Aká je farba pri uhniezdení?
Aká je prosím vás farba pri uhniezdeni? Som 14dpo a mala som slabú krv a mám silne menštruačné bolesti aj noh aj brucha ale nejak sa nechce spustiť a bojim sa že by to mohlo byt uhniezdenie. Keď som si vopchala prst do posvy bol jasno červený a krvavý ale na gatkach zatiaľ nič.. ďakujem
Začína sa ti menštruácia. 🤦
@tinka_1807 nemôže sa jednať o uhniezdenie ?
To by si už mala. U hniezdenie nastáva cca týždeň po ovulácii. Nie dva týždne.
To by si už mala. U hniezdenie nastáva cca týždeň po ovulácii. Nie dva týždne.
@tinka_1807 a keby mala posunutu ovulaciu?
Nepochopím ženy kt si trkajú prsty do vagíny 🙄🤦♀️ na čo je to dobré? Nie, uhniezdenie to nebude keďže to sa koná ca na 5 - 7 den od oplodnenia oozytu spermiou. Rozbieha sa ti ms
Koľko máš rokov prosím ťa?
@tinka_1807 a keby mala posunutu ovulaciu?
@aliaray1 to som nemala to viem naisto aj keby ja som mala styk len ten raz aj to som zobrala tabletku po ale aj tak sa radšej pýtam
Nepochopím ženy kt si trkajú prsty do vagíny 🙄🤦♀️ na čo je to dobré? Nie, uhniezdenie to nebude keďže to sa koná ca na 5 - 7 den od oplodnenia oozytu spermiou. Rozbieha sa ti ms
@stellarstar a pri sexe sa prsty alebo ine veci do vaginy nepchaju? Co je na tom? 🤣🤣
@stellarstar a pri sexe sa prsty alebo ine veci do vaginy nepchaju? Co je na tom? 🤣🤣
@nevenka pri sexe je to iné ale strkat si prsty na KO ze aká je krv? 🙄🙈
@stellarstar hej hej dostala som silnú menštruáciu už ďakujem
@nevenka pri sexe je to iné ale strkat si prsty na KO ze aká je krv? 🙄🙈
@stellarstar ja na tom nic poburujuce nevidim 🤷♀️. Vsak moje prsty, moje telo.
Zeny sa este zvyknu pohorsovat aj nad kontrolou krcka a tiez mi to nepripada take uletene.

Začína sa ti menštruácia. 🤦