icon

Aká je pravdepodobnosť tehotenstva po sexe, ktorý bol 19. decembra?

Dnes o 12:51

Baby aká je pravdepodobnosť, že môžem byť tehotná keď som mala sex 19.12. Poslednú menštruáciu 2.12 slabucku, rozbehla sa poriadne 3.12. U mňa to tak vždy býva. Tak na 25 deň mám slabucku, a na 26 deň už silnú. Ďakujem za odpovede a nie kritiku. Pekný deň.

Strana
z2
cyneric
Dnes o 12:52

No, ak to bol nechránený sex tak tá pravdepodobnosť je s určitosťou nenulová. 🤓👍

autor
Dnes o 13:04
@cyneric

No, ak to bol nechránený sex tak tá pravdepodobnosť je s určitosťou nenulová. 🤓👍

@cyneric to si asi dlho nemusela počítať 🤣

anonym_9c8361
Dnes o 13:04

Ved si urob test. To je najistejsia odpoved

autor
Dnes o 13:07
@anonym_9c8361

Ved si urob test. To je najistejsia odpoved

@anonym_9c8361 je 4 dni po sexe ☹️. Menzes mám dostať cca 27.12

anonym_9c8361
Dnes o 13:08
@anonym_autor

@anonym_9c8361 je 4 dni po sexe ☹️. Menzes mám dostať cca 27.12

@anonym_autor ved nie dnes, ale ked pride cas.

autor
Dnes o 13:09
@anonym_9c8361

@anonym_autor ved nie dnes, ale ked pride cas.

@anonym_9c8361 do vtedy sa zostresujem.

anonym_9c8361
Dnes o 13:10
@anonym_autor

@anonym_autor tak zostresuj

autor
Dnes o 13:12
@anonym_9c8361

@anonym_autor tak zostresuj

Ďakujem. Prajem ti, aby si nikdy nemusela riešiť takú situáciu ako mám ja. Inak želám požehnané sviatky.

januska12323
Dnes o 13:14

Môžeš aj nemusíš. Stačí počkať a urobiť test.

anonym_f610c7
Dnes o 13:15

@anonym_autor mala si vtedy plodne dni? Bol sex nechraneny? Ak ano a ano, mohla by si byt. Ale inak neviem co cakas za odpovede 🤷 ziadna z nas netusi aky mas cyklus,tak ako ti napísať pravdepodobnosť?

anonym_9c8361
Dnes o 13:15
@anonym_autor

Ďakujem. Prajem ti, aby si nikdy nemusela riešiť takú situáciu ako mám ja. Inak želám požehnané sviatky.

@anonym_autor tiez zelam pozehnane sviatky, ale ja som v skole davala pozor a vime, ze ked nechcem dieta tak pouzijem antikincepciu, muzsku, zensku.
Inak hocori sa tomu zodpovednost.

anonym_f0a0a3
Dnes o 13:17
@anonym_autor

@anonym_autor podľa mňa budeš na 100% tehotná

autor
Dnes o 13:17
@anonym_9c8361

@anonym_autor tiez zelam pozehnane sviatky, ale ja som v skole davala pozor a vime, ze ked nechcem dieta tak pouzijem antikincepciu, muzsku, zensku.
Inak hocori sa tomu zodpovednost.

@anonym_9c8361 To ti gratulujem. Predstav si, že sme ju mali a žiaľ sa pretrhla... Myslím, že k tomu mi nepomôže ani môj diplom z VŠ...

anonym_8e2b5b
Dnes o 13:18

Zavisi, ake dlhe cykly obvykle mavas. Sex si mala teda 18-ty den cyklu. Ak mavas obvykle cyklus 26 dni, tak ovulaciu si mala teoreticky davno pred tym 19.12., ja by som bola kludna.
I ked, ja mavam cykly 32 dnove a sex na 8-my den cyklu bezpecny, ovulaciu mavam okolo 17-19-neho dna cyklu, najskor ten 15-ty den. No a teraz, sex na 8-my den cyklu, ovulacny test pozitivny na 13-ty den cyklu a uz 21.den cyklu som mala pozitivny tehotensky test. Takze, vsetko je mozne, moze sa poposuvat smerom na skor alebo na neskor. To zistis spolahlivo tak 14 dni po sexe, ked nevies, kedy bola ovulacia.

anonym_8e2b5b
Dnes o 13:19
@anonym_f0a0a3

@anonym_autor podľa mňa budeš na 100% tehotná

@anonym_f0a0a3 nebude podla mna.

anonym_9c8361
Dnes o 13:19
@anonym_autor

@anonym_9c8361 To ti gratulujem. Predstav si, že sme ju mali a žiaľ sa pretrhla... Myslím, že k tomu mi nepomôže ani môj diplom z VŠ...

@anonym_autor nudzova antikoncepcia? Fakt si v skole nedavala pozor. Tak teraz stresuj

autor
Dnes o 13:22
@anonym_9c8361

@anonym_autor nudzova antikoncepcia? Fakt si v skole nedavala pozor. Tak teraz stresuj

Som veriaca... Týmto smerom by som neišla... Ale je fakt, že za mojich čias vďaka Bohu toto v škole neučili

autor
Dnes o 13:23
@anonym_8e2b5b

Zavisi, ake dlhe cykly obvykle mavas. Sex si mala teda 18-ty den cyklu. Ak mavas obvykle cyklus 26 dni, tak ovulaciu si mala teoreticky davno pred tym 19.12., ja by som bola kludna.
I ked, ja mavam cykly 32 dnove a sex na 8-my den cyklu bezpecny, ovulaciu mavam okolo 17-19-neho dna cyklu, najskor ten 15-ty den. No a teraz, sex na 8-my den cyklu, ovulacny test pozitivny na 13-ty den cyklu a uz 21.den cyklu som mala pozitivny tehotensky test. Takze, vsetko je mozne, moze sa poposuvat smerom na skor alebo na neskor. To zistis spolahlivo tak 14 dni po sexe, ked nevies, kedy bola ovulacia.

@anonym_8e2b5b Ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď. Tiež to vseliake prepočítavam. Cyklus mám takto celkom pravidelný. Ďakujem ti.

anonym_9c8361
Odpoveď bola odstránená
anonym_3ca3b0
Dnes o 13:31
@anonym_autor

Som veriaca... Týmto smerom by som neišla... Ale je fakt, že za mojich čias vďaka Bohu toto v škole neučili

@anonym_autor kedze si veriaca, tak si urcite sexovala s vlastnym manzelom a v tom pripade predsa nevadi, ked budes tehotna. Ci?

pr85
Dnes o 13:35
@anonym_autor

@anonym_autor Keď budeš tehotná, prijala by si svoje počaté dieťa?

autor
Dnes o 13:36
@anonym_9c8361
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_9c8361 predstav si, že niektorých prípadoch je prezervatív dovolenky. (napr. jeden z manželov je chorý... ) Ale prosím ťa prepáč, že niekto tak sprostý a skazený ako ja ťa chcem poučovať

anonym_9c8361
Dnes o 13:38
@anonym_autor

@anonym_9c8361 predstav si, že niektorých prípadoch je prezervatív dovolenky. (napr. jeden z manželov je chorý... ) Ale prosím ťa prepáč, že niekto tak sprostý a skazený ako ja ťa chcem poučovať

@anonym_autor ak mas choreho muza, nechces dieta, tak mas vsadit na lespiu ochranu. Skus sa popytat na gynde, aj farara, vedia dobre poradit

autor
Dnes o 13:38
@pr85

@anonym_autor Keď budeš tehotná, prijala by si svoje počaté dieťa?

@pr85 samozrejme, že ho prijmem.

autor
Dnes o 13:40
@anonym_9c8361

@anonym_autor ak mas choreho muza, nechces dieta, tak mas vsadit na lespiu ochranu. Skus sa popytat na gynde, aj farara, vedia dobre poradit

@anonym_9c8361 myslím, že už sme dosť od témy.

anonym_b534e7
Dnes o 13:42

@anonym_autor Tak ak sa ti nechce riešiť táto situácia tak načo máš sex bez ochrany. Nik ti nepovie aké sú tam šance, možno len gyn. ak by mal odsledovaný v daný mesiac tvoj cyklus. Urob test však je to už len pár dni do ms a uvidíš.

jaskolka
Dnes o 13:42

Záleží,či si mala vtedy ovuláciu. Toto nikto z nás nemôže ti povedať, teoreticky vždy po nechránenom styku je možnosť otehotnieť.

autor
Dnes o 13:43
@anonym_b534e7

@anonym_autor Tak ak sa ti nechce riešiť táto situácia tak načo máš sex bez ochrany. Nik ti nepovie aké sú tam šance, možno len gyn. ak by mal odsledovaný v daný mesiac tvoj cyklus. Urob test však je to už len pár dni do ms a uvidíš.

@anonym_b534e7 prečo myslíš, že sme ochranu nemali? Zlyhala.

anonym_b534e7
Dnes o 13:45
@anonym_autor

@anonym_b534e7 prečo myslíš, že sme ochranu nemali? Zlyhala.

@anonym_autor Tak si to nepísala, dosť zásadná info... Každopádne aj tak platí čo som napísala. Treba čakať.

anonym_9c8361
Dnes o 13:46
@anonym_autor

@anonym_9c8361 myslím, že už sme dosť od témy.

@anonym_autor napisala si, ze si veriaca, takze prijmy dar od Boha a bud v klude. Pekne Vianoce a niekedy kincom leta vela radosti z noveho zivota

Strana
z2