icon

Aké ste mali prvé príznaky?

15. máj 2023

Baby, tie, co ste otehotneli bez menstruacie (pocas kojenia), ake ste mali prve priznaky, ze ste tehotne?

Dakujem 🙂

katuskacicuska
15. máj 2023

Silný pocit na menzes.. ale ten nechodil a nechodil…potom som sa začala potiť a strašne som sa cítila, len čo som vyšla zo sprchy už som bola opäť spotená , do toho prišli obrovské bolesti bradaviek, nie pŕs, iba bradavky.. čiže teraz pri kojení vidím hviezdičky 🤦‍♀️ no a spravila som test a boli tam dve čiarky.. mužovi som hneď volala, nastali dve minúty ticha a .. že on dá ruku do ohňa že mu neušlo😀😀😀 takže ani nevieme kedy a ako sa to stalo 👍 ale tešíme sa veľmi, po spracovaní prvotného šoku prišla obrovská radosť ♥️

ls56
16. máj 2023

Príznaky ako na menzes-bolesti v podbrusku hlavne (nechodil a nechodil), tak som si spravila test. Postupne sa k priznakom pridala aj bolesť pŕs (hlavne z toho z ktorého som už nekojila)

ls56
16. máj 2023

@katuskacicuska sme rovnaký prípad😀 ani nevieme kedy 😁 ale teda už som v 16m odstavila

autor
16. máj 2023

Dakujem baby 🙂

nazornatest
16. máj 2023

Neskutočná bolesť pŕs akoby zboku, plačlivost náladovosť únik moču to sú asi také tie úplne prvé no najviac som pociťovala tie prsia

lusilla
19. máj 2023

Nechutila mi káva, som silná kávoholička, pri prvom dieťati sme sa snažili a na to že som tehotná som prišla vynechaním menštruácie a testom. Potom to prišlo, prestala mi chutiť káva, pre mňa to bol stres ako hovado že ako ja budem bez nej žiť, čistá psychológia. Ďalšie dve deti som test kupovala hneď ako mi prestala chutiť káva. Dokonca tretie dieťa je neplánované, menštruácia nechodila, test negatívny, tak som čakala a už netestovala, jedného dňa som si spravila ráno kávu ktorá ostala nedopitá, ja som sa prisahám od tej kávy postavila, obliekla som sa, išla som do lekárne kúpila test, doma spravila a bum tehotná.

autor
19. máj 2023

@lusilla tak to je super detektor 😂
Kiezby som to mala aj ja take jednoznacne 😇