Ostala som sama s 3-mesačným dieťaťom
Ahojte , ani neviem ako začať
Z krásnej rozprávky z radosti z tehotenstva, z narodenia dieťaťa je teraz krutá realita. Priateľ- otec dcéry nás opustil vraj ma inú známosť . Poslal nás z domu preč ( žila som unho) a mne sa svet zrútil. Nevladzem psychicky to nedávam neviem sa tešiť , jesť a žiť normálne ako predtým, neviem čo mam robiť kam ísť ako ďalej, o dcéru nemá záujem. Všade ma zablokoval nedá sa s ním nijako spojiť. Viem že niesom jedina s takým prípadom ale
Píšem tu možno sa tu nájde žena s podobným prípadom na povzdbudenie , radu
Dakujem 🙂
Sorry ale co si cakala ked si sa spravala rizikovo:
- nastahovat sa k frajerovi
- sexovat s nim bez ochrany - a teda tehotenstvo s frajerom
Chlap si uzil a ked prisiel potencialny zavazok, tak frajerku poslal do kelu - rýchlo sa zbavil akéhokolvek problému. Takto ti bude mesacne posielat pár smiesnych eur a má vybavené.
Pouč sa a snád si vystraou aj pre iné zeny.
To ze ten chlap je debil a chrapun nemá zmysel tu rozoberat, tu ide vzdy o zivot zeny, ktorá na to doplatí
@zmrzlinka2021 Pani najmúdrejšia v celej galaxii, načo sú dobre tieto Vaše dristy? Ako keby bola kúzelník a dokazala sa vrátiť naspäť v čase, aby sa s dotyčným rozišla. Rozmyslate vy vobec, ako niečo napíšete? Tu sa rieši, ako postupovať ďalej a nie, čo by bolo, keby.

inac dufam ze ho mas uvedeneho v RL ako otca dietata, lebo ak nie tak toto vsetko co ti tu pisali pada
@stvura aj keď ho nema v rodnom liste ako otca, v každom prípade ho moze dať na súd pre určenie otcovstva. Pokial viete meno, priezvisko, adresu a dotyčný nie je bezkontaktna osoba, teda bezdomovec, nemal by to byt problém. Háčik je ale v tom, že na to potrebuje byt spísaná ziadost a tu ziadost moze spísať len právnik. Právnické kancelárie si účtujú za hodinu práce u nas v BA 100-140€. Spísanie takejto žiadosti zaberie 3-4 hodiny plus si k tomu treba pripočítať konzultáciu. A ako vieme, naše súdy pracujú pomaly a často trvá doručenie takejto žiadosti aj 3 mesiace. Preto by ste s tým mali poponáhľať a vyriešiť to čo najskor.