1 test pozitívny, druhý negatívny
Ahojte dievcata, vcera som si robila test a vysiel pozitibny, dnes rano ale negativny. Jedna sa o ultra vcastny test takze pred MS.

Ak sa bojis kvoli liekom skus kupit digitalny clearblue. Alebo ak mas moznost, vysad tie lieky.
@lienka.7 ak si nebola niekedy v takejto koži tak prosím ťa nepíš komentáre načo si niekto robí test pred MS predstav si že niektoré robia test 7 dní po ovu , je to každého osobná vec z tvojich peňazí si ten test nekupujú ale keď nevieš prečo tak nepíš blbé komentáre
@petrina18 nemohla si mať zriadený moč ? Nepila si nad ránom ? ..ak včera bol pozitívny a dnes ten istý negatívny môže to značiť že sa to neudržalo , ak si robila iný test ( značku) tak preto že každý test má ináč farbivá .naj je robiť rovnakú značku
@petrina18 ahoj mne clearblue takýto robil falošných duchov....
@mariska1989 prepac, ale forum je verejne, cize mozem si napisat, co uznam za vhodne. Mame snad demokraciu, ci nie?
Nenapisala som nic nenormalne, ci vulgarne, len moj pohlad...
To, ze sa bude testovat XY krat dopredu jej pozitivny test nezaruci, skor iba rozhadze psychiku.
@petrina18 pokial mas nejake zavazne zdravotne problemy, svoj stav mas konzultovat predovsetkym s lekarom, nie na MK. Chod teda na odber HCG, ked to potrebujes vediet tak surne a nestuj sa hala bala. To ti k tehotenstvu nijako nepomoze... a nie je to myslene vobec v zlom. Aj psychika je dolezita a vobec ti to nepomoze...
V kazdom pripade ti drzim palce 🍀👌
@lienka.7 ako píšem keď nevieš aké to je tak je to zbytočne komentovať nevieš čo to je pre niektoré vedieť skôr či sa podarilo či majú inú liečbu ukončiť alebo začať brať lieky na udržanie alebo majú ísť na niečo čo by nebolo v začiatku tehotenstva ok .. to tvoje ....(naco je dobre si robit test este pred MS???
Ako toto naozaj nechapem, prepac. Keby ti meskala co i len 1 den, ok. Ale dopredu??? omg)... si si mohla odpustiť .
Možno sa raz ocitneš tej istej koži a budeš si robiť sama test pred MS potom si spomenieš na to prečo to robili aj iné
@mariska1989 mas potrebu do mna rypat, alebo o co ti ide?????
Este raz, ked viem, ze mam nejaky problem, PRIORITNE riesim s lekarom a nie na MK!!!!
co jej nejake nase komentare pomozu ???
10 bab je napise ano, 10 ze nie... co teraz, hodi si mincou???
A nezmyselne testovanie tiez k nicomu nevedie, sorry. Moze si nakupit aj 50 testov a nepomoze jej to.
A nepoznas ma, tak ma laskavo nesud.
@petrina18 ahoj a tento na fotke je ten, co povazujes za pozit alebo za negat? robila si si oba testy rovnakym typom testu?
@lienka.7 ja som si robila 4 dni pred ms. Vsetky pozitivne a uz som v 6.mesiaci.... preco nie,ked citi,ze je mozno nieco inak?
@lienka.7 Súhlasím s tvojím názorom, že testovanie pred menštruáciou je zbytočné a v niektorých prípadoch aj emočne bolestivé. Ja som tiež chcela vedieť, či som tehotná, už najradšej deň po styku ( 😉 😀 ), ale vydržala som, až kým mi týždeň nemeškala menštruácia. Nejde o míňanie peňazí, lebo tri eurá za test snáď nezabijú nikoho. Ide o to, že som nechcela cítiť sklamanie, ak by som sa testovala skoro a potom prišla menštruácia a s ňou biochemické tehotenstvo.
Kto ale toto sklamanie vie predýchať, klobúk dole.
@marianna_peskova dakujem za pochopenie 🤗
Ja som na autorku nemyslela nic zle... prave naopak. Presne ako pises, ide o to sklamanie potom... nehovoriac o tom, ze gynekolog ta ani nevysetri ani nic dopredu. Cize iba cakat treba... pripadne ak viem, ze som rizikovy pacient, tak komunikujem s doktorom co a ako.
Taktiez hladina hcg moze byt este taka nizka, ze nic neukaze. Nehovoriac o biochem.tehu.
Ja pri prvom som uz tyzden "po" neznasala "vonu" reznov... a kamoska hned ze ty si tehotna!!! 😁
Pri druhom? Najskor nic, myslela som, ze som prechladnuta alebo co... no kukala som na tie II na teste ako puk 🤣🤣🤣
V kazdom pripade drzim autorke palce 👌👌👌
@mariska1989 dakujem za pochopenie
@mariska1989 presne je to o tom aby sa udrzalo a hned musim nasadit liecbu ja viem ze skor je to bolestive si robit ale proste mam to ako to mam dakujem ze to aspon niekto chape 🙏🙏🙏
@petrina18 tiez suhlasim s tym, ze pred ms je zytocne robit test.
ano je to akzdeho osobne rozhodnutie, ale za svoje rozhodnutia musime neist nasledky a nie sa potom divit, preco testy vychadzaju striedavo negativne a pozitivne.
jednoducho, ak si nevydrzala, mala si ratat s tym, ze tam je nepresnost a test ti jasne ukazat nemusi. a teda po takom vysledku si treba uvedomit, ze teda treba pockat.
@mariska1989 je pravda ze som veeela pila aj chodila casto na wc
@rebekamarcusko ved prave ze sa citim inak a preto som zvolila test napr navaly tepla to som nikdy nemala ale zas telo sa meni tak neviem uz 🤷♀️🙏ale dakujem
@anulka1944 uz som zmierena aj s tym ze je to falosne 🤷♀️🙏
@petrina18 ak si vela pila, to moze byt dovod, preco ti ukazuje negativny test. preto je vhodnejsie sa testovat neskor, ked je dostatocne vysoka hladina HCG ( aj ked nie vzdy je, zavisi to od stupna tehu a aj hladiny HCG mozu byt rozne u roznych zien ) a teda test robit len rano z prveho ranneho mocu
Čaute baby včera som si robila tehu test ktorí višiel pozitívny no dnes ráno keď som si robila na ranný moc bol negatívni....... Stalo sa vám to už niektorej? Lebo mne ešte fakt ne 🙃🤦♀️ keď som čakala prvú dcéru mala som presne ten test ako aj teraz a jedna čiarka bola silná a druhy slabunka pri druhej to stejne takzo tomuto vôbec nechápem.. Ďakujem za každú radu 🙃🙃
@vaskova099 ten druhy test ma nižšiu citlivosť takže skus o 3-4 dní skúsiť urobiť znova

@petrina18 ak nepride MS, sprav po tom