Zistila som, že som sama
Ahojte. Dnes som sa tu zaregistrovala, pretoze potrebujem nejake názory. S priatelom sme spolu (vlastne boli sme) cca 2 roky. On ma 38, ja 26. Žili sme spolu. On už má jednu dceru z predchadzajuceho vzťahu s ktorou ma pekný vzťah. No a k podstate zistili sme pred dvoma tyzdnami že som tehotna. Teraz som v 8 tyzdni. Pred dvoma dnami mi napisal že je nešťastný a odvtedy sa neozyva, chodí do prace. Povedal že na.to dieťa som sama. Pritom to dieťa sme.chceli. Telefon nezdviha. Na sms neodpisuje
@sardinka335 Neviemci si zachytila v Čechach asi pred rokom aferu, ked herec Vojtek opustil manzelku v 9.mesiaci tehotenstva, lebo on nie je stastny. Akoby debil nemohol v tom "nestasti" este mesiac vydrzat. Ona potom skoncila ja v nemocnici na antidepresivach. Verim, ze taki pošahanci existuju, a to som mala Vojteka za seriozneho chlapa.
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-cele...
@sardinka335 vzťah to bol dobry, ja som ho tak vnimala. Takže chce sa verit, nechce sa veriť zachoval sa takto. To že som mu napisala a volala je pravda kedze ja by som to jednoducho chcela napraviť. Nie pre mňa, pre to malé.
@suem ano, viem o tom, čitala som to. Ale aj to ,,nešťastie,, ma nejake dovody. Či to len tak sa jedneho dna zoberiem, spakujem a proste som neštastna a zmiznem???
@ivanaema1 to ste mali fajn, pekny harmonicky vztah, planovali svadbu, dieta a on proste len tak mirnix dirnix jedneho dna sa zobudil ze je nešťastny a odišiel? Bud je za tým niečo o čom ty nevieš, alebo ste uz mali nejake problémy....
@ivanaema1 prepáč ale ,,pre to malé,,? To su čo za dovody.... Či si myslíš ze budeš vediet ziť s debilom len koli decku? No to si len mysliš, taky zivot je na nič - len koli detom. A vo vysledku to tym detom ani nerobi dobre, lebo citia ze medzi rodičmi to nie je ono, nemaju sa uprimne radi.
@ivanaema1 Vsak si to precitaj... ako je mozne ze ste planovali a aktivne pracovali na tom aby ste si urobili dieta, a zrazu sa otocil o 180 stupnov prave ked zistil ze si tehotna? Ja tomu proste neverim, a beriem keby ste sa pohadali a rozisli neskor, ale on vyslovene odisiel od teba KVOLI tomuto, tak to asi nechcel. Nechcem spekulovat alebo ta nebodaj urazit, ale tazko sa tomu veri.
@ivanaema1 verim, ze si v soku. u mna jeden priatel si nasiel ked som bola tehotna frajerku. iny, co si ma chcel udajne vziat sa po 2 rokoch rozisiel so mnou smskou, ked som bola odcestovana. tiez som si myslela, ze su to dobre vztahy. muzi su proste taki - mnohi...nie vsetci, ale mnohi
@sardinka335 očividne je za tym niečo o čom ja neviem
@guinevre ja som fakt z inej planety, ale takýchto muzom vo svojom okolí nemám. Nehovorím, ze všetci su ideálny a ze sa doma ,,nepoštekaju,, ale toto nie - ze sa len tak zobere a zmizne. Ako neviem sa ubranit pocitu, ze zeny zle vyberaju, prehliadaju vady tých chlapov...
Mne jedna kamoška povedala, ze jej muz ,,sa ma boji,, 😀 😀 😀 😀 no som sa rehotala. Lenze ten jej chlap to je taky - len koničky a bavit sa....
@ivanaema1 ako prepac ak ti je schopny napisat ze je tvoj problem ako sa zariadis tak si bola bud 2 roky slepa alebo ... To dokaze napisat len hulvat alebo niekto kto ti uz dlho naznacoval ze nieco nie je v poriadku, ty si asi nereagovala a dieta to cele len urychlilo. Ono nediv sa, ze sa tu tocia reci o svadbe. Totizto ten kto je ochotny si ta vziat a teda vytvorit rodinu je zvacsa aj ochotny prijat dieta. A nehnevaj sa nazyvat volny zvazok rodinou mi pride trochu nepatricne zvlast ked ani jeho mama sa ti neozvala aspon o nej nic nepises tak usudzujem z toho. Vyhodnot si ako ste zili posledny rok a mozno najdes odpovede.
Kazdopadne zelam ti aby sa veci utriasli a aby sa ti narodilo zdrave babo. A mozno sa aj ten tvoj chlap spameta.
@sardinka335 vieš čo som clovek ktory je schopny odpustat. Takyto stav sme predtym nemali takze sa nevoem prispôsobiť situacii. Je taky cca 5 dní a to nevymaze naše spolocne chvile a zážitky ktore boli pekné
@mircalla tak ale ked to tak necitil tak nemat dieta robit? Ved to je nenormalne...
to je dnešna doba ,,citim, necitim,, samé ,,čo ja,, ,,čo moje pocity,, - potom to ak vyzera, kazdý pracuje na svojej postave, ale malo kto na svojom charaktere....hnus toto.
@ivanaema1 pozri, si v situácii ze ti asi ani ine neostava len prekusnut ak sa vrati s pugetom ruží...Ale mali by ste si to vykomunikovat že prečo to spravil, čo ho k tomu viedlo a ako si predstavuje vasu buducnost atd...lebo toto čo on urobil, by pre mna osobne bol signál, ze tomuto človeku nemozem 100% veriť. Čo ked to spraví znova? Za rok? Za 2? Za 10?
@ada274 jeho mamina je super. Nechcem ju tým zaťažovať vobec i keď zajtra tam pôjdem keď budem vedieť že priatel je v robote. Ona je tak dobrá žena ze viem že bude na mojej strane ale je to jej syn čo ka zase viem pochopit. Jej nazor na neho si povie aj jemu povie ale nejdem sa spoliehat na nu že ona nas dá dokopy. To v takom pripade je absolutne bezvysledny nás vztah aj tak.
Asi ten hulvat. Jednoducho iny ako som si myslela že je. A to clovek veri že toho druheho pozna
@sardinka335 Ja viem a toto je presne to na čo by som aj tak každý deň myslela podvedome. Že je schopny opustiť ma zo dňa na deň
@sardinka335 dva roky som si nepovedala jediny raz že to bol zlý výber.
@ivanaema1 vieš....chlap, ktorý už za sebou jeden nevydarený vzťah s dieťaťom má... sa do ďalšieho dieťaťa hrnúť nebude... pri sexe ti nasľubuje hory doly...aj pred ním...aj krátko po ňom...ale to ešte vôbec neznamená, že po dieťati naozaj túži 😔
...na tvojom mieste by som sa v prvom rade prestala zaoberať tým, čo on chce, po čom túži a podobne... máš najviac 7.mesiacov (v absolútne ideálnom prípade) na to, aby si stihla pripraviť domov pre svoje dieťa a vysporiadala si veci na ktoré po pôrode nebudeš mať čas.
1. priprav si rozpočet - vypočítaj si výšku materského príspevku (55% z vymeriavacieho základu), ako osamelá matka budeš mať nárok na dlhší príspevok
2. ak plánuješ ostať v byte, kde teraz bývaš, tak máš o starosť menej, ak ho nebudeš vládať platiť, tak hľadaj niečo iné ! Už, nenechávaj si to na dobu, keď budeš mať veľké bruško a kopec iných starostí - zmobilizuj rodinu, priateľov a podobne
3. premysli si, či budeš od priateľa žiadať súhlasné stanovisko o otcovstve alebo budeš dávať návrh na súd po pôrode (osobne odporúčam to prvé, hoci aj s pomocou takmer svokry a priateľov - z jednoduchého dôvodu, k výživnému sa dostaneš skôr)
4. premýšľaj - áno, už teraz, ako ti vyjdú financie a či nebudeš musieť nastúpiť do práce hneď po MD, ak áno, bolo by fajn o tom upovedomiť zamestnávateľa
5. ak myslíš na "to malé" ako sama píšeš, tak sa snaž správať racionálne a konať v prospech seba a dieťaťa !
...aj tak myslím, že o pár rokov si povieš, že dobre sa ti stalo, že sa chrapúň prejavil takto skoro...
@ivanaema1 mozno si nič lepšie dovtedy nepoznala..... 😉
@ivanaema1 my ľudia zvykneme klamať seba, ženy obzvlášť. Jednoducho neverím, že váš vzťah bol taký ideálny a on zrazu keď sa dozvie, že si tehotná a plánovali ste to, zdupká.
Chápem, že pre Teba je to šok a veľký. Je veľká pravdepodobnosť, že on sa - v prípade, že ho nebudeš Ty kontaktovať, ozve.
Ale Tebe taký človek, čo sa takto zachoval voči Tebe v tak zraniteľnom období, stojí vôbec za to aby si s ním bola? Treba vidieť realitu a čo sa týka mužov, vidieť ich činy. Podľa mňa táto situácia nie je niečo čo sa dá odpustiť. Takáto situácia ukáže charakter človeka. Pretože ľudí poznáš skutočne iba v krízových situáciách.
O rozchodoch sú veľmi dobré videá od Jeronýma Klimeše.
@sue o pár rokov, ale lepšie o pár dní ani nebudeme vedieť že táto diskusia bola, lebo kočka bude o pár dní neaktívna.
mne je toto celé čudné, včera evidencia, hneď foto, aj keď mám pocit že foto som už niekde videla a miesto toho aby riešila so sovojou rodinou, tak rieši súkromie s cudzími ľuďmi, ktorí do toho nevidia, lebo pravda je na dvoch stranách. a pohľad druhej strany nevidíme. takže ťažko sa vyjadrovať k niečomu kde sa nevie pozadie problémy prečo došlo k tomuto.
Ja by som ho určite kontaktovala, na hrdinu sa nehrala. Strašne smutné, že sú takýto zbabelí . A aj jeho mamine by som sa vyžalovala.
@ivanaema1 mrzi ma co sa ti stalo, take veci by sa diat nemali. Ale cas plynie a ked sa len budes trapit, ani tehu si neuzijes, aj babu tym mozes uskodit. Pozistuj si na co mas narok, napis mu email, ked sa nevyjadri, budes riesit sudnou cestou, co si myslim,ze by bolo v tomto pripade najlepsie, mat vsetko na papieri. Mojej mame sa stalo presne to co tebe, brat bol sice zdrave dieta, ale nepokojne. Vieme preco...mama to otcovi odpustila a myslim si, ze to dodnes lutuje a to ju opustil ako manzelku pred 30 rokmi. Proste su chlapi, ktori riesia iba seba a.to ty nepotrebujes, ani ziadna z nas. Drzim ti prsty, nech si kazdym dnom silnejsia, nech sa babatku dari a ani nechci vysvetlenie od neho, chcel odist? Mal ti povedat, pomohla by si mu s balenim. Ps: Na vianoce budes mat najkrajsi darcek 😉
@ivanaema1 fu si naozaj v neprijemne situacii ale ja dufam ze sa to na dobre obrati. Len netreba zufat, nechaj ho chvilku a uvidis ci sa potom neozve. Mozno je len tych veci na neho vela

Boze čo su toto za chlapi??? Ja som ako tajfun - niekde by som si ho počkala a tam mu vrazila do držky hnusnemu hajzlovi a nie mu pisala esemesky, ze teda ako...a nejako sa mi ani nechce veriť tomu, ze zo super vztahu zrazu vznikne toto zo dna na den mi niekto zahlasi, ze je nešťastny....niečo tam asi je čo bud nevie dotyčná alebo to nepovedala. Nejaky dovod. Či to len tak mu prepne v hlave a odide?
Ved ked dokaze opustit človeka v tak vaznej chvili tak čo je to za chlapa? Čakat nalepena na telefone kedy zdvihne? Pre mna je to postoj chudery na to mam svoju hrdost.