Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva?
Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva a kedy začali?
@natalyyy_000 svrbeli ma prsia inak nič. To pravé orechové prišlo potom keď som vracala do 6 mesiaca
Ja som najprv cítila uhniezďovanie - akoby menštruačné krce, ktoré trvali 2-3 dni. Dosť silné, akoby sa mi embryo zakusovalo maternice. A prsia ma začali bolieť od druhého dňa od transferu. A od 4-5 tt. - extrémna únava a celodenné nevoľnosti, ktoré trvali do 13 tt.
@natalyyy_000 uhniezdenie, ako silne pichanie v maternici. U prveho som bola popar dnoch meskania ms zduta, akoby som bola aspon v 4.mesiaci. U druheho mi bolo od 5.tt zle neskutocne. Bradavky mi stmavli. Mliecny vytok.
najvýraznejšie boli pri prvom tehu... doteraz sa pamätám ako ma veľmi boleli prsia až tak že som myslela na najhoršie diagnózy.
neskoršie pribudli obrovské nevolnosti
Ja som spozornela ked som zajedala forneti slahackou 😁
@natalyyy_000 svrbeli ma prsia inak nič. To pravé orechové prišlo potom keď som vracala do 6 mesiaca
@majus2323 ja som zvracala až do pôrodu 😂😂 chvalabohu pri druhom takmer vôbec. Asi to prvorodený vyžmýkal zo mňa všetko.
Odpadla som, nizky tlak
U mna typicke len v tehotenstvach
velmi bolestive prsia, extremne nechutenstvo, caste behacky na wc a vkuse zavraty
Strasna unava pocas dna, musela som si poobede lahnut.. caste chodenie na wc a bolest prs a vytok
Vyse tyzdna menstruacne bolesti a menstruacia nikde. V aute som si musela rozopinat rifle, co ma tak tlacili a bolelo ma z nich brucho, tak mi ho nadulo🤣no a postupne sa to len zhorsovalo, celodenne nevolnosti, točenie hlavy,slabost,bizky tlak
@natalyyy_000 uuuuuunava neskutočná, po stojacky som bola schopná zaspať ...
Neskutočná únava, všetko mi smrdelo ako mokrý pes 😀. A samozrejme nevoľnosti, menstruacia mi meškala ale u mňa nič neobvykle.
Grcanie, Grcanie, a zase Grcanie...
Ostalo mi v autobuse vo Florencii strasne nevolno. Myslela som ze to bolo zakrutami a tym ze som neranajkovala a dala som si len zeleny caj. Co clovek nechcel este isli kontrolori listkov a ja som sa snazila nevyzvracat sa tam. 🤣 nastastie sa mi to podarilo
@natalyyy_000 kolky deň po ovulácii ste mali príznaky?
Cítila som uhniezdenie. Bolo to také ako keď mám dostať menzes. Citlivé a zväčšené prsia. A keď som sa rozplakala pri Simpsonovcoch, tak som si už bola istá že sa zadarilo.
Všetky príznaky boli ešte pred pozitívnym testom. Cca 7 dní po meškani menzesu som mala //. Prvé dva testy boli negatívne, až tretí ukázal to, čo som tak veľmi chcela vidieť
Priznaky som nemala ziadne az potom co som vedela ze som tehotna ma zacali boliet bradavky a kazdy den ma napinalo
@natalyyy_000 boleli ma kríže a bola prespala som cez deň 3 hodiny, čo sa u mňa nestáva.. bolo to 6 dní pred ms.

@natalyyy_000 zväčšené prsia o 2 veľkosti cca v 6-7t. Inak žiadne 🙂