41 deň cyklu a negatívny test
ahojte žienky,
chcem sa spýtať nakolko termin k dr mam este daleko ci nemate skusenost s niecim podobným.
bezne mam cyklus 28-32 dni posledny trval 35 dni. A od poslednej MS mam teraz 41 den co je za moj život už rekord. Na 39 den som mala spinenie len ten den slabucke, MS sa nespustila a prešli uz dva dni odvtedy. TT som si robila aj rano aj poobede všetky negativne, ani náznak ducha.
Pri prvom tehu pred 7 rokmi som mala tehu test silno pozitívny cca na 39 den. Mozem byt tehotná? Alebo je to predzvesť ochorenia :(
@bressy nie, spinenie som nemala. Mna to tiez dost prekvapilo, i ked vzdy som mala nepravidelny cyklus. Prekvapive bolo aj to, ze aj ten druhy tehu test na ten 60 DC bol pozitívny takou len slabsou ciarkou. A následne lekar urcil ze som bola este len cca v 5.tyzdni. Cize musela som mat posunutu ovulaciu. Nic nie je nemožné. Držím palce, nech ti to vyjde!
@bressy ahoj ako si nakoniec dopadla?kedy ti ukazal tehu test?ja som teraz v tej istej situacii 10 dni mi to meska a test negativny,ovulku som mala potvrdenu doktorom 21 den cyklu takze oneskorena,
@martus12345
Už som 43 DC, ms stále neprišla, robila som si test včera poobede a dnes z ranného mocu ona tieto testy ukázali slabulilinku čiarku fakt ťažko viditeľnú až hodine a pól takze dlho po limite. Neviem či sa jedna o presvitajú kanalik alebo predsa očakávanú druhu čiarku ?!
Takze zatiaľ nič nové ešte neviem.
@bressy kedy si mala ovulku?ja uz mam pichnutu aj vyvolavacku
uzivala si nejake vitaminove doplnky alebo nieco?menzes bol kedy?
@martus12345
Posledný som dostala 10.12. To je 43 deň odvtedy
Ovolaciu netuším už si to práveže nesledujem vôbec
Nikdy som nemala takéto meškanie.
Max 37 trval cyklus dnes už 43 deň 😱.
Taká zvláštnosť je to spinenie na 39 deň už som myslela že prišla ms a nič to len take trosku v noci bez krvi. Od vtedy prešli 4 dni.
Ahojte mam podobny problem. V oktobri som vysadila Hak. Od vtedy som mala menstruaciu normalnu teda nevynechavala prisla stale na cas. Nechraneny pohlavny styk som mala pred 2 mesiacmy. 2 tyzdne na to som mala menstruaciu. Teraz mi uz meska 11 den. Mam bolesti v podbrusku stale mi ide na zvracanie ale nezvraciam a mam biely vytok ale ten som mala od kedy som zacala uzivat Hak. Test som si robila v 6 den meskania menstruacie a bol negativny. Termin u lekarky mam az 7.2. 😕😕😕😕 mozem byt aj tak tehotna?
@bressy to mohlo byt uhniezdenie myslim ze za take 3 dni ti uz ukaze
@malinka158 skus.spravit dalsi test
@malinka158 potom mi daj hned vediet ked ti tehu test ukaze😁
@malinka158
Podľa mna si už môžeš skúsiť spraviť druhý test, po 5 dňoch ti možno ukáže ;)
@martus12345
Uhniezdenie napadlo to aj mna ale 39 deň cyklu mi to príde neskoro na uhniezdenie? Nie? Keď mávam max 35 dňový cyklus
Či môže to byt tak že mám ovulácii ku koncu cyklu a ms prichádza skôr ako o tých 12-16 dni? Lebo jedine tak mi to v počtoch vychádza, že po ovulke by mi ms chodila na 7 deň a to mi príde skoro 🙃
ja som mala potvrdenu ovulku az 21 den cyklu,vsetko je mozne
@bressy nie kazdy mesiac mas v rovnaký den ovulku
@bressy ale po mesiaci a pol od mozneho oplodnenia by mi uz aj ten prvy test ukazal ze som tehotna alebo nie ?
@malinka158
Jaj no ale písala si že si dostala ms 2 týždne po nie? A teraz ďalšia ti mešká 11 dni ?
@bressy vidím ducha😁
@bressy skús este zajtra rano
@martus12345
Áno ale objavil sa hodinu po limite 😕
@bressy nevadi skus hned rano
@bressy ano presne tak 😕
@malinka158
Tak keď si mala styk pred dvoma mesiacmi je menej pravdepodobne že by si odvtedy bola tehotná keď ti ms prišla
A teraz keď ti mešká mohla si otehotnieť aj potom. Ale keď si si robila test pred piatimi dňami a bol neg tak skús teraz další možno už ukáže nieco
@bressy ale neskor som otehotniet uz nemohla lebo pohlavny styk sme uz nemali 😕
@malinka158
v takom pripade si myslim ze by ti test uz ukazal 🙂
ale nic nie je nemozne, skus sa testnut este raz a uvidis

@bressy ahoj, ja mam odjakživa velmi nepravidelny cyklus 32-41 dni a prave pri nasom najmensom poklade som tiez tahala rekord, MS nikde ani na 53 DC a test negatívny. Dalsi som si robila o týždeň, teda 60 DC a ten uz bol pozitívny. Výsledok je krásne chlapciatko🙂