icon

25 dňový cyklus a styk 3 - 4 dni po menzese

gladiola28
14. jún 2017

Cavte zienky moja otazka znie ci sa da otehotniet 3-4 dni po ms... mam 25dnovy cyklus a ovulaciu +- 12sty den druhe babatko by sme aj chceli len manzel chodi do zahranicia tak musime skusat kym je tu 😁 ms som mala 4 dni a styk sme mali 7 a 8 den a uz zas nieje doma 😕 takze prosim vas mate niake skusenosti? Prajem pekny den

nikolieta9
14. jún 2017

Otehotniet sa da za kazdych okolnosti. No pamataj si tak, ze cim viac budes na to tlacit, tym sa nemusi viac darit. Aspon tak to byva. Ja byt tebou necham tomu volny priebeh a uvidis, ze sa ani nenazdas a zadari sa. Len to chce hlavne chladnu hlavu.

majulkap
14. jún 2017

Áno moja neter otehotnela na 6 den cyklu teda hneď po ms a ja pri druhom dieťati asi 2 dni po ms🙂

gladiola28
autor
14. jún 2017

@nikolieta9 no vies tlacit netlacit je to take kedze manzel mi chodi na dva mesiace prec a maly uz ma sedem rockov... keby robil na svk tak to neriesim ale takto to riesit musim...

snehuuulienka
14. jún 2017

@gladiola28 ja mám OVU 17 deň,a jediné v tento deň sa mi podarilo 3 x otehotnieť.....podľa mňa ak vieš,že u Teba je OVU 12 deň,tak on musí byť vtedy doma,inak to nepôjde.....tesne po ms máš este neplodne dni,7-8 DC sa vajíčko ešte nemohlo uvolnit

gladiola28
autor
14. jún 2017

@snehuuulienka praveze u mna zacina byt uz 7dc plodny nakolko mam cyklus kratky a aj ms mam tak 4 maximalne 5 dni... a inak zienky neviete ako je to z uvolnenim vajicka?zevraj silny orgazmus dokaze vajicko uvolnit co myslite?

dajna8
14. jún 2017

Môžeš otehotnieť hocikedy ale keď nemáte inú možnosť, veď skúšajte zakaždým keď môžete a uvidíte či sa zadarí. Ale presne, netlač na to tak lebo tým horšie to pôjde, musíš to brať tak, že keď sa podarí tak dobre ale ak nie tak nevadí. A s tým orgazmom to možno aj je pravda ale či sú na to nejaké štúdie, ktoré by to potvrdili ti nepoviem. Je dosť možné, že je to len nejaká "povedačka".

kata011
14. jún 2017

velmi nizka pravdepodobnost

snehuuulienka
14. jún 2017

@gladiola28 aj ja mávam krátke cykly 24-26 dňové.....napriek tomu mám OVU až na 17 DC....viem presne kedy som otehotnela prvý,druhý a tretíkrát....u mňa to zakaždým fungovalo len v tento 1 deň