icon

Ahojte vidíte tam niečo ?

annnyjska
28. dec 2018

Ahojte baby , prosím vás , vidíte tam niečo ... teraz by mi to nepadlo vhod .. stala sa taká vec , že mi dali lieky ktore ovplyvňovali anti .. ale nie antibiotka iné ... a povedali mi to asi po tyzdni a viac ako som začala užívať .. a nakoniec vysadili .. a teraz je to prvy mesiac bez anti a už 6 dní mi meškajú moje dni ... tak stresujem

Ahojte vidíte tam niečo ?
janciqa
28. dec 2018

@annnyjska mne sa tam daco mari. Drzim palce aby to dopadlo ako si zelas ty ✊

martinka13
Autor odpoveď zmazal
martinka13
28. dec 2018

Po 6 dňoch meškania by tam bola už riadna druhá ciarka podľa mňa. Za mňa je to negatívne.

kaia
28. dec 2018

Podla mna negativne

jany149
28. dec 2018

@annnyjska ja tam tiež nič nevidím, za mňa tiež negatívne

annnyjska
autor
28. dec 2018

@janciqa mne sa tiež zdalo že vidím len si myslím , že si domýšlam

annnyjska
autor
28. dec 2018

@martinka13 len nebol to ranný moč ale to je asi potom jedno pri 6 dňoch meškania 🙂

silvia5252
28. dec 2018

@annnyjska aj ja tam čosi vidím, ale mne tak už test vyšiel niekoľkokrát, no čiarka nezosilnela, takže tehu to nebolo....rozdiel je len ten, že ja si tu čiarku prajem a Ty nie 😊. Držím palce, aby Ti to vyšlo podľa očakávania.

martinka13
28. dec 2018

Mne ukázalo slabú čiarku 3 dní pred ocakavanou MS. Myslím, že môžeš byť v pohode 😉

annnyjska
autor
28. dec 2018

@silvia5252 ja sa len lakam pretože ako mi mesiac po vysadení anti môžu meškať moje dni ... :/ ale tak keby sa stalo , neurobím nič , ja ľubim detičky len by prišlo v strašne zlý čas

agikaku
28. dec 2018

Nie, nie je tam nič, buď kľudná.

silvia5252
28. dec 2018

@annnyjska Áno, úplne Ťa chápem. Nebola si na to pripravená, keďže ste sa chránili a nemohla si vedieť, že to nebude spoľahlivé. Bol by to pre Teba šok. Na bábätko nikdy nie je úplne ideálny čas, lebo vždy sa nájde 100 dôvodov prečo teraz nie 😊, ale ono sa to niekedy práve vtedy podarí, lebo máš prázdnu myseľ a nesilis to. Naopak keď to veľmi chceš a túžiš po bábätku, tak vtedy to ide akosi ťažšie. Neboj, bude dobre. Urob kontrolný test tak o 2-3 dní neskôr.

stratenanajdena
28. dec 2018

@annnyjska Ahoj, mne sa tam zasa čosi marí, aj ovuláciu si mohla mať posunutú na neskôr, preto by mohla byť čiarka ešte slabunká. Ale sprav si pre istotu test ešte o dva dni (najlepšie ten istý druh) a ak si tehu., čiarka by už mohla byť silnejšia. Držím palce, nech to dopadne pre Teba dobre.

annnyjska
autor
28. dec 2018

@silvia5252 tak pre mňa bol len šok keď mi lekárka povedala , že lieky mi oslabili antikoncepciu aj som jej povedala svoje . Samozrejme aj by som sa potešila . Len vážne , by si to mohlo ešte rok dva počkať 🙂 ale tak máte pravdu . Ak sa stane , tak sa stane . Skúsim si test spraviť po novom roku a uvidí sa čo to povie 🙂

mimka11111
29. dec 2018

@annnyjska áno,je tam...kanalik

dajulka01
29. dec 2018

Meškali mi 5-6 dní a robila som si asi na 6 deň meškania test a bola riadne silná čiarka aj z ranného moču aj počas dňa som mala rovnako silné čiarky... Za mňa negatívne... Ale predovšetkým ti držím palce nech to vyjde 😊

silvia5252
29. dec 2018

@dajulka01 Dajulka, to ani nie je o tom, že koľko dní mešká, ale o tom, kedy bola ovulka. Niektoré ženy ju dokonca majú aj počas menštruácie. Keby mala ovuláciu pár dní pred MS, tak test jej to ukáže najskôr v ten týždeň meškania. Takéto špeciálne prípady sa vyskytnú o to viac, ak žena používa antiku. Vtedy sú hormóny úplne rozhádzané.

merien259
29. dec 2018

@annnyjska ja som mala ovulaciu tesne pred ms prvy tehu test mi vyšiel slabo pozitívny po troch tyzdnoch meskania...... skus este pockat a sprav test neskor

h_petra
29. dec 2018

@annnyjska zopakuj test určite zajtra-pozajtra ráno. Mne sa tam trocha niečo zdá.

sense
29. dec 2018

Nic nevidim....ale skus o dva tri dni z ranneho mocu, okrem toho po vysadeni antiky moze trvat aj pol roka kym sa ti upravi.cyklus....

mondicka
9. jan 2019

Nie

labutienka333
9. jan 2019

negatív

stratenanajdena
9. jan 2019

@annnyjska Ahoj, ako si nakoniec dopadla?

jana5437
Autor odpoveď zmazal
mondicka
12. jan 2019

@jana5437 niečo sa tam rysuje

jana5437
Autor odpoveď zmazal
ona12
Autor odpoveď zmazal
femina10
24. feb 2025

Ahojte ženy 😊 Mám 2 dni do menštruácie, 12 DPO. Je to podľa Vás ok?