Kúpili by ste dom vedľa cintorína?
Je tam vysoký plot, teda vizuálne naň nie je vidno.
Super cena, super dom, super pozemok, len teda nič moc susedia 🙂
Nič moc susedia? Tak to vidíš zle.
Títo susedia nerušia nočný kľud, nekosia o 12steho v nedeľu na obed dvor, nepostavia kurnik pod tvojimi oknami, nerobia každý piatok grilovačku do polnoci
Ešte nad tými susedmi porozmyslaj
Aby si pri obede nemala pocit, že prežvykuješ pohrebné vence.
Ale kdeze nic moc. V noci nebudu vyspevovat pri ohnicku, nebudu pilit drevo na cirkulare ani palit odpad ani ti nebude suseda cumiet do okien.
Aj my bývame vedľa cintorína a ten je najmenší problém. Máme však problémových susedov a to je problém.
@anonym_autor najlepší susedia
Budeš tam mať večný pokoj. Teda okrem dušičiek.. či v čase pohrebu.. alebo ak je v blízkosti kostol.. to potom nikdy 🤣
Budeš tam mať večný pokoj. Teda okrem dušičiek.. či v čase pohrebu.. alebo ak je v blízkosti kostol.. to potom nikdy 🤣
@jblheart Kostol tam nie je, dom smútku iba.
Pri cintorine byvam. Teda az pri dvoch. Na jeden z nich mam vyhlad z okna. Po tyzdni som si to uz ani neuvedomovala
No je to uz len ako pamiatka, nepochovava sa tam
cely zivot byvam oproti cintorinu a pohoda
My mame skolku pri cintorine a stale si hovorim, ze hned by som brala ten dom, co je vedla tiez, my byvame pri hlavnej ceste a riadne frekventovanej. Ten klud pri tom cintorine, to je super a je tam krasne.
@anonym_autor tak to by mi ani nenapadlo riešiť nejaký cintorín.... Normálne tam choďte bývať
ja by som tam nechcela byvat, dom smutku? vsak tam bude furt nejaka smutocna hudba hrat, zakazdym si predstavis kto asi zomrel a akou smrtou, za mna otravne.
Byvala som ako dieta v panelaku a vyhlad z okna na cintorin.Vzdy som sa tesila na dusicky,aky bol krasne vysvieteny.Uz tyzden pred.
My sme raz mali chatu prenajatu pri cintorine, inak uplne ticho klud no vzdy som sa v noci budila a nedalo sa mi spat...Asi 3x sme ju mali prenajatu a zakazdym som spat v noci nemohla.
Najlepší susedia ak neveríš na duchov.
@januska12323 presne.U nas ked stavali jeden panelak,tak nasli cintorin pri vykopoch.Pozostatky premiestnili ale aj tak sa vravi,ze tam strasi.Ale keby to bola pravda,nikto by tam nebyval.
@anonym_autor nie, nikdy. Ked je clovek zdravy a nic mu nie je to pohoda, akonahle pride choroba byvat pri cintorine bude velmi tazke, mama umierala na rakovinu a veru dobre jej to nerobilo, stale tie pohreby, smutna hudba a smutni ludia okolo…
Party do noci zrejme robit nebidu, cize potom co mam terajsich susedov, cintorin by som kludne brala z oboch stran
@anonym_autor záleží kde je dom umiestnený, mne by skôr vadilo , kde budú parkovať všetci, čo prídu na pohreb. Na dušičky q podobne.. či pred mojím domom
@anonym_autor tichí susedia s výhľadom na budúcnosť 👍
byvala som v podnajme a bolo to najlepsie byvanie ake som mala- klud , pokoj a ten vyhlad v noci ked tam horeli sviecky -nadhera ...
Takmer 60nrokov máme dom oproti cintorínu, medzi nami hlavná cesta. Okno zo spálne rovno oproti, keď idem spať vidím svietiť kahance. Kľud a ticho, najlepší susedia, pohreby nie sú predsa každý deň.
Zato sused zhora čistý debil.
Ked pride tvoj cas, budes to mat na skok z domu. 🙂
@anonym_autor hneď by som ho brala
@anonym_autor
Áno zadarmo a aj keby sa muž mal rozviesť! Môj ex chcel kupovať dom, tak sme chodili po obhliadka ho. Na jednu nikdy nezabudnem. O okolí sme nevedeli vôbec nič. Boli to novostavby. Už keď sme boli asi 109m od domu cítila som sa hrozne a ex tiež. Chutila nás úzkosť, strach, pocit utiecť, otočiť auto. Čím sme boli bližšie, tým to bolo horšie. Za domami bol tiež murovaný plot. Povedala som, že tam je cintorín alebo niečo podobné. Obom nám bolo fakt blbo. Bol to deň mimo obhliadku. V pondelok ex volal maklérovi, pytal sa čo je v okolí. Správne, za múrom bol veľmi starý cintorín.
To radšej nech ma občas napätie živý sused debil...
Zase ale bývalá som chvíľu u kamošky, výhľad priamo na cintorín a tam to bolo úplne v pohode.
Ale dom by som ja určite pri cintoríne nekúpila.

@anonym_autor nie