Sama žena so štyrmi deťmi
skusam len taky mensi prieskum. myslite si, pripadne poznate pripad, ze ostane zena sama so styrmi malymi deti (pod 10 rokov vsetky) a ze by bolo mozne aby si nasla noveho partnera? ci uz skor ostane iba sama s detmi? zodreta a nestastna?
@grace55 super. dakujem. ja fakt take pripady vobec nepoznam. ale ja zas ani nepoznam nikoho rozvedeneho. aj ked, tento rok je vraj vela rozvodov, ze korona k tomu prispela
@lienocka2808 v tomto s Tebou uplne suhlasim. podla mna rodic sa nema co starat do vztahov svojich deti. resp do ziadnych vztahov. potom je tu milion prispevkov o zlej svokre. to su presne tie mamy co tu vypisuju ako by im vadilo ze ich synacik si nabali zenu so styrmi detmi 🙂
@bluka2 dakujem. dufam ze je stastna. ani som necakala tolko pozitivnych prispevkov. myslela som, ze to je sci fi 🙂
to ano, ale den ma pre kazdu zenu len 24 hodin 😉 ale teda chapem, ze su zeny pre ktore je priorita nabalit si chlapa ako venovat sa detom 🙄
Som sama s 2 deťmi už skoro 5 rokov a muža si nehľadam, aj keď partner určite chýba, keď niekomu poviem že na osobný život nemám čas, tak sa chytá za hlavu, ale ja mám popri práci, domácnosti, výchove, škole, atď čas pre seba minimum a ten investujem hlavne do seba. Nepoznala som muža ktorý by ma chcel aj s deťmi, a to som sebestačná, nepotrebujem muža kvôli peniazom, a tak isto sa nechcem rozhodovať medzi mužom a detmi. Je to aj o obetovani, nie každá žena to urobí, poznám ženu ktorá má už 3 partnera, užíva život ale deti jej ,, vychováva ulica,, a výsledky v škole majú deti priemerné
@damtiporiti preco by to malo byt to jedine? ona je psychicky uplne na dne. denno denne pocuva aka je neschopna, aka je pi... , ako cely zivot nic nedokazala len deti kotit, zila s nim 15 rokov, milovali sa, bol na nu laskavy, starostlivy a zrazu sa z nicoho nic otocil a uplne ju psychicky dava dole. nic nerobi podla neho dost dobre, izoluje ju od vsetkych, vsetko je nanic, vsetci su kkti a vsetky zeny su stetky. v tomto zije uz par rokov. takze by som jej rada dala nadej, ze este ju niekto bude milovat a starat sa o nu. aj ked pochybujem ze si ona bude niekoho hladat cielene, urcite sa musi najprv dat psychicky dokopy
@lauriema tak, ja som tiez pisala nizsie, ze to urcite nie je idealny pripad, ale argument, ze ta zena, sa ma pozerat na matku partnera a jej pocity mi pride dost zvlastny. To uz takato zena ma byt do smrti sama? V podstate si ju tymto zadefinovala ako nechcene, neplnohodnotne stvorenie, ktore uz nema pravo na lasku.
Myslim,ze ta zena,ak je v takom stave.....teraz kasle na to,ci ju niekto bude chciet. Alebo mala by na to kaslat.
A riesit ako sa cim skor s detmi odstahovat.
A pomoc potrebuje s tymto,nie s tym,ci ju niekto bufe niekedy chciet.
Najprv ukončiť nešťastný vzťah(manželstvo) až potom možno niekedy riešiť ďalší vzťah.Prave kvôli deťom,tiež potrebujú čas.Teda ak som správne pochopila,že dotyčná či ty,je ešte zadaná.A áno,poznám taký vzťah,on slobodný a ona rozvedená so 4mi deťmi.Uz sú spolu 15r,vzali sa,ďalšie dieťa spolu,takže 5 deti,už sú veľké.Lenze,tam je proste top charakter chlapa,ona samozrejme má problém nájsť si prácu,pol života na materskej a jemu to neprekáža.Stara sa a fakt sa majú radi.To je ale podľa mňa taký ojedinelý prípad.Pamatam si,že okolie donho hustilo,že čo na nej má,či sa zbláznil,4 deti,ona bez peňazí..A on povedal,že ju ľúbi,lebo je bohatá dušou.😉To je také krásne romantické,no v dnešnej dobe 90% nereálne vo vzťahoch.Je to o šťastí,veľkom pochopení jeden druhého, tolerancii a postoji detí.
Jednym z dovodov, preco zeny trpia v nefunkcnych vztahoch je strach, ze si uz s detmi nenajdu partnera a ostanu same. Autorka asi tuto temu zalozila, aby dala svojej znamej nadej, ze je to mozne a nemusi sa toho obavat, ked sa rozvedie.
Odpoved manzela: Nejaky mucenik mozno hej alebo nkekto v podobnej situácii,ze mu tiez ostali aspon 2 deti na krku bez zeny.

Tak ja mam jedno a poviem ti, ze chlapi s tym maju problem a na toho, kt. chape, ze dieta je dar som este nenatrafila.
Ja poznám jednu čo má štyri deti, každé s iným a momentálne je opat sama, najstaršie má 12.
Podľa mňa nemožné. Radšej sa drž pri zemi.
Napíš mi správu.
samozrejme, ze je mozne aby si zena aj so 4. detmi nasla skveleho single muza... 🙂
@ivangeline podla mna strasne primitivny nazor.
Skuste ist na to z druhej strany, chcel by niekto muza so 4 detmi? Vacsina nie.
@ovaaa Nejaki “cudzi pankharti” nie su dar. To si nemyslia len muzi ake aj zeny. Niekedy ani vlastne nie je dar.
@acrobaleno ja by som nemala problem s muzom so 4 detmi.
a nazyvat deti pankharti? k tomu sa radsej ani nevyjadrujem. 🙉🙈
Ahoj, nestiham citat co pisali dievcata predo mnou, ale napriklad moj sused si nasiel frajerku, ktora ma 4 deti s inym muzom (uz su rozvedeni) a teraz s nou dokonca caka dieta, cize to uz bude jej piate. Cize ano, je to mozne🙂
@missdiva Nevsimla si si uvodzovky? 😂
@missdiva názor muža. Myslím, že až také jednoduché to nebude a nie je. Až keď budú tie deti staršie, tak skôr. 🤔
Ja poznám ženu, ktorá mala 3 deti, rozviedla sa, našla si slobodného muža, s ktorým mali ešte spolu ďalšie 3 deti. Všetky deti ho mali veľmi rady, už sú dospelí. Tiež mám 2 kamošky rozvedené s 3 deťmi a obe si našli chlapov, jedna má už aj ďalšie bábo a všetko v pohode.
moj nazor je, ze kazdy clovek je aky je, niektori chlapi nedozreju ani v starobe a rovnako to plati aj pre zeny. otazka bola, ci je sanca na vztah a lasku s vela detmi. odpoved je, zalezi len od teba. ak v sebe najdes svetlo, motivaciu, usmev a radost tak najskor ano. pritahujes to kym si. ale kde najst tu energiu? to je jednoduche. nechlastaj, nefajci, hyb sa a maj kamosky. a nehladaj, netrap sa, pride to najskor ked to nehladas a vtedy ked si uvedomis, ze vies byt stastna aj sama so sebou
Moja mamina 🙂
Sama 4 deti po rozvode prišiel princ po rozvode so svojimi 4 deťmi 😁
Najprv tie vzťahy boli všelijaké ,ale časom super a dnes je to už 17rokov čo sú spolu ❤️
Ja som bola najstaršia mala som 15 ,brat 14 ,sestra 10 a najmladšia 7 ,on deti podobne staré 🙂
Moj syn mu inak ako dedko nepovie 🙃
Velmi stara tema, ani neviem, ako som sa sem dostala. Pribehov je vela. Niekedy to dopadne fakt super. Niekedy su deti sexualne zneuzivane potajme novym parnerom. Alebo inac tyrane, bite novym chlapom. Takych pribehov je mnoho. Aj toto si treba vsimat, nie len zit vo fantaziach.

@matkahelka tak su zeny ktore zvladaju viac a zeny ktore zvladaju menej 🙂 niektora je vyflusnuta pri jednom dietati, ina zvlada 10 🙂