15 dní meškajúca menštruácia a negatívne testy
Ahojte baby...poslednú ms som mala 21.3., odvtedy nič. Netuším kedy bola ovulácia keďže si ju nesledujem dáko veľmi. No je možné že by som mala už tak dlhý cyklus? Snažíme sa o bábo, ale testy mám všetky do dnešného dňa negatívne. Samozrejme pôjdem k lekarovi ale chcem vedieť či ste náhodou nemali niektorá podobná skúsenosť. Pred nejakým týždňom a pol som mala aj také bolesti ako pred ms aj taký výtok ako keď je ovulácia ale nič sa nedostavilo. Aj včera som mala také bolesti a dokonca aj viac takého akoby bieleho hustého hlienu ale tiež opäť nič z toho. Sem tam má páli viacej záha a bolia ma kríže. Ale inak nič mi nie je. Neviete čo by to mohlo byť? Prípadne stalo sa vám že ste boli tehotné aj keď testy boli tak dlho negatívne?
Keď máš negatívny test , tehotná nebudeš . Niekedy sa to stáva , doktor tá skontroluje a pichne vyvolávačku .
@nika11103 zabudla som tam dopísať že v januári som vysadila antikoncepciu. Prvé dva cykly 31 dňové a práve tento keď sme sa začali snažiť o mimčo to takto začne meškať
oooooo tak ešte bude menzes haprovať bohvie dokedy a snažiť sa môžete ešte dlho
oooooo tak ešte bude menzes haprovať bohvie dokedy a snažiť sa môžete ešte dlho
@sisska96 a môže byť že táto čo v podstate meška mi ani nepríde a príde až tá ďalšia čo by mala byť? Prípadne mám začať užívať nejaké vitamíny?
@nicoletas2449 podla toho co pises , by si bola v 7 tt , ak su testy negativne, tehotna rozhodne nie si
@nicoletas2449 podla toho co pises , by si bola v 7 tt , ak su testy negativne, tehotna rozhodne nie si
@krasneleto ďakujem. Pravdepodobne sa rozbehne mrcha, začala som špiniť dneska ale úplne slabúčko. Tak uvidime. Asi by som sa aj potešila keby prišla aj keď jasné keby neprišla vôbec tak by som bola radšej ale aj s pozitívnym testom, predsa len keď príde aspoň budem vedieť na čom som a budem môcť si začať sledovať aj ovuláciu

Keď máš negatívny test , tehotná nebudeš . Niekedy sa to stáva , doktor tá skontroluje a pichne vyvolávačku .