34. deň cyklu, menzes mešká 4 dni a test je negatívny
BBaby co si o rom myslite??? Myslim si ze nazov trmh vystihuje moju otazku....picha ma v podbrusku...prsia mam take gucovite ze az...snazime sa 8 mesiacov... PMS bola 19.12.2013..... dajte dajake rady
@paskolinka no uvidime.....ale uz by bolo na case 🙂
ahoj, ja som mala posledne 23.12. a tiez nic. Test neg. pichanie tu aj tam. Som z toho smutna. Pretoze pri tehu by test bol pozitivny. Drzim palce.
@kikuska9935
@januschka10 ahojte ja som mala poslednu 22.12 a dnes je to 32DC a mala dojst mrcha a nedosla a test tiez negativny ......ale citala som ze u niektorich zenach hladina HCG radtie pomali tak pockajte este cca tyzden a testujte zas.....stale mate nadej ako aj ja a drzim palceky 🙂
Ja zas dva testy pozitivne,slabe ciarky ale vidno ich ale menzes dosiel,tak neviem.
este pockaj a urob si test neskor, ja tiez este neviem ako som na tom, test 3 negativne na 39 den cyklu, na 40 den no duch. ale po dlheeeej dobe, to nebieriem ako ze ano, citim sa ani ani, ale ked nedostanem ms do buduceho utorka idem k dr a uvidi sa, takze rada este pockaj par dni urob dalsi test a ak nic tak smer dr 🙂
Ja so tak bola aj u dr. ale ten mi toho vela nepovedal. Takze teraz uz dr. nepojdem a budem radsej cakat. Vtedy povedal,ze nestihla narast ta vystelka maternice a tak ani nedostanem. Ze bud mam uzivat lieky alebo cakat. Rozhodla som sa cakat,kedze hormonalne lieky som nechcela. Bolo tam strasne vela rizik. Ja som mavala vzdy pravidelny cyklus. Mam 6.rocneho chlapca.Minuly rok som otehotnela na 1. krat,ale skoncilo sa to v 12tt potratom (prestalo tlct srdiecko). Po kyrete som mala pravidelny cyklus a potom sa to pokazilo Vraj co by som chcela, ze uz mam 34 rokov. (slova mojho gynekologa)
@januschka10 @peterek414 uvideme co z tpho bude...alw test by uz mal ukazat....... :(
@kikuska9935 netreba zufat ale verit ze to dopadne dobre
@peterek414 ja verim a dufam uz 8 mesiaxov....
@kikuska9935 ja sa snazim verit uz 9 mesiacou a zatial nic
@peterek414 lekar povedal ze mame mat sex kazdy druhy alebo kazdy treti den....no po 8 mesiacoch dodrzovania twjto rady ak budem rodit to dieta zo mna vypadne ani tlacit nebudem musiet :D
@kikuska9935 sak to mne doktor povedal v decembri na preventivke ze nevidi problem otehotniet a stale nic ide ma porazit
Dievcata, ja som na tom bola takto s Davidkom. 7 mesiacov sme sa snazili a potom ani neviem ako. Ale mala som velmi zle tehotenstvo a predcasny porod. Potom sme roky nechceli a ked sme sa rozhodli pre druhe bola som hned. Zle to skoncilo a teraz uz mam pocit,ze sa mi to nikdy nepodari. U lekara som po kyretazi bola kazdy mesiac. Pozeral na mna,ze uz asi nie som normalna. Uz tam nepojdem. Nemeriam teplotu ani nerobim ovulacne testy. Tie som si tiez robievala a podla mna nam to preto tak dlho trvalo pri prvom.
Test by uz ukazal. Ovulacne testy inak ked som ich aj mala pozitivne,tak babo z toho nebolo. Takze tomu neverim. Kamoska ma roky kazdy mesiac pozitivne ovulacne a nema babo!
No tak MS dorazila dnes rano :(

@kikuska9935 asi len cakat, tie priznaky mozu znamenat hocico aj nic 😉 neprestavaj testovat, niektore dievcata mali pozitivny test az neskor 🙂