icon

Chlap nechce platiť na dieťa

5. aug 2021

Ženy stretli ste sa už s takým chlapom,od ktoreho ked som pytala vyzivne na nase dieta mi povedal,ze mam si najst este jednu prácu,ze nemam byt leniva a nie vypytovat.Je mi z toho zle.

erikaa09
Autor odpoveď zmazal
ivkazba
5. aug 2021

Tak nepýtaj. Raz nezaplatí, hneď to rieš exekúciou. Keď mu príde exekúcia do práce, možno nebude taký hrdina.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
5. aug 2021

@elizabet173 ano ma uz davno

autor
5. aug 2021

@elizabet173 a ako to funguje u exekutora,nieco sa za to plati aj?

pribinak
5. aug 2021

Za podanie návrhu zaplatíš cca 22eur. Prines tvoj OP, rod.list dieťaťa a papiere zo súdu.

3tato
5. aug 2021

Ďalší blbec, čo si myslí, že aroganciou a ignoráciou niečo dosiahne ...
Jednoznačne okamžite návrh na exekúciu, ani sa s ním nebav.
Veľa šťastia a pevné nervy 👍

autor
5. aug 2021

@3tato dakujem

cacianka
5. aug 2021

@pribinak ....on to podá na súd do BB, kde určia ktory exekutor to bude vymáhať.
Poplatok a svoju odmenu si stiahne tiež, autorke pôjdu čisté €. Moze tiez navrhnúť zadrzat vodičák, gerojov to zvykne prebrať.
Výživné spätné aj nové budu cez exekúciu, dokial nesplati dlzne a nove dokial neodblokuje

autor
5. aug 2021

@cacianka iná možnosť nie je,na výzvy nereaguje,všade ma zablokoval,a treba podať aj trestnē oznámenie?

cacianka
6. aug 2021

Nemusíš, ale môžeš. A mala by si.
Neplnenie vyzivovacej povinnosti je trestny čin, kt.moze viesť az k base.
Bez tychto krokov nedostanes ani náhradné výživné od štátu, musis prejaviť snahu tymito krokmi.
Chod tu na koni do bezplatnej skupiny Právne poradenstvo, v uvode mas pravidlá a potom odborné články, velmi dobre napisany príspevok od super pravnicky na temu výživné. Je tam aj stovky inych rád o vyzivnom

malinoismum
6. aug 2021

@cacianka Doslova 👌🏽👍🏼🙂

natalienka12
6. aug 2021

autorka: Este dnes podaj trestne oznamenie, tvoj chlap je pekny debil, ze nepytaj a nebud leniva. Ked mu pride predvolanie na policiu uvidis ako stiahne chvost.

autor
6. aug 2021

@cacianka dakujem