icon

Ktoré mesto vybrať na život: Senec, Pezinok alebo Bratislava?

eliskaondrusova
21. jún 2026

Dobrý večer, už dlhšie premýšlam ktore mesto si vybrať a nazor od ľudí ktory tam žijú. Poprípade ktore by ste odporucili v tejto blizkosti

Senec
Pezinok
Bratislava

Senec mám rada bola som 10 mesiacov u sestry len teraz nejako niesme v kontakte ( je to na dlho) nebola som tam dlhsi čas a čo čítam veľa ľudí nadavaju že je tam veľa feťakov atď

Pezinok- zopar krat som tam bola mam tam svoje ALE.

Bratislava- chodievam tam častejšie len tie najmy čo si budeme...

Strana
z2
anonym_b6267b
22. jún 2026
@bosorkabb

Žila som v Bratislave aj v Pezinku a momentálne v Senci.
Pravdaže ak máš dostatok finančných prostriedkov tak vyber si Bratislavu.
Pezinok mne osobne sa nepáči. Neprišla som mu na chuť.
V Senci som spokojná, bývam v centre všetko mám blízko. Aj tu sa nájdu rôzne problémy ale nič hrozné.
Do Bratislavy chodím len občas keď idem na Kramáre max do Avionu ešte.

@bosorkabb Ja v SC teda nebývam ale mám kamošku odtiaľ, takže tam často chodím. A to mesto má super atmosféru a hlavne cez leto. Také dovolenkové mestečko. A jazerá a okolie je top na prechádzky a celkovú takú dovolenkovú atmosféru. Síce žijem v PK, ale nepáči sa mi to mesto, také zanedbané a celkovo také oničom. 🤔

anonym_c8bf72
22. jún 2026

@eliskaondrusova ani jedno. V lete teploty ako v Egypte 😅🙈

eliskaondrusova
autor
22. jún 2026
@anonym_b6267b

@bosorkabb Ja v SC teda nebývam ale mám kamošku odtiaľ, takže tam často chodím. A to mesto má super atmosféru a hlavne cez leto. Také dovolenkové mestečko. A jazerá a okolie je top na prechádzky a celkovú takú dovolenkovú atmosféru. Síce žijem v PK, ale nepáči sa mi to mesto, také zanedbané a celkovo také oničom. 🤔

@anonym_b6267b suhlasim Senec ma taku svoju atmosferu✨️

anonym_b6267b
22. jún 2026
@eliskaondrusova

@eliskaondrusova Ja by som si vybrala Senec, potom BA, potom popozerala niečo po okolí a nakoniec až PK.

bosorkabb
22. jún 2026
@eliskaondrusova

@anonym_b6267b a hlavne či chcem ísť do kina,na kávu, niečo zjesť vždy je kam.

@eliskaondrusova ja by som sa Tehelni vyhla. Stačí si pozrieť čo tam urobila voda. A bez auta dosť komplikované. Hľadaj niečo blízko centra. To oceníš.

anonym_729791
23. jún 2026
@anonym_cd616c

@tilly ja napriklad nestojim nikde v zapchach 🤣. Som podnikatelka, nepotrebujem dochadzat do BA. A taxik detom clovek robi ci zije v BA alebo nie. Aj v BA treba dieta vozit do skolky

@anonym_cd616c prečo? Škôlka môže byť cez cestu

anonym_b3d110
23. jún 2026

Kamoška sa pred 15 rokmi vydala do Senca, a hovorí, že už by inde bývať nechcela...

natalka13
Včera o 04:59
@tilly

@anonym_fddaa5 tak toto by som nikdy nepovedala. Ale asi veľkú rolu hrá horský park, koliba alebo lužné lesy, ktoré sú na území BA

@tilly + Male Karpaty, cast je sucast BA.

tilly
Včera o 05:17
@natalka13

@tilly + Male Karpaty, cast je sucast BA.

@natalka13 áno aj to.

Strana
z2