Sama žena so štyrmi deťmi
skusam len taky mensi prieskum. myslite si, pripadne poznate pripad, ze ostane zena sama so styrmi malymi deti (pod 10 rokov vsetky) a ze by bolo mozne aby si nasla noveho partnera? ci uz skor ostane iba sama s detmi? zodreta a nestastna?
Ahoj, áno obetovala by som sa pre deti, pretože viem aké je to keď príde cudzí muž a tvári sa ze je tvoj otec... A teda ja som matka a mne by sa teda nepačilo ak by mi môj syn dovliekol domov ženu so 4 deťmi...ale to je len môj názor samozrejme ze žena má právo aj s 10 deťmi si nájsť muža a mat plnohodnotný vzťah
Poznam zo svojho okolia taky pripad, zena so 4 detmi a stary mladenec.Maju sa velmi radi, on sa stara.Ona je kocka, vyzera velmi.mlado.
ja by som si pri tolkych deckach a starostiach popri nich nedokazala predstavit mat cas a energiu na budovanie noveho vztahu. ine je, ak su decka uz pubertiaci a staci im navarit a oprat, ine, ak su male a treba sa im venovat. mam susedu, kt.ma 3 decka, jej muz robi na turnusy v DE, mesiac je prec a 2 tyzdne doma a ona pocas toho mesiaca neraz az place od vycerpania. dvaja skolaci na prvom stupni a 3rocny hyperaktivny, chalani s roznymi dietetickymi obmedzeniami, takze vari 2 jedla denne. proste o hubu. ak by mala aj stvrte, bud si streli gulku do hlavy, alebo skonci na psychiatrii. nedokazem si fakt predstavit zenu so 4 malymi detmi ako ma cas este na chlapa, aby to neslo na ukor deti
@lucik194 dakujem za mily a pozitivny priklad 🙂
@matkahelka tiez si to neviem predstavit,ze zena sa sama.stara o deti a este ma nie cas,ale energiu hladat partnera.
Zase....ako matka...hm,asi by som nadsena z takej nevesty nebola,ale keby som.videla,ze su stastni,maju sa,skutocne radi....
@terezka1947 pre mna absolutne nepredstavitelne. ved s detmi v 1-3 roc.ZS treba vysediet 2hodiny denne kazde poobedie nad ucivom a popri tom sa hadam trochu venovat aj tym malickym- skolkarom. o 21.00 by som padla unavena do postele a nie myslela na chlapa. ale teda su zeny, ktore si nedokazu predstavit byt bez chlapa ani mesiac...
@lauriema jezisi... neviem co povedat k tomuto prispevku. Keby si moj syn nasiel matku so 4 detmi je to IBA jeho vec. Nechapem komentaru, ze ta zena musi rozmyslat nad tym, ci by toto spravila inej matke. Predsa je na muzovi, ci do toho pojde, alebo nie. Predpokladam, ze normalny muz vie vyhodnotit uskalia takehoto vztahu. A ked zvazi vsetky rizika, nepohodlie, taktiez fakt, ze sa bude musiet sebaobetovat v takomto vztahu, tak tu zenu asi bude naozaj lubit...
Je rozdiel hľadať otca pre deti a iné hladať partnera len pre seba. Sú ženy, čo to skrátka oddelia a dlho svojho de facto milenca nezaclenia do rodiny a vyhovuje to obom.
@lienocka2808 kazda matka chce pre dieta to naj. a teda, nemyslim, ze zivit a starat sa o 4 cudzie deti je pre syna to naj. laska je sice super, ale pride aj vytriezvenie. moj svagor bol vo vztahu, v kt.bolo od zaciatku kazdemu okrem neho jasne, ze je to neperspektivny vztah, ktory ho vycicia financne aj psychicky. svokra vyplakala hektolitre slz, kazdy si myslel svoje, ale kedze nikoho nepocuval, potreboval padnut na hubu.a po 8 rokoch prisiel za svokrou/svojou matkou, ze preco mu viac nedohovarala na zaciatku a nezabranila, aby sa do takeho bludneho vztahu vobec zamotal a preco dovolila, aby 8 rokov zivota takto premarnil. urcite su jedinci, kt.by nevadilo zabezpecovat komfort 4 cudzim detom, ja takeho vo svojom okoli nemam a urcite ich po tomto svete ani vela nechodi. je ine mat 1-2 deti, ale 4??? to je brutal vela. a zavesit si na krk prveho uboziaka, obetovat mu cas na ukor vlastnych deti a po case zistit, ze ten chlap stoji za vacsi prd ako byvaly...
Poznám osobne v blízkej rodine prípad, kedy žena so 4 deťmi sa znova vydala a už ďalšie deti nemali. Prvý manžel náhle nečakane zomrel
@matkahelka ja netvrdim, ze je to idealny pripad. Ale nikdy nebudem svojmu dietatu hovorit do toho, akeho si ma hladat partnera. Taktiez musi sam prist na to, co je pre neho najlepsie a co nie. Co by som dosiahla tym, ze by som mu tu zenu zakazovala? Ked bude chciet byt s takou zenou, ja to budem respektovat. Ked sa popali, budem tu pre neho. to je vsetko.
@matkahelka toľko negativizmu som už fakt v 1 príspevku dlho nečítala. Keby sa môj syn staral o 10 cudzích deti, bola by som na neho akurát tak pyšná...
Len tak by ma zaujímalo, prečo to jediné čo ženu po rozchode zaujíma, je to či si nájde chlapa. Čo tam po deťoch, s nimi bude zodreta a nešťastná. Väčšiu blbosť som dávno nečítala.
@bluka2 pre teba negativizmus, pre mna realita. Prave preto, ze mam skusenost od svagra viem, ake je to strasne super starat sa a zivit cudzie deti, pre ktore si vlastne nicove nic
@damtiporiti vyskusaj a uvidis 😉
Poznam zenu, ktora mala 3 deti, v 40 porodila prirodzenym pocatim s manzelom trojicky- identicke dievcatka. Takze 6 deti. Do roka ju nechal manzel, o 2 roky mala noveho partnera, mega prachaca, uz 10 rokov si ziju ako v bavlnke.
Fuha ,sama by som ani ostat nechcela a dufam ze si moj syn taku nikdy nedovedie domov
@yanina1983 dakujem aj Tebe za mily priklad a laskave slova 🙂
@matapo tak to je super ze viete spolu fungovat ale inak pekne hnusne od neho. mrzi ma to. muselo to velmi boliet
@mondolina ano, tiez si myslim ze tam je urcite psychiatricka diagnoza. boli aj v manzelskej poradni. on si myslel ze terapeutka bude na jeho strane, ale vraj mu povedala ze on ma nejaky hlbsi problem v minulosti ktory teraz vyplaval na povrch. tak sa urazil ze terapeutka je zmanipulovana a uz to odmieta 🤷♀️
Kamoska sa prave rozviedla, má 4 deti, vek ako spominas. A úplne rozkvitla. Už sa tesi, ako si dakoho nájde. Deti su v striedavke. A nehlada chlapa-chodiacu peňaženku, nie každá je taka, a nie každá je na to odkázaná. A vztah nemusí hned znamenat stahovanie, zoznamovanie s detmi a suplovanie otecka. Hlavne sa pozitívne naladit. Nie sme len matky, ale aj ženy. Ja mam 34, jedno dieta, za sebou rozvod, ale do klastora sa nenecham zavrieť, len aby nedajbože daka nadejna svokra si o mne niečo škaredé nemyslela 😂
@emka530 krasny pribeh. gratulujem. 🙂 preco ste sa rozisli ak nevadi ze sa pytam?
@fidka79 ona je z bohatej rodiny a celkom slusne zaraba. uzivit ich myslim zvladne 🙂
@leuchtturm prečo by som to mala skúšať?
@damtiporiti lebo pises blbosti a zamyslas sa, preco zeny zaujima, ci si po rozchode najdu partnera. No lebo ich to zaujima, je to normalna potreba ludi.
@lienocka2808 ja zas nechápem tvojej reakcií na môj príspevok. Predsa som tam napísala ze podla mňa. Samozrejme ze môžeš mať na toto svoj názor... Nebudem sa pred tebou vôbec obhajovať, pretože si stojím za svojím ak by môj syn dovliekol domov ženu so 4 deťmi niesom z toho nadšená a určite sa sním porozprávam o zodpovednosti za cudzie deti a za ďalšie pri 4 deťoch by to asi neostalo keďže muž väčšinou chce aj svoje dieťa.
@emka530 dakujem za dalsi pozitivny pribeh 🙂 a byvaly bol teda riadny chrapun. nerobil Ti zle po rozvode? ako to znasali deti?

Hm,zaujimava tema. Ja osobne by som.si ineho nehladala,ostala s detmi. A ked vyrastu,dospeju,nasla by som si nejaky iny zmysel zivota...vnucata,zalubu...nieco.
Moj svokor ovdovel tesne po 40r. A nikdy si nikoho nehladal,nechcel.
Sam sa,staral.
Ked to niekto citi,ze potrebuje mat po svojom boku prartnera,je to ok.
Ale su ludia,kt.ostanu sami. Aj z presvedcenia.