icon

8 dní mi mešká menštruácia

17. feb 2025

Ahojte, možno som fakt blbá ale predsa sa vás spýtam: už 8 dni mi mešká menštruácia, test som si ešte nerobila, pretože sme mali cely čas chránený styk. V poslednej dobe mám asi stres, aj keď si ho priamo neuvedomujem... Do toho sa snažím rýchlejšie schudnúť, veľa som cvičila, každé jedlo si kontrolujem a zapisujem. Z toho meškania mám ešte väčší stres. Už som skúsila beh, teplý kúpeľ aj pohár červeného vína a nič… Ako to privolať? V podbrušku cítim asi týždeň jemné tlaky akoby mala MS prísť. Nikdy mi predtým nemeškali dlhšie ako 3 dni, naozaj nikdy odkedy som prvýkrát dostala MS. Je mi do plaču 🥹

54tinka54
17. feb 2025

Šup šup pre tehotenský test 🙂 takto sa len zbytočne ešte viac stresuješ, že čo ak…

krasneleto
17. feb 2025

tak si sprav test a bude ti bud do placu este viac alebo sa upokojis...

lev26
17. feb 2025

Mne meškali aj keď som cvičila a zmenila stravu tak nemusiš byť hneď tehu ale najlepšie je test

dianka3
17. feb 2025

Tehotná nie si a zároveň si si sama odpovedala aj na otázku prečo mešká

januska12323
17. feb 2025

Všetko čo si napísala môže vplývať na meškanie alebo si tehotná, sprav test.

crazy_cat_lady
17. feb 2025

zmena/uprava stravy, vacsi pohyb a stres - vsetko co si popisala moze posunut ms. sprav si test, ked si chces byt na istom

evinea
17. feb 2025

ale viete, ze ona sa pyta na to, ako ten menzes privolat? 😀

autor
18. feb 2025

@crazy_cat_lady dnes som si spravila test a je negatívny, mendzes ešte stale nemám a asi nepociťujem PMS

autor
18. feb 2025

@evinea ak vieš niečo čo by mohlo pomôcť napíš 🥹