icon

12 den po ovu, je tam druhá čiarka?

sivana09
15. sep 2018

Ahojte, s manzelom sme sa rozhodli ze sa začneme snazit o babatko a prvykrat sme to zacali skusat tento mesiac. Bola som sklamana ked som necítila absolutne žiadny rozdiel oproti beznym mesiacom a hlavne ked ma prsia 4 dni po ovulacii zacali boliet presne ako pred kazdou menštruáciou.. no rozhodla som sa urobit si mamatest 10 v 10.den po ovulacii... A vysledok bol jasne negatívny. Dnes je to 12.den po ovulacii a dva dni do menstruacie a vidim slabucku druhu ciarku, mozem takyto test povazovat za pozitivny? Prikladam v prilohe aj 10dpo aj 12dpo

12 den po ovu, je tam druhá čiarka?12 den po ovu, je tam druhá čiarka?
Strana
z2
hennyinnsbruck
15. sep 2018

Ten vrchny je 12dpo? Ano je pozitivny... Pre istotu urob o dva dni este jeden tej istej znacky ale myslim ze je to tam👌👌

sivana09
autor
15. sep 2018

@hennyinnsbruck ano, priložili sa mi opacne. Horny je 12dpo a spodny 10dpo. Oj hrozne sa tesim a som z toho nervózna, urcite si o par dni urobim test znova. Velmi pekne ti dakujem za názor!

hennyinnsbruck
15. sep 2018

@sivana09 neni zac... Nebud nervozna ale tes sa ze to tak rychlo klaplo😊nie kazdy ma to stastie.... Hej testni a daj vediet ☺️☺️

denad23
15. sep 2018

Dobrý deň čo si myslíte o mojom teste ja tam nič nevydím a meškám 2dni

nini1010
15. sep 2018

@denad23 nie a je to navyse nekvalitna fotka

hennyinnsbruck
15. sep 2018

@denad23 velmi zla foto a negativny...

sivana09
autor
15. sep 2018

Ja som si hned zacala namyslat nejake priznaky, nevolnosti, ale ak by som aj bola tehotna, na to je asi skoro. No uvidim o niekolko dni

barboritta
15. sep 2018

Baby,tato znacka testu na poslednej fotke,zvykne duchovat?

nini1010
15. sep 2018

@barboritta a aka bybto mala byt znacka?Dr Max duchuju urcite.

stratenanajdena
15. sep 2018

@barboritta ak je to woman secret tak ten nie.

stratenanajdena
15. sep 2018

@sivana09 ba hornom je pekná slabunká ružová druhá čiarka. gratulujem, nech len silnie!

barboritta
15. sep 2018

@stratenanajdena ano,woman.zaujimava info pre mna.dakujem

barboritta
15. sep 2018

@stratenanajdena no vidis.dva testy jednej znacky,jeden z nich kazetovy bol negativny,druhy tycinkovy vecer duch.citlive by mali byt rovnako

denad23
15. sep 2018
lubik87
15. sep 2018

@sivana09 áno je tam čiarka 🙂 bude bábo 🙂

lubik87
15. sep 2018

@denad23 zatiaľ vizera na všetkých fotkách negatívny

darci17
15. sep 2018

@denad23 mne sa nezdá negatívny, skús zajtra ráno, no zas ta roka je nekvalitná a veľmi skresľuje.

stratenanajdena
15. sep 2018

@barboritta ani mne tie woman secret desiatkové neukazovali tuším rovnako skoro. Ale boli jedny z najcitlivejších i tak. No záleží aj od toho, kedy si test robíš. Ja som mala vyššiu koncentráciu hcg v moči vždy večer. Takže to mohlo byť kľudne aj tým - tá rozdielna intenzita. Má sa testovať každý druhý deň, alebo aspoň v tom istom čase.

stratenanajdena
15. sep 2018

@denad23 vyzerá negatívne. Možno skús spraviť ostrú fotku, ako už vyššie radili.

sivana09
autor
15. sep 2018

@stratenanajdena
@lubik87 ďakujem vam za odpovede. Dufam, ze to teda vyjde. Citam strašidelné veci teraz o tom, ze iba z 30% oplodnenych vajicok sa narodi dieta. Hoci som predtym pocula ze je to 50%. Ale nie je to tak, ze hcg sa zacne uvoľňovať az po uhniezdeni vajíčka a teda by sa uz nemalo len tak vyplavit?

stratenanajdena
15. sep 2018

@sivana09 ono sa to hcg nevyplaví len tak, iba ak sa niečo stane. Napr. že sa embryjko neudrží, tak hcg rýchlo klesá - vtedy sa to nazýva biochemické tehotenstvo. Často to príde s trocha väčšími bolesťami a silnejšou ms a tak žena ani nemusí zistíť, že je tehotná, pokiaľ si nerobila test. Ale môže to prísť aj s kontrakciami. Je to rôzne. Tie percentá úspešného uhniezdenia môžu byť rôzne, neupínala by som sa tak na dr. google a články.
Ty sa snaž sústrediť nato, aby si bola Ty v pohode a v kľude. Niektoré veci žiaľ neovplyvníme my ani doktori, nie sú v našich rukách. Ja som teraz mala už opakovaný mikropotrat, biochem. tehu, ale predtým som donosila viac zdravých detičiek. Je to rôzne.
Skús si spraviť test o deň, ešte lepšie o dva, a čiarka by mala silnieť. A skús ten istý čo si si robila. Držím Ti palce! 🍀🌷👍

adulienka11
15. sep 2018

@denad23 negativne

sivana09
autor
15. sep 2018

@denad23 wow, teraz som si vsimla... Nie ten test, ale odlesk na obale od testu na tvojej druhej fotke vyzera pre mňa ako tehotna zena!

lubik87
16. sep 2018

@sivana09 kamoška bola teraz s testom pozitívnym na potvrdenie tehotenstva a gynekológicka jej hovorila že test je pozitívny len keď je tehotenstvo. Prišla v 5 tt. Kontrolu má v 7 TT na potvrdenie prítomnosťi srdiečka. Že je to zatiaľ 50-50 či sa bábätko rozrastie alebo sa vyplaví z menzesom.ked je už srdiečko tak sa zmenšuje riziko straty bábätka.

denad23
16. sep 2018

@sivana09 to som nepochopila

nini1010
16. sep 2018

@sivana09 Ja som pochopila a mas pravdu.mas brutalny postreh a predstavivost.

sivana09
autor
16. sep 2018

Neuveritelne sa tesim! Spravila som si dnes 13dpo 1 den do menstruacie vecer o 20tej test dr max

stratenanajdena
16. sep 2018

@sivana09 aaaaaaaa to je SUPER!!!! Blahoželám! 😍👶😘🌹
krásna čiarka! 👏

sivana09
autor
16. sep 2018

@stratenanajdena dakujem! Dufam ze vsetko bude v poriadku. Skusim este v utorok opat mamatest ci bude ciarka silnejšia ako ta prva vcerajsia..ak bude tak teraz ze co dalej :D kedy ist ku gynekológovi? Caka ma vela googlenia :D ale dakujem vám veľmi pekne vsetkym za pomoc 😘 ste super

stratenanajdena
16. sep 2018

@sivana09 ku gyn by som šla až po vynechaní ms, kľudne týždeň po. Ale ak budeš pokojnejšia, choď aj skôr. Možno Ti vezme hcg z krvi a dohodne si s Tebou ďalší termín a povie, čo Ti bude robiť 🙂

Strana
z2