icon

2 dní pred MS je test negativny

erikapiloxing
19. aug 2020

Dobrý deň prajem
Som 13 deň po ovulácii a 1den pred Menštruáciou.
Pohlavný styk sme mali pravidelne počas plodných dní aj v deň ovulácie. Robila som si test 2 dní pred MS a výsledok negatívny. Vždy pred MS som mala hustý biely výtok na nohavičkách a bolo ho vidno aj zvonka
BT je 36,8, 36,9 tak sa pohybuje. Krcok mam dole a tvrdý a výtok nemám žiadny a to som 1 deň pred MS len biely tekutý hlien. Týždeň mam bolesti v lonovej časti a pichanie na vajecniku atď
Môžem byť tehotná aj keď test pred MS bol negatívny?
Ďakujem za odpoveď

tani777
19. aug 2020

@erikapiloxing kludne mozes,ja som mala ms dostat piatok,stredu som robila test (na silvestra,ci mozem pripitok 😁😁) negativny,ms neprisla,v sobotu rano bol pozitivny 🙂

thoughtfulweirdo
19. aug 2020

Ani ja som nemala pred MS pozitívny test ;)

erikapiloxing
autor
19. aug 2020

@thoughtfulweirdo a kedy bol pozitívny?

erikapiloxing
autor
19. aug 2020

@tani777 ďakujem no uvidíme ako to dopadne

tani777
19. aug 2020

@erikapiloxing drzim palce 🙂 lahko sa to hovori,zvedavost a nedockavost je casto ovela silnejsia,no skus vydrzat aspon do toho dna,kedy by si mala dostat 🙂

erikapiloxing
autor
19. aug 2020

@tani777 no celkovo mam jeden deň problem nieco zjesť, druhý deň som ôk, prsia mňa nebolia len ich mam také ťažšie a mam 37 teplotu... V piatok ráno ak nedostanem mam ísť k dr

dadanu5
19. aug 2020

ale netreba sa ponáhľať á stresovať zbytočne testy ukážu až po určitom čase keď nedostaneš ms a doktor na ultrazvuku uvidí až nejaký štvrtý piaty týždeň aj to len gestacny vak, plod až neskôr... chápem nedočkavost ale treba aj trochu čas... držím palce

thoughtfulweirdo
19. aug 2020

@erikapiloxing 7 dní po vymeškaní 🙂

erikapiloxing
autor
19. aug 2020

@thoughtfulweirdo ďakujem dúfam ze aj umna to tak bude

erikapiloxing
autor
19. aug 2020

@dadanu5 ďakujem pekne