Aká je pravdepodobnosť otehotnenia?
Ženy prosím … naozaj moc prosím …. S bývalým partnerom sme sa snažili o dieťa takmer dva roky bezúspešne jeho diagnóza je Asthenoteratozoospermia . Prosím , neodsute ma . Niesom žiadne k… ani nič podobne . Odcudzili sme sa , našli si obaja nových partnerov . Žiaľ , stalo sa niečo , čo mu nikdy neodpustím - kvázi ma znásilnil . Bývali sme ešte v našom byte , prosila som to nech to nerobí . Spravil . Hneď potom som sa utrela …dnes už žijem s novým partnerom o tomto incidente som mu nepovedala a zistila som že som tehotná . Aká je pravdepobnost že som tehotná s bývalým a nie terajším priateľom ? Prosím , neodsudte ma je mi strašne aj bez toho . A na test otcovstva 1500 eur nemám . ..
Ďakujem všetkým vopred .
Kedy ta ex znásilnil, v kt fáze cyklu. Dúfam ze si ho udala, a kedy si mala styk s terajším chlapom
Urcite povedat obom muzom a spolu najdite riesenie.
Mozno oni dvaja sa zlozia na test otcovstva.
Hod si do menstruacneho kalendara datumy, a najdi kedy si mala ovulaciu... A či bol vtedy sex s byvalym. Ak nie a plus ak priratame dvojročne snazenie o dieta, tak mizivá šanca žeby to bolo jeho. Každopadne aby nezistil že si tehotna....
U mna to bude veľmi ťažké zistiť ja mám pcos dokonca niektoré mesiace som musela chodiť na agolutin lebo mi menzes Raz nedošiel takých dobrých 45 dni … a inokedy mám 36,38,34,35 dňové naozaj stále inak .
manzel mal diagnostikovanu asthenoteratozoospermiu a otehotnela som 3x na prvy pokus (planovane), takze ono naozaj staci ta 1 spermia 🤷♀️ a mozno sme extra kompatibilni a vy proste nie - aj ked ste sa snazili dva roky, clovek nikdy nevie, mozno nie uplne v spravnom case alebo konstalacii, kazdopadne sanca asi mensia ale nejaka tam podla mna urcite je ak to bolo v spravnej chvili a niekedy vie byt zivot skratka "srandista"
Ďakujem Petka ale nám sa nedarilo dva roky a v prvý rok snaženia som si poctivo sledovala ovulaciu aj sme na vtedy plánovali styk . A nezadarilo sa . Cítim sa strašne . Nikomu to neprajem
tak potom sa podla mna sanca dramaticky znizuje, ze otec by bol ex 🤞🏻🙏🏻 moc drzim paste
ahoj a je sanca, ze si mohla otehotniet s novym partnerom? po incidente s byvalym si mala uz MS?
Ach jaj... No to fakt tazko povedať. Sanca, ze si otehotnela s byvalym je mala, ale v kazdom pripade stale je. Zivot je niekedy nevyspitatelny. Podla si mozes byt 100%ista, len ked pojdes na testy. Ale to by si musela priznat, ze ta znasilnil a vystavila by si novy vztah tazkej skuske.
Pusť to z hlavy. Nič tým nezískaš, keď nad tým budeš rozmýšľať.
Keď by si bola tehotná, bola by si ochotná ísť na potrat len kvôli tomu, že by bola malá šanca, že si otehotnela po znásilnení?
@janetinka27 ahoj je tam vysoká šanca , nie odohralo sa to v rozpätí možno dvoch troch dni . S novým priateľom spolu aktívne spavame dva mesiace …. To som už aj rozídena s byvalym len sme sa stretli na tom našom byte a stalo sa čo sa stalo . 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
Skus si napísať na papier kedy si mala poslednú ms ( začala skončila) napíš si dátumu kedy si spala zo svojim partnerom a kedy ti ten chrapun rak ublížil.. A skus sa nad tým zamyslieť.. Prečo si to nebola nahlásiť na policajtov?
Fuu no ked behom 2-3 bol sex s oboma tak to zistis naozaj len testom otcovstva😩
Js by som to povedala novemu partnerovi
a s novym partnerom ste mali nechraneny styk?
@janetinka27 áno úplne nechránený až dokonca
Viec cca kedy mavas ovulaciu? To je zakladna otazka. Preco si ho neufala, pteco mepovefala terajsiemu, preco nedala tabletku, ...

kedy si mala menštruáciu? Aké dlhé mávaš cykly? Kedy ste mali styk? Aj ked bez sledovania ovulácie, alebo bez toho, aby si vedela presný deň ovulácie to bude ťažšie určiť čo najpresnejšie a aj vtedy to nemusí byť 100%, ak bol ten styk s oboma v krátkej dobe :/