icon

Kde sa schádzajú slobodné ženy?

matttech
29. jan 2023

Ahojte,mam otázku na slobodné ženy vekovo od 30-35r.Kde sa slobodné ženy schádzajú?,dôvod je jednoduchý.Veľmi rád by som sa zoznámil so slobodnou ženou,zistil som že online zoznamka nie je ono,výber ako v Tescu,ale všetko prešlo hromadou rúk.Nehľadám sväticu,ale normálnu ženu na randenie,výlety,dovolenky časom možno založenie rodiny.
Podniky ako bar,diskotéka,alebo kaviareň sa hemží deťmi 14,15,16 ročnými,poprípade matkami ktoré si zničili život.Nikoho neodsudzujem,každý si je strojcom svojho šťastia.Mam 36r.Za informácie vopred veľmi pekne ďakujem.

scorpionflower1
29. jan 2023

@kristiii toto pochopit je nad jeho sily 🙂

ixayxa
29. jan 2023

@matttech tieto ženy majú čas na seba, svoje hobby. Čiže buď aktívny v svojich záľubach, alebo sa začni venovať, čo by ťa mohlo baviť napr. jazykový kurz, zúčastňuj sa besied, športových podujatí, fitness.... Možno kamošky žien tvojich kamarátov, kolegov....

savmebej
29. jan 2023

@zoro9836 ano, hentake zmyslanie, az mi rozum zastal ze v tomto storoci sa najde niekto s takymi tupymi nazormi

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kristiii
29. jan 2023

@zoro9836 a ešte dotaz na teba.. tvrdíš, že ekonomická previazanosť znižuje pravdepodobnosť nevery zo strany ženy. A nezvyšuje ju v tom prípade zo strany muža? Nepovie si: "Aj tak nemá kam ísť, tak mi to prejde?" Ale to sa len zamýšľam tvojou logikou 🤔

savmebej
29. jan 2023

@zoro9836 pytal si radu. jeho zmyslanie hovori za vsetko. preto je sam aj bude. a ty, ber moj nazor, stoka mozes rozpravat tvojej zene alebo rodine, mne to nepis, jasne? ty zenam, ktore spomenul znicili zivot muzi. tiez taki tupi a arogantni ako je on. asi tolko k tomu.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
scorpionflower1
29. jan 2023

@zoro9836 bože ty máš v sebe toľko hejtu, že to nemá dno...už aj na deti nadávaš. Podľa mňa ty si presne ten typ nevyrovnaného slabocha, čo by bol kludne schopný biť svoju ženu, keď mu nie je po vôli. Povedz, čo vlastne robíš v nedeľu večer na mamičkovskom fóre, chodíš sa sem vyhejtovať pod anonymným nickom?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
laurita285
29. jan 2023

@scorpionflower1 ten človek je absolútny hnoj zaseknutý v 19 storočí, škoda energie míňať na neho 😀

scorpionflower1
29. jan 2023

@zoro9836 "Vieš prečo sú dnes deti drzé sebecké a bezohľadné..." toto si mi pred minútou napísal...bože toto je taká typická pesnička lúzrov - že je každý netolerantný voči ich názorom, však sa pozri, čo tu dávaš...jaaaaaaj, ty nehejtuješ, ty zdôvodňuješ...aha, tak to sa všetko vysvetľuje :D ukončujem túto konverzáciu, dúfajúc, že sa nikdy s tebou nestretnem a tak isto si to prajem aj pre svoju dcéru, aby stretávala, čo najmenej takých mužov ako si ty. Ak máš pocit, ze sa potrebujes vyplakat, najdi si psychológa (si tak plný nenávisti voči ženám a deťom, že v sebe musíš niečo dusiť z minulosti) plakať je normálne aj pre chlapov, hejtovať a nadávať iným nie je normálne. Zasekol si sa vo svojom klamlivom koncepte "silného muža", a teraz si nevieš rady životom.

kristiii
29. jan 2023

@zoro9836 ty musíš mať veľmi zlé skúsenosti z minulosti alebo neviem, kde si prišiel k takýmto svojim záverom. Byť verný či nie nie je rozhodnutie na základe spoločného či vlastného majetku, ale na základe toho, že druhého človeka ľúbim a vážim si ho, tým pádom mu nechcem ubližovať a podvádzať ho.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tykat
29. jan 2023

@kristiii myslím si ze žena vo svojej podstate chce chrániť deti, a aj tak uvažuje, ze v prípade rozchodu sa o ne musí postarať, muzi na to vačšinou vobec nemyslia preto sa im ľahšie podvádza, proste sa zoberie a odíde, deti bude mat aj s inou ženou.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tykat
29. jan 2023

@zoro9836 ja ti rozumiem resp. beriem ze popisuješ stav aky je, nie to ako si to ty predstavuješ a chces. V tom mas bohužiaľ pravdu ze žene sa ľahšie podvádza a odchádza zo vzťahu ak je chlap ekonomicky “nemožný” (nezarobí, necháva si zárobok pre seba…). Láska účty ani túžby nezaplatí. A ak sa nájde niekto lepší preco to neskúsiť. Zas na druhej strane vela diskusii na koňovi mas od žien kde “myslela som si ze ja/svadba/dieta/x-te dieta ho zmení”, ze v podstate uz do toho vzťahu isli s plánom ze chlapa zmenia. A toto je často dôvodom dodrbaneho života. Kde tie co im to aspon finančne klape a muz nesedí na peniazoch počas toho kym žena behá okolo pokadenych zadkov ostávajú a tolerujú viac, ako tie kde to ani vo financiách nemajú OK (diskusie o tom su tu zakladané denne). A tak je kopec vzťahov, ktoré pokope drží hlavne hypotéka a nie nejaká láska ci úcta k partnerovi. A kopec žien ostáva s mužmi lebo by to same s detmi neutiahli.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
hopsadobrandejsa
29. jan 2023

@zoro9836

"Keďže majetok je spoločný tak to znižuje neveru z oboch strán."

Sorry, ale nie. Nic take nie je vedecky dokazane ani neexistuju studie ktore by toto potvrdzovali. Ak ano, poprosim link na zdroj.

Promiskuita je osobne rozhodnutie jedinca ktore je ovplyvnene seriou faktorov z ktorych financna previazanost alebo spolocny majetok nie je primarnym spustacom. V tomto pripade je tvoje tvrdenie nespravne.....sorry to dissapoint you.

Kratke info ( have fun 😉 )

"Sklon k promiskuitě ovlivňuje i řada jiných a podle všeho významnějších faktorů, než je pouhý věk. Třeba temperament, vitalita, psychické dispozice a jiné vrozené vlastnosti. Ale také výchova v rodině, kulturní a sociální vlivy společnosti, ve které žijeme atd."

"Ledacos rovněž naznačuje výzkum britských sexuologů, kteří analyzovali pohlavní život sedmi tisíc dospělých lidí. Zjistili, že například u žen ovlivňuje počet jejich partnerů za život, a vůbec chuť na sex především to, jestli se cítí fit, sportují a jsou v dobré fyzické kondici. Čím více je žena tělesně aktivní, tím víc ji obvykle zajímá sex a tím víc sexuálních partnerů podle nich většinou mívá.
To velmi pravděpodobně souvisí také s hladinou testosteronu. Tento mužský pohlavní hormon má zásadní vliv na rozvoj svalů, síly, sebevědomí nebo sklonu k dominanci a mužské chuti na sex."

"Pravdivé je tvrzení, že mezi muži bývají nejpromiskuitnější gayové. Mnohem víc než heterosexuální muži. Proto je pro ně složitější vytvořit stabilní pár. Tento rozdíl vynikne, když homosexuály srovnáme s lesbickými páry."

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
missviolet
30. jan 2023

@natalienka12 tak to mas pravdu, ze zoznamky su mimo nas 🙂

savmebej
30. jan 2023

@zoro9836 ten, kto pisal uvodny prispevok, ho pisal so zamerom ublizit alebo urazit zeny. keby bol chcel, nastylizoval by ho inak, je to tupe, primitivne, stupidne... a ty sa tiez nad sebou zamysli,ze taketo nieco obhajujes, zdrave to nie je 😉🙋‍♀️

viestta
30. jan 2023

Vo vztahu ostavam lebo chcem, nie preto, ze nemozem odist, lebo majetok, lebo nemam moznost zabezpecit sebe a detom byvanie, lebo neviem co. Ostavat v nefunkcnom vztahu len preto, ze nemam moznost odist nie je prejav lasky, vysej moralky, cti a neviem coho, ale prejav zufalstva z beznadeje. Vztah, ktory drzi pokope hlavne majetok a materialne zabezpecenie je vztah postaveny na chabych zakladoch a na ten vztah doplacaju vsetci zucastleni, ale najviac na neho doplacaju deti, pretoze ziju v nefunkcnej rodine, ziju v prostredi kde nie su hodnoty ako laska, spolupatricnost, ucta, sebeucta a vidia nespravne vzory pre svoj dalsi zivot.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
30. jan 2023

@savmebej to že to obhajuje zoro nie je žiadnym.prekvapenim.. premna je skôr negatívnym prekvapením že to niektorým ženám vôbec neprekáža..

kvetinka75
30. jan 2023

@kitycat 😂 posledný polámaný rohlík z TEsca 😂😂😂 ja umrem

hopsadobrandejsa
30. jan 2023

@zoro9836 Netvrdim, ze mi musis poskytnut nejaku vedecku studiu ohladom toho co tvrdis, ale zbytocne sa potom necuduj, ze ta zeny v diskusii neberu vazne pretoze tvoje tvrdenia bez akychsi podlozenych faktov su v podstate len domienky a fabulacie.

"Môžeme sa baviť o miere akou financie ovplyvňujú možnú neveru ale nie o tom či to je jeden s faktorov,lebo určite je."

Vidis? Presne pre toto ta diskutujuci neberu vazne. Nemas informacie ktori by podporovali tvoje tvrdenie, ale stoj co stoj si stojis za tym, ze to tak urcite je a si ochotny za tuto " pravdu" pohadat sa s vsetkymi.

Tak teda prajem vela stastia s kriziackou vypravou.