7 dní mi mešká menzes, bolia ma prsníky a často močím
Dobrý deň, prosím o radu...
V sobotu 14.10. mi mala prísť menšt., neprišla... v ten deň sme mali s priateľom pohlavný styk viac krát “dal to aj do mňa”.. menšt. mi neprišla vôbec, dnes je to týždeň čo mi mešká.
Pobolievajú ma prsníky, sem tam aj podbruško, často chodím na malú potrebu, čo doteraz vôbec nebolo... na test je ešte skoro preto si ho teraz nechcem ešte robiť, len sa chcem spýtať či môžem byť tehotná??
Za každú normálnu odpoveď vopred Ďakujem 🙂
@tt247
práveže mi nezvikne meškať, skôr mi chodí raz za čas aj o deň dva skôr... takže neviem čo mám čakať..
@neznama321 ved si urob test...kedze ti meska tyzden,nemusela si otehotniet pred tyzdnom ked ste mali nechr.styk,ale predtym
@neznama321 na tvojom mieste by som si urobila test. Ale ak nechceš, tak ešte niekoľko dní počkaj a uvidíš. Nič iné sa tu veľmi poradiť nedá
kludne mozes byt tehotna a ja na tvvojom mieste by som si uz davno test spravila ... mne vysiel pozitivny uz v den kedy menstruacia neprisla ....
urobím si cez týždeň, a určite dám vedieť ;)
dneska ráno spravený jeden test, ale nie z prvého ranného moču... a test negatívny... :/
Este ti nemuselo ukazat. VsakTestni si kazdy druhy den kym nepride ms a ked ani to ani to tak k lekarovi.
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Počula som už o prípadoch, kedy ženy takto otehotneli, takže nič nie je nemožné. Neviem, či ti zvykne meškať alebo či máš pravidelný cyklus, lebo to si neuviedla.