icon

Ostala som sama s 3-mesačným dieťaťom

kvetka1396
22. okt 2025

Ahojte , ani neviem ako začať
Z krásnej rozprávky z radosti z tehotenstva, z narodenia dieťaťa je teraz krutá realita. Priateľ- otec dcéry nás opustil vraj ma inú známosť . Poslal nás z domu preč ( žila som unho) a mne sa svet zrútil. Nevladzem psychicky to nedávam neviem sa tešiť , jesť a žiť normálne ako predtým, neviem čo mam robiť kam ísť ako ďalej, o dcéru nemá záujem. Všade ma zablokoval nedá sa s ním nijako spojiť. Viem že niesom jedina s takým prípadom ale
Píšem tu možno sa tu nájde žena s podobným prípadom na povzdbudenie , radu
Dakujem 🙂

Strana
z4
anonym_28bc2c
22. okt 2025

@kvetka1396 Máš zdravú krásnu dcéru čo viac je hodnotnejšie ako ona?😊 veď sa teš z malej.
Ten druhý Pán čo ju stvoril nech si kráča,jemu to dôjde neskór keď ho omrzí nová známosť.🙂

anonym_470628
22. okt 2025

ach, to je zas chrapun, mrzi ma to... a prajem vela sil.

januska12323
22. okt 2025

Hlavne si vybav výživné. Ty sa s ním nemusíš spájať, to vybaví súd.

sisa_s
22. okt 2025

Podaj zverenie dcerky do svojej starostlivosti, pekne mu vyuctuj vydavky za tehotenstvo, ziadost o vyzivne

domkakvet
22. okt 2025

@kvetka1396 poziadaj o vyzivne a prajem vela sil.

pribinak
22. okt 2025

Ty začni rieisit praktické veci, zverenie dieťaťa a výživné a NEZABUDNI na výživné pre seba

Peniažky prw seba a aj dieťa potrebuješ.

Kľudne chod k psychologické, aj sa vyplac a aj pokric a ponadavaj. Je to debil

domka222
22. okt 2025

Kde teraz bývaš? V prvom rade výživné a zverenie do svojej starostlivosti. V druhom rade ,aj keď viem,že ťa to zaskočilo, musíš ísť ďalej. Teraz sa pozri na svoje dieťa,pre ktoré si všetko. A to nejedenie,uvedom si,že takto si môžeš uhrať veľa problémov a to určite nechceš.

anonym_379254
22. okt 2025

@kvetka1396 je to síce smutné, no na svete je niekolko miliárd mužov

plushika
22. okt 2025

@pribinak presne suhlasim. situacia je to tazka a neprijemna. ale treba hned konat a mysliet do buducna.

zmrzlinka2021
22. okt 2025

@kvetka1396

Sorry ale co si cakala ked si sa spravala rizikovo:
- nastahovat sa k frajerovi
- sexovat s nim bez ochrany - a teda tehotenstvo s frajerom

Chlap si uzil a ked prisiel potencialny zavazok, tak frajerku poslal do kelu - rýchlo sa zbavil akéhokolvek problému. Takto ti bude mesacne posielat pár smiesnych eur a má vybavené.

Pouč sa a snád si vystraou aj pre iné zeny.

To ze ten chlap je debil a chrapun nemá zmysel tu rozoberat, tu ide vzdy o zivot zeny, ktorá na to doplatí

stefi_k
22. okt 2025

Iank ak tvoja dcera mala u neho trvaly pobyt, nemohol ju vyhodit ale to je vedlajsie. Ries vyzivne a zverenie dietata do starostlivosti.

anonym_0bc8ea
22. okt 2025

Nezabudaj aj na seba,pekne vyzivne aj na teba,nie len na male babo.

zmrzlinka2021
22. okt 2025
@stefi_k

Iank ak tvoja dcera mala u neho trvaly pobyt, nemohol ju vyhodit ale to je vedlajsie. Ries vyzivne a zverenie dietata do starostlivosti.

@stefi_k A myslís si, ze ona ako matka by odisla bez dcery, ktoru nemoze jej exfrajer vyhodit, lebo je jej otec?

kvetka1396
autor
22. okt 2025
@anonym_0bc8ea

@anonym_0bc8ea to môžem žiadať aké niesme zosobášený ?

pribinak
22. okt 2025
@kvetka1396

@anonym_0bc8ea to môžem žiadať aké niesme zosobášený ?

@kvetka1396 výživné prw dieťa a výživné prw seba

binarypete
Autor odpoveď zmazal
stvura
22. okt 2025

inac dufam ze ho mas uvedeneho v RL ako otca dietata, lebo ak nie tak toto vsetko co ti tu pisali pada

anonym_0bc8ea
22. okt 2025

Ano aj vtedy

zuzu1986
22. okt 2025
@januska12323

Hlavne si vybav výživné. Ty sa s ním nemusíš spájať, to vybaví súd.

@januska12323 známa podobne dopadla a jej navrhol pravnik žiadať výživné aj na seba,a súd to schvalil

jaskolka
22. okt 2025

@kvetka1396 je v RL ako otec? Lebo ak áno,ihneď zariadiť výživné a môžes žiadať aj o príspevok na seba,aj keď nie ste zosobášení.

anonym_bf713d
22. okt 2025
@anonym_0bc8ea

@anonym_0bc8ea to asi ak by bola manzelka.Vyzivne na frajerku,co ja viem.. asi nie

princkrason
22. okt 2025

zase dalsi, co ma zlatu cici...

pribinak
22. okt 2025
@anonym_bf713d

@anonym_0bc8ea to asi ak by bola manzelka.Vyzivne na frajerku,co ja viem.. asi nie

janka1224
22. okt 2025
@zmrzlinka2021

@kvetka1396

Chlap si uzil a ked prisiel potencialny zavazok, tak frajerku poslal do kelu - rýchlo sa zbavil akéhokolvek problému. Takto ti bude mesacne posielat pár smiesnych eur a má vybavené.

To ze ten chlap je debil a chrapun nemá zmysel tu rozoberat, tu ide vzdy o zivot zeny, ktorá na to doplatí

@zmrzlinka2021 Myslíš že tento komentár jej pomohol?

belllinka
22. okt 2025
@zmrzlinka2021

@kvetka1396

@zmrzlinka2021 no lebo v manželstvách sa takéto veci nestávajú...

anonym_054b1d
22. okt 2025

Zeny sorry,ste blbe ze si vobec robite deti s priatelom.Manzelstvo ma svoj logicky zmysel.

michaelam2
22. okt 2025
@anonym_054b1d

Zeny sorry,ste blbe ze si vobec robite deti s priatelom.Manzelstvo ma svoj logicky zmysel.

@zmrzlinka2021
este ze ziaden manzel nikdy neopustil zenu s dietatom …
@anonym_054b1d

anonym_054b1d
22. okt 2025
@michaelam2

@zmrzlinka2021
este ze ziaden manzel nikdy neopustil zenu s dietatom …
@anonym_054b1d

@michaelam2 Ale prosim ta prestan.Hned som vedela ze tie prvoplanove z vas takto zareaguju.Tu ide o nieco ine.Ze manzelka ma svoje prava.Priatelka ma tak velke gulove.

anonym_10666d
22. okt 2025
@anonym_054b1d

@anonym_054b1d Ja som tiež otehotnela s priateľom a potom sme mali svadbu , teraz už asi bežné.

anonym_054b1d
22. okt 2025
@anonym_10666d

@anonym_054b1d Ja som tiež otehotnela s priateľom a potom sme mali svadbu , teraz už asi bežné.

@anonym_10666d Gratulujem. 1.Lenze teba zatial nema zaujem vyhodil alebo opustit.Potom by mohla byt situacia pre teba narocnejsia a prenho jednoduchsia.. 2.Ak si ty stastna bez manzelskeho zvazku iba ako partnerka a citis sa v tomto vztahu 100% bezpecne po kazdej stranke,tak potom super.Ja by som teda ako priatelka spokojna nebola.Ma to viacero pravnych vyhod,ma to skutocne zmysel...a mat na prste diamant a obrucku tiez nie je na zahodenie.

Strana
z4