Kúpili by ste dom vedľa cintorína?
Je tam vysoký plot, teda vizuálne naň nie je vidno.
Super cena, super dom, super pozemok, len teda nič moc susedia 🙂
@anonym_autor práveže optimálni susedia! Nebudú robiť hluk… ja by som s tým absolútne nemala problem.
Bývam vedľa cintorína, najlepší susedia.. keby si môžem vybrať tak aj z druhej strany by som mala cintorín..😂
Ale darmo ti tu napíšeme, že by sme taký dom brali, keď to vidíš inak. Daj na svoj pocit, to je najdôležitejšie.
V brne v jednom muzeu, kde boli vystavene kostry bol napis: "co ste vy,boli sme i my, co sme my, budete i vy"... To len tak pre zaujimavost...
Kamarati byvaju oproti cintotinu, ako deti sme mali z toho "halo". Ak si nahodou rada pustis hudbu na zahrade hlasnejsie pocas dna, nahodou je za murom pohreb, tak treba byt tolerantny a ticho, z ucty. To je asi jedine obmedzenie.. Odporucam dat ale na svoj pocit,ked tam si..
Nie nekúpila.
Ja by som tam nedokazala zit. Jedna vec,ze mam strach z duchov a druha vec vkuse tam chodia ludia,neustale pohreby,kopa aut. Kamosi byvaju oproti cintorinu a to je vecny problem dostat sa domov.
A preco nie? Ved odtial ti nikto neublizi uz ;) dokonca my sme mali ako je cintorin tak je tam pole a z pola sa slo okolo cintorina a uz tam su postavene domy ;)
@anonym_autor lepší sousedy si neumím představit. A né, nedělám si srandu
@mateson2004 ja mam este lepsich. Mame kone a veru hoc kedy sa mi pridu pozdravit a ked sa motam v zahrade, tak su v mojej blizkosti.
My sme na pozemku vedla cintorina postavili dom. Pohreby tu su raz za mesiac,niekedy par mesiacov nic. Za mna super
Treba si zistiť veľkosť ochranného pásma od cintorína, tam je zakázané stavať, nedostaneš povolenie.
@anonym_autor Nie, nebudes moct mat na zahrade studnu, deti sa mozu bat.
@anonym_autor najlepší susedia 👍 Netreba sa báť mŕtvych, najväčšie 🐗🐗🐗 sú živí ľudia. Tých sa treba báť, nie nebožtíkov.
@anonym_131c17 Pokiaľ tam budú vyrastať od malička, tak sa ničoho báť nebudú, budú to brať ako nudnú samozrejmosť.
@anonym_autor Nie. Bala by som sa.
@andreatytler coho by si sa bala?🙂ved aj ty tak raz skoncis,tvoje deti,muz,my vsetci
Je to sucast kolobehu zivota
@anonym_131c17 Prečo by nemohli mať studňu?
ja by som tam nechcela byvat, dom smutku? vsak tam bude furt nejaka smutocna hudba hrat, zakazdym si predstavis kto asi zomrel a akou smrtou, za mna otravne.
@cyberk Furt?! Prečo? Napríklad u nás býva pohreb možno 1x za mesiac /chvalabohu/. A hudba? Veď ten pohreb trvá max 20 min a nehrajú na bubnoch.
@anonym_72afa2
@anonym_131c17 záleži na tom v akej vzdialenosti, je tam ochranné pásmo.

Ja by som brala. Inak milá príhoda - keď som bola malá tak sme chodili na cintorín zapáliť sviečku starkému (umrel veľmi mladý). Vždy som chcela bývať v dome nad cintorínom lebo som si stále myslela, že tam býva práve on. Vždy na to myslím keď tam idem. Chcela som mu na hrob sadiť mrkvu aby sme ju mohli spolu zbierať 😄💕