Brali by ste obedové menu za mesačnú paušálnu cenu?
Toto služba ma fakt prísť na Slovensko a bude stať iba 300€ na mesiac a varia fakt domáce jedla je to neskutočne takže nebudete musieť variť chodiť do obchodu a rozmýšľať čo zas navarím vy si preplatíte mesačne sumu 300€ a oni vám dajú na každý deň výber troch jedál ktoré vám donesú a vy keď prídete z práce máte vždy navarené ale aj ušetrené lebo keď idete do obchodu tak minimálne 600€ necháte iba na jedlo ktoré sa vari a táto služba nevari na porcie ale na kilá ako keby ste varili vy doma čo na to hovoríte ? ja osobne sa už teším
@a0 no v tom že nemusíš variť rozmýšľať a upratovať len ti donesú navarené aspoň tak to vnímajú ľudia na Litve no akože uvidí sa ja im dám možnosť
@usporiadatel123 A ekologia gde?
v domácnosti je nás 6.
Za 300 e pre 6členov je 50e/člena domácnosti./mesiac
50/počet dní - to je obed pre jedného za necelé 2 eurá?
čo za suroviny budú používať resp. odkiaľ?
nech skúsia detské domovy. tam nájdu využitie.
A v Litve sa to ako vola? Dame do googlu, precitame...
@a0 no v tom že nemusíš variť rozmýšľať a upratovať len ti donesú navarené aspoň tak to vnímajú ľudia na Litve no akože uvidí sa ja im dám možnosť
@usporiadatel123 pošli nejaký jedálny lístok, ja som na to zvedavá, čo tam podávajú. Podľa mňa to nebude nič extra
Tak zlý marketing som už dlho nečítala...
ako mozu rovnaku sumu mat pre 2clennu ci 6 clennu rodinu? ak maju deti obed v skole a dospely v praci doma uz je vacsinou lahsia vecera .. takze sa to nevyplati ... osobne mam radsej ked viem co presne jem ... tiez trcat doma a cakat donasku nic pre mna ..
@usporiadatel123 v Litve. Nie na Litve.
Pre zaujímavosť som pozrela aké takéto služby fungujú v Litve, našla som vo Vilniuse, 20 obedov po JEDNEJ porcii, 1800 kcal, cez pracovné dni, ak chcem ku tomu aj čerstvý šalát a som náhodou bezlakto, mi napočítalo 590€. Daj nejaký link na tú tvoju firmu, som veľmi zvedavá.
@viestta
@viestta no vždy pred podpísaním zmluvy sa to s každým rieši rôzne dáte si niake podmienky kedy kam a prinesú vám normálne že napríklad kilo ryže a kilo kuracích Reznov čo vychádza cca 12 plátkov vyprážaných ja stym mám skúsenosť cez kamaráta a hovoril že sa chystajú na sk a po všetkých krajinách
@usporiadatel123 prosím ťa, nie "niake" podmienky, ale NEJAKÉ.
Okato robíš tú reklamu, nauč sa radšej pravopis.
@viestta nie iba cez pracovne dni to ma byt no ja keď idem do obchodu navarit tak ma to vždy minimálne za 20€ minie keď šetrím
@usporiadatel123 vidis, ty sa nezmestis do 20€ ked si doma varis a oni sa zmestia? A to maju este kooopu nakladov, ktore ty nemas, napriklad platy zamestnancov, dane a odvody, nedotovane energie za komercne ceny, najomne za priestory... Tak kde to budu dorovnavat?
@usporiadatel123 to je akože novinka?Veď na Slovensku sú minimálne dve firmy,ktoré takto varia a donesú jedlo,dokonca jedlo na celý deň....si objavila ameriku...
@anonym_dc888a 300€ ma byt pre celú rodinu každý pracovný deň pre jednu domácnosť
@usporiadatel123 pre 2 clennú či 6 člennú rodinu? Lebo 300€ nestačí na ako tak kvalitne suroviny
@usporiadatel123 varené jedlo jedine od seba 👉👉👉
@usporiadatel123 zhrnute, podciarknute, spocitane. Dosiel si sem robit reklamu, v tom lepsom pripade prieskum trhu a nejak nevyslo. Myslim si, ze cely biznis plan tak ako ho opisujes je ekonomicka samovrazda alebo to cele ma niekde psa zakopaneho a mozno ani ty nevies kde.
@usporiadatel123
Good luck, objednavam casto ale konkurencia je tvrda v Bratislave a zadarmo dovoz, staci preklikat medzi Wolt, Bolt a Bistro
@viestta nie iba cez pracovne dni to ma byt no ja keď idem do obchodu navarit tak ma to vždy minimálne za 20€ minie keď šetrím
@usporiadatel123 ale ja chcem práve cez tie víkendy... cez týždeň mame obedy v skole a v práci.
@usporiadatel123 vidis, ty sa nezmestis do 20€ ked si doma varis a oni sa zmestia? A to maju este kooopu nakladov, ktore ty nemas, napriklad platy zamestnancov, dane a odvody, nedotovane energie za komercne ceny, najomne za priestory... Tak kde to budu dorovnavat?
@viestta zmestia, keď budu variť ako školské jedálne- 90% múka a najlacnejšie suroviny.
@viestta zmestia, keď budu variť ako školské jedálne- 90% múka a najlacnejšie suroviny.
@simona20201309 to som napisala na zaciatku, mizerne suroviny
@usporiadatel123 akoze 20 obedov za 300€ je trosku ustrelena cena, ved to si mozem objednavat donasku a budem ju mat cerstvu vtedy kedy chcem ja, nie kedy sa to hodi im.
Neviem ako ty, ale ja jedavam viac ako 1 jedlo denne a okrem toho mam rodinu, takze 300€ mesacne len za mojich 20 obedov je uplny nonsense.
@usporiadatel123 Mňa to vôbec neosloví. My máme radi domácu stravu. Keď varíme doma, viem aké suroviny použijem. Domáce vajíčka, mäso, kvalitné koreniny, žiadne bujóny a zbytočné dochucovadla. Radi si nosíme z dovoleniek koreniny, cestoviny, syry, pesto, olej,... Vieme, čo jeme a hlavne, ráno sa zobudímea rozmyslíme sa, o chceme na obed
Keď máme chuť zájsť si na obed, máme cc 3 obľúbené reštiky u nás a vyberieme si zasa podľa chuti v ten deň.
Ja chápem 1kg ryže, plus 12 rezňov za 10 €, to majú 3 ľudia po 4rezne na deň a 33 dk ryže na deň pre jednu osobu ,,, to je fakt super cena, kde kúpite 1kg hotových rezňov a kg uvarenej ryže s donáškou za 10€, Tak tomu neverím, to by ihneď firma skrachovala. Nevedela by poplatiť náklady na prevádzku a bola by v poriadnej strate. Netvorila by žiaden zisk, a mala by neskutočne straty, teda dlhy na prevádzkové náklady.
Za mna by to bolo fajn, vystravovat celú rodinu cez pracovne dni za 300€. Tak ci tak platime obedy v práci, v skole...cize cena ok. Ale teda neviem si predstaviť tu kvalitu za tak malo peňazí, aby firma mala ešte aj zisk.
@anonym_dc888a 300€ ma byt pre celú rodinu každý pracovný deň pre jednu domácnosť
prepac ale co dostanes za 300 eur pre celu rodinu?
Ved bezne denne menu tu platime 10 EUR obed na osobu.
A vôbec kolko zarobia ti kuchari, co to budu za taku smiesnu cenu varit?
Novy uzivatel, mozno dnes si zalozil nick. A mozno chcel robit biznis a zaujimal sa o nazor. A este tie blbosti, ako tu pisal, vraj - "Ja tomu dam urcite sancu a zaplatim si to, 300 eur a prestravuje sa cela rodina jednym teplym jedlom denne. Ked pridete z prace mate navarene."
Jasne vecere za 300 eur mesacne. Podla mna o chvilu uzivatel zmaze nick s tymto nezmyslom.
@usporiadatel123 300€ mesačne len na obedy? Ja sa neobmedzujem a miniem 150€ na celý mesiac, raňajky, obedy, večere.

@usporiadatel123 za mňa nič extra za 15€/deň dokážem navariť tiež plnohodnotné, vyvážené jedlo pre 4 osoby. Nejak mi chýba pridaná hodnota tejto služby. 🤔 v čom je to iné ako ostatné obdobné služby ?