Má zmysel poistiť domácnosť v prenajatom byte?
Dobrý deň,
bývame v prenajatom byte a začali sme riešiť poistenie. Viem, že samotný byt by mal mať poistený majiteľ, ale nie som si istá, či má zmysel uzatvoriť si aj poistenie domácnosti kvôli vlastným veciam.
Ak bývate v prenájme, máte poistenie domácnosti? Oplatilo sa vám, alebo ste ho nikdy neriešili?
Proti vykradnutiu? Co tam mas take co sa da predat na ciernom trhu za vysoku cenu? (sperky a cash ti ajtak nepoisti nikto)
Dnes sa nevykrada tolko ako v 90rokoch . Za telku dostane zlodej par drobnych a este ju musi vlacit hore dole...to ma lepsie ist makat do tesca za
minimalku.
Poisti sa radsej proti ukradnutiu a zneuzitiu identity a samozrejme si
poisti "vlastnu blbost" (zodpovednost za skody)
@martinmmartin poisti. vramci Premium poistovne vies poistit aj sperky. cash dokonca umelecke diela do istej hodnoty
@anonym_autor ano je dolezite sby ste mali hlavne zodpovednost. poradte sa ktora poistovna pre vas moze byt najlepsia alternativa. co viem ja pre najomnikov je fajn generali premium a colonade
@anonym_autor odporúčam. Podnajomnikovi ukradli bike a zial moje poistenie nebolo nič platné.
@anonym_autor dohodni sa s majiteľom. Je aj v jeho zaujme mat poistený vlastný byt. Poisťuje sa budova a vnútri - veci v byte. Tebe stačí poistiť len tie veci. No poisťovne to poisťujú spolu. Preto by ste sa mohli pomerovo deliť s majiteľom.

Proti vykradnutiu? Co tam mas take co sa da predat na ciernom trhu za vysoku cenu? (sperky a cash ti ajtak nepoisti nikto)
Dnes sa nevykrada tolko ako v 90rokoch . Za telku dostane zlodej par drobnych a este ju musi vlacit hore dole...to ma lepsie ist makat do tesca za
minimalku.
Poisti sa radsej proti ukradnutiu a zneuzitiu identity a samozrejme si
poisti "vlastnu blbost" (zodpovednost za skody)