Skúsenosti s cukrárňou Vatsak: Ochutnali ste ich koláče?
Ahojte, v našom meste pred nedávnom otvorili cukráreň Vatsak. Videla som, že ju majú v mnohých mestách po celom Slovensku. Preto by som sa chcela spýtať na vaše skúsenosti s ňou, aké majú koláče a čo to vlastne je za cukráreň? Keď som tam vošla videla som desiatky tôrt a preto mi príde trochu zvláštne tam nakupovať, keďže neviem ako dlho tam stoja, pretože takéto množstvo je snáď nemožné popredať. Ale možno sa mýlim. Preto by som bola veľmi rada za vaše skúsenosti.
Kupujeme od nich čoko torty a tie Vtáčie mlieko. Deťom chutia, iné torty vždy len rozbabrú, nezjedia ani ovocné, ani orechové, ani plnkové, či a fondánom. Tie z Vatsaku majú vždy úspech. Nám zase chitia aj niektoré ich zákusky, brala som ich aj ja do práce, aj muž a všetky hneď zmizli. A nedávno mali krásne zdobené medovníčky, tiež boli chutné.
Ja som si tam raz pred par rokmi objednala zakusky a boli dost priemerne a niektore oschnute
Mne tam chuti torta vtáčie mlieko, potom niečo ako krémeš, také prekladané lístkové cesto s plnkou, Lotus torta...
@amalka07 Je to ukrajinska siet cukrarni, u nas v BA vyzera, ze sa jej dari. Mne ale tie zakusky nepripadaju prilis lakave.
Mne chutia niektore, ale musis mat rada vyraznu sladku chut, lebo su naozaj presladene. Ceny su super, tak podla mna maju zakaznikov. Torty sa robia na Ukrajine a dovazaju sa sem mrazene. Zaruka je uvedena vzdy na skatuli a myslim, ze aj datum, kedy bola zhotovena.
@amalka07 Raz som mala, ale mna to neoslovilo absolutne. Radsej niekede inde alebo si spravim vlastne.
@amalka07 minulý rok niekedy v strede júla som kúpila 4 torty
Mali výpredaj lebo ich čakala dovolenka 2tyzdne na to
Každá jedna torta suchá a vnútri plesnivá
Neriešila som to
Napísala som recenziu na tiktok kde si ma zablokovali tak som ju napísala do Google
Odvtedy odtiaľ už vôbec
Boli ok ale pleseň som ešte nezažila ani raz
Za mňa nie
Raz sme od nich dostali tortu. Hnus. Suchá, chuť umeliny. A presne ako píšeš, tie torty im tam stoja vo vitrínach celé dni. Nechápem, že to niekto kupuje a vlastne nechápem, ako môžu byť ziskoví.Kedy ideme okolo, vtedy majú prázdnu prevádzku.
Neverim ze kvalitna torta vydrzi mesiac, taka je doba spotreby. Krachuju kaviarne kde byvalo plno,tuna koli vysokym najmom tuna nikto nechodi a na najom a prevadzku maju...
Sú to ukrajinské torty, ktoré zložením pripomínajú produkty nevhodné pre ľudskú spotrebu. Toľko éčok a bordelu čo tam je....😡

@amalka07 pri nas mame cca 4 roky tuto cukraren. Krasne fotky maju tak som zobrala detom par kolacikov na ochutnavku. Ale za mna 👎 presladene, kazdy chutil skoro rovnako. Bolo to 1x a naposledy. S tortami je to tak ako si myslis. Su tam viac dni. Cize cerstvost otazna. Su to velki podnikavci od nasich vychodnych susedov.
My radsej ideme za zakuskami a tortami do overenych cukrarni.