Chlap nechce platiť na dieťa
Ženy stretli ste sa už s takým chlapom,od ktoreho ked som pytala vyzivne na nase dieta mi povedal,ze mam si najst este jednu prácu,ze nemam byt leniva a nie vypytovat.Je mi z toho zle.
Tak nepýtaj. Raz nezaplatí, hneď to rieš exekúciou. Keď mu príde exekúcia do práce, možno nebude taký hrdina.
@elizabet173 ano ma uz davno
@elizabet173 a ako to funguje u exekutora,nieco sa za to plati aj?
Za podanie návrhu zaplatíš cca 22eur. Prines tvoj OP, rod.list dieťaťa a papiere zo súdu.
Ďalší blbec, čo si myslí, že aroganciou a ignoráciou niečo dosiahne ...
Jednoznačne okamžite návrh na exekúciu, ani sa s ním nebav.
Veľa šťastia a pevné nervy 👍
@3tato dakujem
@pribinak ....on to podá na súd do BB, kde určia ktory exekutor to bude vymáhať.
Poplatok a svoju odmenu si stiahne tiež, autorke pôjdu čisté €. Moze tiez navrhnúť zadrzat vodičák, gerojov to zvykne prebrať.
Výživné spätné aj nové budu cez exekúciu, dokial nesplati dlzne a nove dokial neodblokuje
@cacianka iná možnosť nie je,na výzvy nereaguje,všade ma zablokoval,a treba podať aj trestnē oznámenie?
Nemusíš, ale môžeš. A mala by si.
Neplnenie vyzivovacej povinnosti je trestny čin, kt.moze viesť az k base.
Bez tychto krokov nedostanes ani náhradné výživné od štátu, musis prejaviť snahu tymito krokmi.
Chod tu na koni do bezplatnej skupiny Právne poradenstvo, v uvode mas pravidlá a potom odborné články, velmi dobre napisany príspevok od super pravnicky na temu výživné. Je tam aj stovky inych rád o vyzivnom
@cacianka Doslova 👌🏽👍🏼🙂
autorka: Este dnes podaj trestne oznamenie, tvoj chlap je pekny debil, ze nepytaj a nebud leniva. Ked mu pride predvolanie na policiu uvidis ako stiahne chvost.
@cacianka dakujem