7ročnà dcéra chce bývať u otca!

andreasmola
10. dec 2018

Ahojte prosím poraďte či màm dceru nechať bývať u otca alebo nie! Dcera mà 7rokou! Súd zveril do opateri mňe dcérku stretavajú sa z ex každý druhý týždeň na víkend. Ale už od svojích dvoch rokou chce stale byť u otca.. A už ma take stavi žial od svojich 2rokou že stale vracia keď ide aj keď ma prísť domou lenže domou nechce preto vracia a keď ide tak sa teši a zo stresu vracia alebo mà hnačku.. A v poslednej dobe veľmi pribrala ja si myslim že od stresu a keď je zla a nakričim na nu alebo keď niečo nedovolíme tak tak plače ako keby som ju zbyla z palicou a pri plaču rospravà sama sebe že chce ísť k otcovi atď.. Strašne je to počuvať! :( neviem prečo je tak naviazanà na otca nerobím žiadne vynimki medzi deťmi.. Z ex sme už za dobre normalne sa rozpràvame nebranim jej isť k otcovi aj cez prazdniny je tam celí mesiac..

pribinak
10. dec 2018

Nech ide k otcovi a je šťastná. Aky zmysel ma ju nasilu drzat pri sebe?
Radsej byt s nou len cez vikendy a mat s nou pekny vztah ako toto

Ak sa nebude cítiť dobre, vráti sa spat k tebe

Prosim ta, oprav si chyby, to je strasne, napočítala som ich aspon 10, napr. cely mesiac, nie celi, výnimky, nie vynimki, ....

deti95060810
10. dec 2018

sú deti čo sú veľmi naviazené na otca - aj ja som tak bola....po rokoch to prejde....
asi by som ešte najskôr hodila reč s psycholog. že čo s tým....inak mňa by to veľmi ničilo že dieťa nechce byť so mnou...

dominika6
10. dec 2018

@andreasmola
zrejme jej otec dovolí všetko,kedže je s ňou veľmi málo a vynahrádza jej čas,bud hmotnými darmi,príp voľnosťou..
dieťaťu by som určite nedovolila,aby so mnou kývalo v útlom veku..sú pravidlá tak sa ich držme..
je fajn,že máte s mužom vyrovnané vzťahy a nejdete proti sebe,toho by som sa držala aj v budúcnosti .
Ps: čo sa týka teba,douč sa slovenčinu,zíde sa ti,ked si budeš s dcérou robiť úlohy..

deti95060810
10. dec 2018

@dominika6
@pribinak
žienky maminka nepotrebovala počuť ako vie - nevie slovenčinu....ona chcela radu čo robiť s dcérou...😉

stankadu
10. dec 2018

deti vždy majú radi toho, kto im všetko dovolí a "nenávidia" tých, ktorí im niečo prikazujú, zakazujú alebo kážu. Tiež by som asi išla najprv za psychologičkou, že čo povie. Ja som tiež po rozvode zostala s otcom, ale to som mala 12r. a mala som už "svoj rozum", aspom dúfam 🙂

pribinak
10. dec 2018

@stankadu
@dominika6
Baby ako viete, ze jej otec viac dovolí, alebo si ju kupuje darčekmi? Kapanek mate predsudky, ze?
Co ak si s nim dievčatko jednoducho lepsie rozumie, mam s nim lepší vztah?
Všimli ste si, ze zakladateľka popisuje, ze dieta somaticky reaguje na návrat?
Alebo, ze vidi, ze dieta ma stres?

sweetlife001
10. dec 2018

Jasnee každá expertka už vie že otec si ju kupuje atď. Radšej by som sa zamyslela nad tým prečo nechce ísť k matke. A nie je to normálne, keď z toho ma doslova stres a vracia. Nepoviem keby len revala a vymýšľala, ale keď to zašlo až tak ďaleko a trvá to 5 rokov!!! Tak to určite treba riešiť. A malo sa to už skôr.

A isto pomôžu aj rady ohľadom gramatiky veď dievča už chodí do skoly, ochvilu bude lepšie písať ako mama, alebo aj nie keďže ju to doma nebude mať kto naučiť.

beky1813
10. dec 2018

Fuha, toto nebude len taky nejaky trucpodnik zo strany dcery, nechapem, preco si to neriesila skor, min. návštevou psychologa. Ja by som zvolila dohodu na mesiac, nech je u otca a uvidis.

prevenar
10. dec 2018

@andreasmola nikto nepozna ani teba , ani tvojho ex ..v kazdom pripade , ked dieta nechce byt s tebou, asi ma na to nejaky dovod , je to dobry material na zamyslenie sa, ze preco.

z mojho pohladu ma dieta byvat tam , kde chce. ty si si vybrala partnera , priviedli ste na svet dieta ..vztah ste neustali , uz teda z akejkolvek priciny. nad nicim s tohto nema dieta ziadnu kontrolu ...a teraz chce byvat inde, nad cim by malo mat kontrolu v tejto situacii ,ze si ma proste vybrat. dieta nepatri sudu ..v prvom rade patri samo sebe.

nech byva u otca - je to rovnakym sposobom rodic, ako si aj ty ..a casom sa uvidi. mozno si to rozmysli - mozno nie ..mozno si vymysli iny model fungovania. znasilnit dieta do toho kde bude byvat za pomoci uradov mi pride chore.

drzim palce.

koralka18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika6
10. dec 2018

@deti95060810 ja som jej odpovedala k veci.. ps. bolo len odporucanie

pribinak
10. dec 2018

@koralka18
@andreasmola

Je dost možné, ze sa vníma ako 5te koleso na voze. Matka ma noveho partnera a s nim “nové” deti.
Preto asi preferuje otca.

stankadu
10. dec 2018

@pribinak myslela som to všeobecne, nikde som nenapísala, že to jej ex robí.

bluka2
11. dec 2018

Možno je citlivá a ubíja ju, že na ňu nakricis. Keď tak plače. Píšeš to, akoby to bola normálka, nakricat na dieťa a cudujes sa jej reakcii. Ked na teba nakricali rodičia, ako si sa cítila? Každopádne ako vidíš, nie je na nič dobré

horalka1986
11. dec 2018

Treba sa asi zamysliet nad sebou. Mam tiez 7 rocneho a 5 rocneho. Vychovavam ich ja s novym partnerom a s tym mam dalsie dieta. Chlapci chodia k otcovi pravidelne. Rozmaznava ich, kupuje stale hracky, berie ich do herne, skace im okolo rite. U nas su vychovavani, maju svoje povinnosti a priznam sa, bezne na nich nakricime ked neposluchaju, no NIKDY naozaj NIKDY sa nestalo ze by sa netesili od otca domov. Asi by som to riesila cez psychologa lebo to dieta ma s tebou evidentne nejaky problem.

pajinka91
11. dec 2018

Určite choďte k psychológovi, vracanie nie je normálne. Čo na to otec? Vzal by si ju do opatery?

Spolužiak takto šiel na chvíľu k otcovi a veľmi mu to prospelo. Aj keď on bol už starší.