3 dni mi mešká menštruácia. Môžem byť tehotná?
ahojte baby chcem sa spýtať 3 dní mi mešká menstruacie býva mi zle z ničoho nič a mam bolesť v podbrusku môže to znamenát tehotenstvo robila som si pred 2 dňami test a bol negatívny koľko mam čakať a urobiť si dalsi ďakujem za radi
@zuzka080746856 pri trojdnovom meškaní by už mal byť tehu test pozitívny aj keby len slabúlinka čiarka.
@gabriela2952 nemusi,ak mala ovulaciu nápriklad 2dni pred MS
@ls56 ja som napísal ze mal by nieže musí.
Jasne ze záleží na okolnostiach 🙂
@ls56 ale to jej potom este nemeska
@marticka85po podla mna meska. Ja som pred porodom mavala ovu vzdy 2dni pred MS. A tak som aj otehotnela.
@ls56 ved to je v poriadku ale podla mna si si len myslela ze dostanes a ty si este len sla ovulovat,potom nasledovala klasicka poovulacna 12-14dnova faza.no a potom si to uz nedostala kedze uz bolo hcg v krvi. Cize si meskala az 14 dni po tej ovulacii ktora bola neskor
@marticka85po vobec. Ovu som si merala kazdy cyklus. Vysla mi ovu a o dva dni som dostala MS. Merala som si ju pred tehu 4x a vzdy to tak bolo,tak viem.
@ls56 ako si potom otehotnela s 2dnovou poovulacnou fazou ked vajicko sa zahniezduje na 5-10den po ovulacii? Mala si malo progesteronu ci?
@marticka85po netusim, nepoznam uplnu biologiu,toto viem len na zaklade merania si ovulacie.
@ls56 jasne,nehadam sa.viem ze sa deju rozne veci pocas cyklov u zien.sama som sa snazila o dietatko 8rokov,cize som dopodrobna sledovala svoje cykly ale toto sa mi este nestalo a ani som sa nestretla s tym u nikoho
Priznaky pri tehotenstve aj ms mam casto idetnicke.
Nebola si mozno chora? Nejake lieky? Stres?
@ls56 počuj, zo zvedavosti - a tú ovuláciu si si merala ako? Lebo 2 dňová lutealna fáza je extrémna patológia. Znamenalo by to veľkú nedostatočnosť žltého telieska. To produkuje progesterón, ktorý pripraví sliznicu maternice a zadrží krvácanie, kým si embryo nezačne produkovať vlastný progesterón. A na to je aj 10 dní málo. Takže buď si mala ovu odsledovanu dobre a naozaj tak zlé hladiny, ale výnimočné v tom cykle z toho folikulu sa ti vytvorilo kvalitné žlté teliesko, alebo ovu nebola vtedy.
Mne keď meškali 3 dni ukázal test riadne koľajnice. 😂
@ls56 ďakujem 🙂 nejde mi to do hlavy. Ovu testy môžu byť pozitívne aj okolo ms, resp. ovu testy nedokazuje ovuláciu. Ale bazálna teplota hej... Merala si v telesnej dutine, každý deň v rovnakom čase, v posteli ako úplne prvú vec po zobudení, od začiatku cyklu, teplomerom ktorý meria na dve desatinné miesta, teplota bola 3 dni po sebe vyššia ako 6 predchádzajúcich dní (čiže relevantných je 9 dní merania) a nastal teplotný vzostup aspoň 0,20°C? Lebo len keď je toto splnené, potvrdzuje to prebehnutú ovuláciu.
@zuzka080746856 mne ukazal test ze je pozitívny az ked mi meskala vyse 14 dni ... 🤷
@domka222 ale ja mám nevoľnosti zvracanie citlivé prsia bolesti v podbrusku a už to je 5 deň čo neprišla
@zuzka080746856 nerobila si si test?
@zuzka080746856 🤷♀️mne vždy ukázali testy hneď v prvý deň meškania. A ešte ak máš také výrazné príznaky myslím, že už by ti ukázalo pekne
@ankare ano robila a u ukazalo iba 1 ciarku tak nwm ale menstrucia neprisla

Každe dva dni si rob test. Ale ak ti cca do tyzdna nevyjde pozitivny tehu test,tak to tehu nebude.