6 dni mi mešká menzes a čiarka na teste slabne
Dievcence poradte mi prosim, robila som si test ked mi 1 den meskala a na teste bola viditelna druha ciarka, teraz je 6 dni co mi meska a druha ciarka je slabsia, menej viditelna..Viete mi povedat co sa deje? K lekarovi idem az buduci tyzden. Dakujem
Neviem načo si si tak skoro robila test, teraz máš zbytočné stresy..mne mešká 13 dní a ešte som si nerobila, ak mi nepríde do budúceho utorka, tak pôjdem k dr a test si spravím ráno predtým..netreba to ponáhľať 🙂
Ale ja som to nemyslela vôbec zle, skôr naopak, že ak by si ešte počkala, tak by si nemusela stresovať..len som napísala svoj názor tak sa nemusíš urážať 🙂. Nech to aj tebe dopadne dobre
@aandreaa9 mne sa to uz stalo, takze mam bohuzial skusenost z prvej ruky.. Ide v podstate o velmi skory potrat. Ale to zatial neries, nakolko ani nekrvacas a zbytocne sa nestresuj. Lekar sa na to pozrie, po tyzdni meskania by uz nieco mohol vidiet. Na intenzitu ciarky by som sa velmi nespoliehala, nie je to 100% identifikator.

ahoj, to presne nevie nikto takto povedať.. ak chceš mať istotu, choď k dr skôr...
za mňa poviem, že sa mi stalo to isté, čiarka najprv normálna, viditeľná, no nie moc silná, nemenila sa, až po pár dňoch trocha slabla.. bohužial to nedopadlo dobre, čakali sme s dr tri týždne, no nič tam nebolo, iba prázdna gulička, musela som ísť na čistenie... čo však neznamená, že u teba ide o to isté, budem ti držať palce, nech to dobre dopadne 🙂