icon

3. deň meškania

alina765
24. máj 2022

Mam to brať ako pozitovný ? Čiarka je ružova ale slabá.
Dufam že nebude biochemické😭

kitycat
24. máj 2022

Dievca ja viem, ze velmi chces ale ja tam nic nevidim. Navyse tu mas test kazdy tyzden, to mas za mesiac 4 cykly?

tes sa, ked budes mat jasne ciarky a nie dohady.

Moja znama ma z 5tich tehotenstiev iba 1 babatko. Aj tebe sa podari ale netlac na pilu ❤

alina765
autor
24. máj 2022

@kitycat Len nechápem prečo mi furt meškajú 😧.. Aspoň keby došla ale nič 😑

zazrak1991
24. máj 2022

Chápem že by si chcela ,aj ja som to zažila pri prvom bábätku sme sa 2 roky snažili ,každý cyklus som testovala ako trúbka ešte predtým ako mi meškali ...ale je to k niečomu len zbytočný stres . A minulý rok som mala všetky príznaky ako pri prvom , testy stále negatívne a keď mi meškali 2 dní som skúsila test a bol slabulinko pozitívny a ešte aj digitálny bol 1-2 +. A na ďalší deň bolo po všetkom ,začala som krvácať a hotovo. Keby som netestovala tak by som to brala ako normálny menzes a nemusela by som sa trapit...
Na Tom druhom niečo slabe vidieť ale nechala by som to na tvojom mieste tak . Možno príde menzes a možno už nie ,vyskúšaj keď tak za 3 dní možno ... Držím palce aby to vyšlo ,ale z vlastnej skúsenosti viem že netreba tlačiť na pílu ,keď veľmi chces tak si kadečo nahovaras a potom to boli ...

alina765
autor
24. máj 2022

@zazrak1991 Jasné máte pravdu 🤝

ailiba
24. máj 2022

@alina765 mozno ti meska aj z tych stresov. My ked sme sa snazili, tak mi skoro stale meskala ms. Ja tam teda velmi nic nevidim. Ked ti meska ms, ciarka by uz bola silnejsia... Skus sa upokojit.

kvetinkaaknitevk
24. máj 2022

Ak tam ty niečo vidíš nezufaj .. mna na 3den tiež vyšla len taká slabá čiarka ako duch .. až na 8 deň meškania som mala poriadnu čiarku 🙂 možno si mala posunutú ovu 🙂 v

54tinka54
24. máj 2022

@alina765 prepáč ale ja tam tiež nič nevidím.. meškať ti môže z toho že si stále napätá či sa vám zadarilo alebo nie. Pripadne rieš cyklus s gynekológom.
Alebo skús si kúpiť kvapky gynex, vedia pekne spravidelniť cyklus a aj dokážu pomôcť k tehotenstvu, keďže dávajú do rovnováhy ženský hormonálny systém.

alina765
autor
24. máj 2022

@54tinka54 Tie kvapky kupim v lekarni? Aj bez predpisu

sisa0909
24. máj 2022

Dievčatá co si mam o tom myslieť, keď tehotensky test mám pozitívny(to bolo piatok) a dnes som bola u doktora a ten vravel ze tam vidí len úplne malinký vánok ze z toho som mohla mať pozityvny test ze je to také plus aj mínus aj tehotensky test mi robil a to isté vravel
Pýtam sa ho som tehotná?
Je to plus mínus
Aaaaa zblaznim sa z toho

kitycat
24. máj 2022

@sisa0909 pretoze si tam isla skoro. Teraz ti meskaju 4 tyzdne, a o nejakom bijucom srdiecku sa da rozpravat az 8tt.

Ja som bola objednana na 7tt a povedala, ze nieco tam je. potom som sla o 2 tyzdne a uz bolo vidno srdiecko.

Netlacte na pilu ani ty ani @alina765. Ked to ma prist tak to pride.

54tinka54
24. máj 2022

@alina765 áno kúpiš v lekárni, sú volnopredajné

babushkaem
24. máj 2022

@54tinka54 alebo cez internet, ja som kupovala a stali necelých 17€ tuším.

54tinka54
24. máj 2022

@babushkaem áno, majú ich aj rôzne internetové stránky, tiež som tak kupovala za lacnejšie ako v lekárni. 🙂 ale teda ak by ich chcela hneď, tak lekáreň to istí.

alina765
autor
24. máj 2022

@babushkaem Pomohli aj k otehotneniu?

54tinka54
24. máj 2022

@alina765 je toho plný Modrý koník, napr https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/pomohli-vam-kvapky-gynex/
Nie každej pomôže, ale oplatí sa skúsiť.. ja mám reálnu skusenost, že po 3 mesačnej kúre s gynexom sa mi upravili hormóny štítnej žľazy (ktore sú tiež dôležité pre otehotnenie). A tiež sa odporúča piť alchemilkový čaj od prvého dňa menštruácie až po cca 14ty deň cyklu (po ovuláciu) 2 krát denne. A samozrejme pravidelný sex 😁

babushkaem
25. máj 2022

@alina765 beriem ich teraz druhý týždeň iba a akurat cakam MS🥹

miskamicha
25. máj 2022

@alina765 mozes skusit aj valovicove kvapky 🙂 cvic mojžišku

alina765
autor
3. jún 2022

@miskamicha Už tie kvapky nepotrebujem😃❤
Pre info baby ktoré sa snažia o babo nezufajte ako vidite na 3 den.meškania test negatvny až na 13.den meskania bol pozitivny💜...Ak meška nádej je furt
Prajem vestkym snažilkám aby si čo najskôr našli //❤
@kitycat
@54tinka54