovarom pre deti.

Strana
z6