icon

4 dni mi mešká menštruácia

izabella16
7. nov 2022

Ahojte , chcela by som vediet vas nazor
Uz je to 4 den co mi meska ms , bolia ma vajecniky krize a rano po zobudeni mam biely vytok skor riedky bez zapachu
Boli ste na tom podobne a bolo to tehotenstvo?
Zatial som netestovala stale cakam ci sa nahodou ms nerozbehne
Mozem testovat uz po 4 dnoch meskania , a ake testy by ste mi odporucili kludne aj z drogerky ? Vopred dakujem

pondelok01
7. nov 2022

@izabella16 ked meska uz 4dni, tak ti lubovolny tehotensky test ukaze spravny vysledok.

tuppuk
7. nov 2022

@pondelok01 Áno, ľubovoľný, ale okrem Pepina 😀 Ten jednoznačne obíď a zvoľ ktorýkoľvek iný.

pondelok01
7. nov 2022

@tuppuk pri 4 dnoch meskania bude mat ciarku na kazdom. Ak bude hladat ducha na pepino teste, tak je to test negativny, tolko dni po ovulcii.

izabella16
autor
7. nov 2022

@tuppuk
@pondelok01 dakujem za odpovede , a tie bolesti vajecnikov a krizov moze to byt nejaky priznak tehotenstva ?

leuska1991
7. nov 2022

@izabella16 áno môže. Aj ja to mám. A aj mne mešká 4dni a som tehu 😍

barbora237
7. nov 2022

@izabella16 Ahoj. Moj prvy priznal bol prave ten,ze ma boleli neskutocne krize. Testovala som sa potom tyzden po meskani a boli to uz riadne kolajnice. Drzim palceky. 🙏🍀

izabella16
autor
7. nov 2022

Dakujem baby 😊 skor som nastavena tak ze ms dojde ako keby som si mala namyslat dopredu ze som tehu a nakoniec dojde mrcha , pockam este par dni potom testnem 😁

yasemin2002
22. sep 2023

Čaute baby meska mi mezes 5 dny urobila som.si test viďite tam.aspon ducha lebo ja nie ?