icon

Rozvod a šanca na nový vzťah

9. jan 2026

Ahojte. Mám 41 rokov a dve detičky 14 a 2roky. Rozvádzam sa a ostávam s nimi sama. Viem, že veľké terno pre chlapov asi nebudem aj keď som celkom pekná žena. Aká myslíte, že je pravdepodobnosť, že ešte niekoho stretnem s kým by som mohla mať vzťah? A nieje blbosť v takejto situácii vôbec ešte túžiť po vzťahu? Len sa cítim ešte pomerne mladá na úplnú samotu

Strana
z2
anonym_296bc0
9. jan 2026
@arek00

@anonym_a7f19e ano, usla za lepsim, ale uz ani s tym lepsim nie je a je este s super lepsim od toho lepšieho odo mna. Ja jej to prajem a pevne dufam ze konecne je spokojna. Dopraj a bude ti dopriate. Preto prajem kazdemu, nech si najde spriaznenu dusu ✌️

@arek00 to je v povahe zeny. Usla mozno za vacsim tvrdsim ale tam zase videla nejaku muchu tak isla zase dalej ako vcela z kvetu na kvet. Take si ziju pre seba neberu ohlad. Pises spravne treba im dopriat a cakat kedy bude dopriate tebe ci nam

luccys
9. jan 2026
@anonym_296bc0

@arek00 to je v povahe zeny. Usla mozno za vacsim tvrdsim ale tam zase videla nejaku muchu tak isla zase dalej ako vcela z kvetu na kvet. Take si ziju pre seba neberu ohlad. Pises spravne treba im dopriat a cakat kedy bude dopriate tebe ci nam

@anonym_296bc0 Si v pohode? Termin u psychiatra uz mas?

anonym_f7f96e
9. jan 2026

@anonym_autor ja som bola vdova deti vtedy 1 rok a 9 a veru sama som bola 8 rokov a celkom som si potom aj zvykla na samotu pritom nikdy som nebola sama deti ma ozaj zamestnávali...sem tam som sa citila sama bez objatia podpory niekedy naozaj ťažké chvíľky...daj si cas na deti na taky nový začiatok ze si sama nehľadaj hned chlapa 🙂

andrejkaa26
9. jan 2026

ja som sa prvotne ani nezamyslela nad tym, na co sa pytas, ci si vobec niekedy niekoho este najdes, prajem ti ze snad ano a bude to konecne ten pravy,. skor ma zarazilo to ako si sa s takym chujom ako je tvoj prvy muz vobec mohla dat dokopy a mat s nim este aj deti. prepac ale to uz musi byt riadne vymlety chuj, co si dokaze najst milenku ked ma doma ledva rocne dieta, plus ako pises ze vase deti prakticky nikdy vobec neriesil. ja neviem zeny (teraz akoze vseobecne) to na tych muzoch nevidite aky su pred tym ako si s nimi zakladate rodiny alebo vstupujete do manzelstva??? fakt mi to hlava nebere. ved tie povahove crty sa musia prejevovat aspon ciastocne,...ci je zaletnik, ci ma vztah k detom atd.... a potom sa cudujeme ze kazdy druhy vztah sa rozsype. ja neviem, asi fakt mam len obrovske stastie na svojho manzela, ale ak by som si nim nebola nieze na 95% ale na 120% ista ze splna vsetky moje preferencie, tak v zivote sa s nim nezoberem a nezakladam si rodinu. a to som tiez pred nim mala skusenosti s kadejakymi kretenmi, ale proste vzdy som ich nejak vedela odhadnut uz v zaciatkoch.
neviem, proste niekto asi ten odhad na chlapa ma mozno vacsi ako niekto druhy co ho nema a nebude mat nikdy a pojde z jedneho vztahu do druheho a tretieho a vzdy si bude hladat rovnakych pakov.

anonym_2cb0a1
9. jan 2026
@anonym_a7f19e

@arek00 ze od teba usla za lepsim, alebo sa pri tebe necitila dobre, nieje ziaden ukazovatel? Ci pre teba, alebo pre autorku v jej pripade?

@anonym_a7f19e Niekedy jediny ukazovatel je u toho cloveka, ktory kamsi uteka, v hlave. Nie vzdy sa uteka od zleho cloveka. Niekedy uteka clovek, ktory to nema v hlave upratane. Napriklad ten moj chcel sustavne deti hresit a nikdy im nedal lasku a pochvalu. Casto som sa postavila proti nemu a zastala si deti. Ked som sa zastala jeho, v opravnenych situaciach, nikdy to nevnimal, vnimal iba tie, ked som si zastala deti. Opustil ma kvoli tomu, ze som mu udajne nedala pocit, ktory on potrebuje. Pocit coho? Nadradeneho despotu? Ak ma niekto nizke ego, nepomoze mu ani svätena voda, pokial si to sam neuvedomi a nebude s tym pracovat. Ludia okolo neho tu nie su na to, aby mu dvihali ego.

anonym_2cb0a1
9. jan 2026
@andrejkaa26

ja som sa prvotne ani nezamyslela nad tym, na co sa pytas, ci si vobec niekedy niekoho este najdes, prajem ti ze snad ano a bude to konecne ten pravy,. skor ma zarazilo to ako si sa s takym chujom ako je tvoj prvy muz vobec mohla dat dokopy a mat s nim este aj deti. prepac ale to uz musi byt riadne vymlety chuj, co si dokaze najst milenku ked ma doma ledva rocne dieta, plus ako pises ze vase deti prakticky nikdy vobec neriesil. ja neviem zeny (teraz akoze vseobecne) to na tych muzoch nevidite aky su pred tym ako si s nimi zakladate rodiny alebo vstupujete do manzelstva??? fakt mi to hlava nebere. ved tie povahove crty sa musia prejevovat aspon ciastocne,...ci je zaletnik, ci ma vztah k detom atd.... a potom sa cudujeme ze kazdy druhy vztah sa rozsype. ja neviem, asi fakt mam len obrovske stastie na svojho manzela, ale ak by som si nim nebola nieze na 95% ale na 120% ista ze splna vsetky moje preferencie, tak v zivote sa s nim nezoberem a nezakladam si rodinu. a to som tiez pred nim mala skusenosti s kadejakymi kretenmi, ale proste vzdy som ich nejak vedela odhadnut uz v zaciatkoch.
neviem, proste niekto asi ten odhad na chlapa ma mozno vacsi ako niekto druhy co ho nema a nebude mat nikdy a pojde z jedneho vztahu do druheho a tretieho a vzdy si bude hladat rovnakych pakov.

@andrejkaa26 Moja babka, stara skola, vravela, nikdy nehovor HOP, kym nepreskocis. Nie mnohe ozaj nevideli, co doma maju. Na mne si moj nikdy nedovolil dvihat ego, az na detoch. A nikdy mi za xx rokov nezahol.

anonym_c3fd46
9. jan 2026
@andrejkaa26

@andrejkaa26 vsetky nie sme tak inteligentne, predvidave a vestkyne ako ty, prepac nam nase prizemne vztahove blizzardy, tebe sa take samozrejme Nemoze stat a MY to berieme, si jednoducho si iny level zeny, matky, manzelky🎉tisicrocna vcela...

andrejkaa26
9. jan 2026
@anonym_c3fd46

@andrejkaa26 vsetky nie sme tak inteligentne, predvidave a vestkyne ako ty, prepac nam nase prizemne vztahove blizzardy, tebe sa take samozrejme Nemoze stat a MY to berieme, si jednoducho si iny level zeny, matky, manzelky🎉tisicrocna vcela...

@anonym_c3fd46 normalne si ma povabila, co si napisala.. mne sa tiez moze stat kadeco, a aj sa stavalo ver mi, aj vela nepeknych veci, urcite nemam dokonaly zivot, ako si si to mozno domyslela z popisu.. niesom rozhodne dokonala matka, ani zena ani vcela ci co to pises.... nema to nic s inteligenciou, su mnohe inteligentnejsie odomna.. nenadradujem sa tu nad nic, ver mi.. iba pisem to, ze keby zeny aspon minimalne predvidali alebo resp. sa viac nad tymi chlapmi zamyslali, a nesli do tych manzelstviev a deti doslova bezhlavo, mohlo by sa predist mnohym rozpadnutym rodinam. vela veci sa ovplyvnit neda a mnohokrat sa rozpadnu aj pevne dlhorocne vztahy, taky je zivot.. ale aspon trosku usudku by vacsina zien mat mohla

katkazatka
9. jan 2026
@andrejkaa26

@anonym_c3fd46 normalne si ma povabila, co si napisala.. mne sa tiez moze stat kadeco, a aj sa stavalo ver mi, aj vela nepeknych veci, urcite nemam dokonaly zivot, ako si si to mozno domyslela z popisu.. niesom rozhodne dokonala matka, ani zena ani vcela ci co to pises.... nema to nic s inteligenciou, su mnohe inteligentnejsie odomna.. nenadradujem sa tu nad nic, ver mi.. iba pisem to, ze keby zeny aspon minimalne predvidali alebo resp. sa viac nad tymi chlapmi zamyslali, a nesli do tych manzelstviev a deti doslova bezhlavo, mohlo by sa predist mnohym rozpadnutym rodinam. vela veci sa ovplyvnit neda a mnohokrat sa rozpadnu aj pevne dlhorocne vztahy, taky je zivot.. ale aspon trosku usudku by vacsina zien mat mohla

@andrejkaa26 ja s tebou suhlasim. Denne tu v temach vidime ako sa zeny silou mocou drzia nevernehpo agresivneho debila len preto, ze sa boja, ze zostanu same, alebo im tikaju biologicke hodiny a rychlo si urobia dieta s prvym blbom, ktory prejavi zaujem. Castokrat tu citam vetu-prvy rok bol partner dokonaly... Ved prvy rok su vsetci chlapi dokonali. Preto sa netreba upinat na vztah a vydavat sa po 1-2 rokoch. Nasekat si 3 deti, lebo ved surodenec je najviac. Vytriezvenie je potom tazke.
Alebo ma zena milon red flagov, ktore usilovne prehliada, lebo ved nezabije 3 roky spolocneho zivota. Ze ju s takym exemplarom caka este 40 rokov, to ju uz nezaujima.

1sally12
9. jan 2026

Panebože prečo každá jedna ktorá sa rozvádza hneď ako prvé rieši či si niekoho nájde?🙏🤦‍♀️ pomerne dosť často sa to tu opakuje. Nie že či vyjde s peniazmi, či bude zvládať starostlivosť o deti. Nie. Hneď ako prvé preboha bude ma ešte niekto s deťmi chcieť? 🤦‍♀️ jak moja kolegyňa, dosť ťažký rozchod mala (a to sa dodnes naťahuje s ex o výživné) ale už loví na zoznamke. Omg akokeby žena bez muža bola nič. Toto by bolo fakt posledné čo by ma po rozchode trápilo.

enmery
9. jan 2026
@1sally12

Panebože prečo každá jedna ktorá sa rozvádza hneď ako prvé rieši či si niekoho nájde?🙏🤦‍♀️ pomerne dosť často sa to tu opakuje. Nie že či vyjde s peniazmi, či bude zvládať starostlivosť o deti. Nie. Hneď ako prvé preboha bude ma ešte niekto s deťmi chcieť? 🤦‍♀️ jak moja kolegyňa, dosť ťažký rozchod mala (a to sa dodnes naťahuje s ex o výživné) ale už loví na zoznamke. Omg akokeby žena bez muža bola nič. Toto by bolo fakt posledné čo by ma po rozchode trápilo.

@1sally12 Na to by nebolo nič zlé, že sa zamýšľa, ale je to fakt, že na vyrovnanú zenu, ktorá nerieši vôbec chlapov a ma sa rada sa lepia úplne iné typy ako na zeny, ktoré hneď riešia chlapa a ci ju bude niekto chcieť ešte. Proste to tak je. Na tie druhe sa lepia samí magori.

anonym_644db1
10. jan 2026

@anonym_autor Stale si na tom lepsie ako ja.Ja mam 38,tri deti a bohuzial viac menej aj bez penazi kedze ma buduca byvala ošklbáva ako len vie.Tiez nechcem byt sam,kedze som rodinne zalozeny ale no,ktora by ma uz len chcela v mojom pripade?Ty si zena,normalnemu chlapovi je jedno,kolko mas deti,v tomto to zeny maju o dost jednoduchsie tak sa nemusis bat,ze by si bola sama.Pišem to,ako povzbudenie pre teba,neries,nehladaj na silu....Pride to,uvidis 😉

efka77
Včera o 09:20
@anonym_a7f19e

@arek00 ze od teba usla za lepsim, alebo sa pri tebe necitila dobre, nieje ziaden ukazovatel? Ci pre teba, alebo pre autorku v jej pripade?

@anonym_a7f19e nemusia odchadzat vzdy za lepsim . Vealkrat je to za niecim novym,neokukanym.
A niekedy aj za lepsim ale to nemusi hovorit o tom ze partner od ktoreho odchadzaju bol zly. Len sa ukazalo ze nie su uplne kompatibilni a to je potom fakt lepsie aby si dopriali zivot bez seba.....ak chapes co chcem povedat.
Neplati vzdy,ze ten co odchadza je top a ten co ostava je horsi. Zivot pise rozne pribehy.....

autor
Dnes o 16:22

Partner čo je neverný je super skvelý lebo odišiel za lepším? To akože fakt? Mal dve ženy naraz dlhšiu dobu, ani nechcem vedieť akú dlhú, neodišiel preto, že je to hrdina a išiel za lepším. Odišiel lebo som s mužom ako on už nechcela byť a nakoniec s ním nechce byť ani tá s ktorou ma podviedol. Jej argument bol, že jej spraví to isté čo spravil mne a podľa mňa mala pravdu

Strana
z2