Zistila som, že som sama
Ahojte. Dnes som sa tu zaregistrovala, pretoze potrebujem nejake názory. S priatelom sme spolu (vlastne boli sme) cca 2 roky. On ma 38, ja 26. Žili sme spolu. On už má jednu dceru z predchadzajuceho vzťahu s ktorou ma pekný vzťah. No a k podstate zistili sme pred dvoma tyzdnami že som tehotna. Teraz som v 8 tyzdni. Pred dvoma dnami mi napisal že je nešťastný a odvtedy sa neozyva, chodí do prace. Povedal že na.to dieťa som sama. Pritom to dieťa sme.chceli. Telefon nezdviha. Na sms neodpisuje
@marianna_11 vieš aka by som bola šťastná? Aj kedurxite niektorých nazor je že kde mam hrdosť a podobne. ale ja ho ľúbim, rada s ním travim cas. Objimam ho. Bozkavam
@paprota215 😊. Ďakujem. Takéto slova sú take pozitivne, inspirativne a tak dobre sa citaju. Teraz tomu zabranit neviem tomu stresu, plaču. Keď viem samozrejme že to malemu škodí. Ale snáď keď si zoberie posledne tricko sa to bude pomaly uztvarat
@sue to možno ano. aj preto som sa zaregistrovala aby som počula nestranne nazory a pripomoenky a pomaha mi to. No je to 5 dní a ja v druhom mesiaci takže taketo veci riešiť budem musiet ale davam si na to minimalne mesiac dva. Ja budem sama aj bývať takže nástup do prace nie je.možný keďže robim kratky dlhy 15 hodin denne. Pracu musim zmeniť po MD
@guinevre typicky pripad, len tak z fleku viem naratat 5 takych pripadov co poznam osobne. Ona melie o dietati, on prikyvne ze ano raz ano len aby mal pokoj. Ona cela stastna vysadi antikoncepciu a kazdemu vyklada ako sa oni snazili o babo a ako sa tesia. Spytas sa muza, tak ti povie ze este nechcel ale uz ked je tak co? Len akurat toto je pripad ze nechcel a ni nechce.
@ivanaema1 vieš...ak ti z materskej nevyjde platiť nájom, tak budeš musieť nájsť jasle, alebo opatrovateľku a ísť pracovať...ono...pokiaľ ti nedá výživné 300 € (čo asi nedá) tak ti musia vyjsť všetky paušálne výdavky (byt, energie, cestovné atď atď) z materskej - ktorá je len polroka...po polroku padáš na 200 € rodičák + 22 € prídavky na dieťa... pretože z výživného budeš kupovať oblečko (z časti a najmä všetky nepredvídateľné veci - očkovanie, lieky, darčeky.....) ...
@monikaparson aj ja poznam takych co spolu ziju a maju dieta, ale s tym ze raz sa vziat chcu len teraz na to nie su peniaze. A mozno nikdy nebudu a nevezmu sa to je ok. Ale nikto nikoho nenechal lebo spolu planovali byt. On s nou ocividne neplanoval byt, aspon nie v dobrom aj v zlom. To je asi take ked mi kecala jedna ze maju babo lebo uz chceli a snazili sa. A pritom kazdy vie ze ked sa to dieta splodilo este ani neboli oficialny par len randili. Niekto nema poriadok v tom co hovori.
@ivanaema1 neboj to dáš a uz nikdy nebudeš sama ;) mne sa to iste stalo a dokonca som bola 1000 km v cudzej krajine ;) nechaj chlapa ( myslim to momentalne decko ) chvilku stráviť,ze bude otcom ;) nevolaj,nepíš SMS nekontaktuj ho aj mesiac dva .moj so mnou jednoducho prestal hovorit s jedneho dna na druhy a to uz som bola v 6 mesiaci dovtedy bolo vsetko fajn a zrazu bum a akoby sa zaťal ;) tak som sadla na bus a isla 1000 km nazad ku mamine a vecer moj vola ze kde som? Jeho otec doma plakal,ze som odisla nazad na Slovensko ale on tomu neveril tak som mu povedala,nech sa spýta kamaráta ,ze ma viezol na autobusovú stanicu a hned ze mu moze vyplatit lístok za cestu ;) neveril tomu ale zistil,ze som schopná všetkého tak mu spadol hrebienok potom som zacala trucovat aj ja ;) žila som si ako v bavlnke pekne u maminy a moj aj ked obcas napisal tak aj ja som odpísala a na otázku ci potrebujem peniaze som mu povedala: riad sa podla svojho charakteru ;) a charakter mal nastastie este celkom v poriadku tak peniaze posielal a aj sa pýtal ako sa mam o 3 mesiace sa mi narodila dcerka tak som mu to SMS oznámila ale nic viac k tomu tak sa velmi tešil,pýtal sa ci nieco nepotrebujeme a ja ze okrem ocka nic ine nam nechyba a sme šťastné a mozno si časom aj nejakého ocka nájdeme ;) juj to si mala vidiet tu zmenu :D telefonáty 3 x denne plus SMS a aj nas volal nazad tak som mu povedala,ze malu mu pridem ukázať ale co bude neskor neviem . Tak sme zasa sadli do auta a isli nazad a ked nas ocko zbadal viac nás nepustil a drží sa nas ako kliešť dodnes a to uz ma naša žabka skoro 10 rokov ;)
@mirka414 jezis to je aký príbeh! 😉 jedina moja nevýhoda je že nemôžem ísť k nikomu. Že.nemam moznost byť u maminy alebo u tatina a chapes aj sa vsetkeho bojim ako zvladnem keď.mi nikto nepomôže. Ale potom sa nejako ubezpecim že horsie veci ľudia zvladaju, že mam sestru ktorá mi aspoň ukáže. Ale to podla charakteru asi pouzijem aj ja 😀😀. Tak ja dufam aspoň so 100 euro mesacne tak aspoň tak by to mohlo byť. A áno to som si už uvedomila že ani napisat ani zavolať mu už nemôžem
@ivanaema1
Človek málokedy pozná toho druhého na 100% a dokáže sa vžiť do jeho prežívania. Tvoj partner sa síce zachoval odsúdeniahodne, no to neznamená, že svoje rozhodnutie ešte nezmení. Prajem ti, aby vo vašom prípade išlo len o krátkodobý skrat. Verím, že pokora a odpúšťanie je správna cesta a že ti tak bude dopriané vytvoriť šťastnú a kompletnú rodinu. Som si istá, že si silná a vyrovnaná žena, ktorá to všetko zvládne. Prajem ti ešte veľa síl a najmä zdravia pre to maličké.
@kexik218 tu mi to príde také, že a čo je teba do toho. Ok, ja sa tiež nad mnohými vecami pozastavím, ale veď nech si každý žije ako on chce a potom nech trebárs vyplakáva a pod. Nie každý je chlap, ale aj žena je pripravená na rodinu a deti. Ja by som napr. nedokázala žiť s mužom, ktorý už má dieťa a koľko je takých, čo žije a je mi to šumák. Ľudia neskutočne niektoré veci rozoberajú a ani sa ich nijak nedotýkajú.
@guinevre ja teraz vôbec neviem k akému môjmu príspevku toto patrí, takže vôbec neviem reagovať, ale asi mám skôr pocit, že to nepatrilo mne, lebo ja o žiadnej poruche ani len netuším. 😀
@monikaparson Neviem o com hovoris, kukam a nevidim, ze som ti nieco pisala 🙂
@guinevre tak sa pozri lepsie 😀
Zas niekto napise verejne forum s tym ze chce pocut len to co sa mu hodi. 😂 Vypinam upozornenia.
@monikaparson Nemam cas hrabat po stranach moja, robota, robota... ;)
Ťažký život pracujúceho, je mi to jasné, ešte si na to spomínam. 😀

@ivanaema1 Podla mna sa ti casom ozve - v pripade, ze sa nebudes ozyvat ty. potom sa mozete v klude porozpravat, aj ty to uz nejako medzitym stravis. ale uz ta reakcia svedci o mnohom...