icon

Aké máte skúsenosti s Mamatestom?

martikabrindzak
12. júl 2023

Ahojte, chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s mamatestom? Ja som dostala poslednú menstruaciu v 13.jun takže ešte mi nemeskala len som mala obavy, mala som doma mamatest nové balenie tak som urobila a pozitny výsledok som mala . Behala som ku doktora že to ako keďže mam aj antikoncepciu urobil mi vaginálne sono no tam nič nevidel len také malé uzol alebo miomu nevedel povedať presne co je to, sestrička vybrala krv teraz čakám na výsledok. A prečítala som diskusie ohľadom mamatestu že sú nespolahlive ale boli to staré diskusie preto sa spýtať ci si myslíte?

mici88
12. júl 2023

@martikabrindzak mamatesty sú nespoľahlivé a sú tu ohľadom toho aj novšie diskusie. Jedine počkať na výsledok z krvi teraz.

martikabrindzak
autor
12. júl 2023

@mici88 áno ďakujem za odpoveď no 13.30 mam ísť pre výsledky tak uvidím len som veľmi nervózna ..... naposledy keď som urobila test mala som cca 2 týžd. Vyšiel pozitivny výsledok a vtedy už aj Dr. videl na Sone že som tehotná

mimuska328
12. júl 2023

@martikabrindzak ja som si robila mamatest aj keď som bola tehotná a aj keď nie tak mi vždy ukázal buď čiarku alebo snehobiely test

julia2002
Odpoveď bola odstránená
martikabrindzak
autor
12. júl 2023

@julia2002 podľa krvi som tehotná mam 5.3 hcg no Dr už tam nebol idem zajtra, uvidíme

julia2002
Odpoveď bola odstránená
martikabrindzak
autor
12. júl 2023

@julia2002 akurát dneska by som mala dostať, aj Dr ráno povedal ze môžem mať aj stropky hcg lebo som v novembri potratila, aj mimomaternicove tehu lebo nič nevidel na sono. Tak sa už veľmi bojím.

martikabrindzak
autor
12. júl 2023

A kvôli tomu sa čudujem lebo v novembri keď som mala pozitivny výsledok mala som cca 2 týžd. A už aj na sono videl gestacny vak

julia2002
Odpoveď bola odstránená
martikabrindzak
autor
12. júl 2023

@julia2002 áno užívam atk, tak dneska videl uzol alebo miomu na maternice ale povedal ze kvôli tomu by som nemala zvýšené hcg .... no možno že som zle písala výsledok neviem ktoré číslo mam sledovať priložím foto

selena_luna
12. júl 2023

@martikabrindzak a to nie je ze hcg 339?
Mne mama test vzdy ukazal spravne 🤷‍♀️ a teda zjavne aj tebe

martikabrindzak
autor
12. júl 2023

@selena_luna netuším ci 339 alebo 5.3 mlu/ml 🤦‍♀️

julia2002
Odpoveď bola odstránená
martikabrindzak
autor
12. júl 2023

@julia2002 už rozumiem ďakujem za odpovede 🙂

martikabrindzak
autor
12. júl 2023

@martikabrindzak mala som príznaky na MS a ráno som nedostala a nedávno som užívala aj atb aj hnačku som mala tak radšej som urobila test, inak by som nerobila lebo príznaky mam skôr na MS a nie na tehu.

selena_luna
12. júl 2023

@martikabrindzak podla hcg mozes byt tak okolo 4 tt a teda myslim ze dr ani nemohol nic vidiet, gestacny vak sa ukaze 5 tt. ( tj tyzden po meskani ms).

mici88
Autor odpoveď zmazal