8 dní mi mešká menštruácia
Ahojte, možno som fakt blbá ale predsa sa vás spýtam: už 8 dni mi mešká menštruácia, test som si ešte nerobila, pretože sme mali cely čas chránený styk. V poslednej dobe mám asi stres, aj keď si ho priamo neuvedomujem... Do toho sa snažím rýchlejšie schudnúť, veľa som cvičila, každé jedlo si kontrolujem a zapisujem. Z toho meškania mám ešte väčší stres. Už som skúsila beh, teplý kúpeľ aj pohár červeného vína a nič… Ako to privolať? V podbrušku cítim asi týždeň jemné tlaky akoby mala MS prísť. Nikdy mi predtým nemeškali dlhšie ako 3 dni, naozaj nikdy odkedy som prvýkrát dostala MS. Je mi do plaču 🥹
tak si sprav test a bude ti bud do placu este viac alebo sa upokojis...
Mne meškali aj keď som cvičila a zmenila stravu tak nemusiš byť hneď tehu ale najlepšie je test
Tehotná nie si a zároveň si si sama odpovedala aj na otázku prečo mešká
Všetko čo si napísala môže vplývať na meškanie alebo si tehotná, sprav test.
zmena/uprava stravy, vacsi pohyb a stres - vsetko co si popisala moze posunut ms. sprav si test, ked si chces byt na istom
ale viete, ze ona sa pyta na to, ako ten menzes privolat? 😀
@crazy_cat_lady dnes som si spravila test a je negatívny, mendzes ešte stale nemám a asi nepociťujem PMS
@evinea ak vieš niečo čo by mohlo pomôcť napíš 🥹

Šup šup pre tehotenský test 🙂 takto sa len zbytočne ešte viac stresuješ, že čo ak…