icon

Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva?

natalyyy_000
16. jún 2025

Aké ste mali prvé príznaky tehotenstva a kedy začali?

denkabemommy
16. jún 2025

@natalyyy_000 zväčšené prsia o 2 veľkosti cca v 6-7t. Inak žiadne 🙂

majus2323
16. jún 2025

@natalyyy_000 svrbeli ma prsia inak nič. To pravé orechové prišlo potom keď som vracala do 6 mesiaca

jablko13
16. jún 2025

Ja som najprv cítila uhniezďovanie - akoby menštruačné krce, ktoré trvali 2-3 dni. Dosť silné, akoby sa mi embryo zakusovalo maternice. A prsia ma začali bolieť od druhého dňa od transferu. A od 4-5 tt. - extrémna únava a celodenné nevoľnosti, ktoré trvali do 13 tt.

ailiba
16. jún 2025

@natalyyy_000 uhniezdenie, ako silne pichanie v maternici. U prveho som bola popar dnoch meskania ms zduta, akoby som bola aspon v 4.mesiaci. U druheho mi bolo od 5.tt zle neskutocne. Bradavky mi stmavli. Mliecny vytok.

deti95060810
16. jún 2025

najvýraznejšie boli pri prvom tehu... doteraz sa pamätám ako ma veľmi boleli prsia až tak že som myslela na najhoršie diagnózy.
neskoršie pribudli obrovské nevolnosti

evcagabi
16. jún 2025

Ja som spozornela ked som zajedala forneti slahackou 😁

vkatush
16. jún 2025
@majus2323

@natalyyy_000 svrbeli ma prsia inak nič. To pravé orechové prišlo potom keď som vracala do 6 mesiaca

@majus2323 ja som zvracala až do pôrodu 😂😂 chvalabohu pri druhom takmer vôbec. Asi to prvorodený vyžmýkal zo mňa všetko.

ivik4
16. jún 2025

Odpadla som, nizky tlak
U mna typicke len v tehotenstvach

zobaka
16. jún 2025

velmi bolestive prsia, extremne nechutenstvo, caste behacky na wc a vkuse zavraty

es321
16. jún 2025

Strasna unava pocas dna, musela som si poobede lahnut.. caste chodenie na wc a bolest prs a vytok

anajka266
16. jún 2025

Vyse tyzdna menstruacne bolesti a menstruacia nikde. V aute som si musela rozopinat rifle, co ma tak tlacili a bolelo ma z nich brucho, tak mi ho nadulo🤣no a postupne sa to len zhorsovalo, celodenne nevolnosti, točenie hlavy,slabost,bizky tlak

jesenzima
16. jún 2025

@natalyyy_000 uuuuuunava neskutočná, po stojacky som bola schopná zaspať ...

tinky2552
16. jún 2025

Neskutočná únava, všetko mi smrdelo ako mokrý pes 😀. A samozrejme nevoľnosti, menstruacia mi meškala ale u mňa nič neobvykle.

majus2323
16. jún 2025
@vkatush

@majus2323 ja som zvracala až do pôrodu 😂😂 chvalabohu pri druhom takmer vôbec. Asi to prvorodený vyžmýkal zo mňa všetko.

@vkatush ja som si tiež myslela že budem až do pôrodu ale našťastie som mala 2 mesiace pokoj a ku koncu som zase vracala... Ešteže my ženy máme tendenciu zabudnúť 😁

bielasovicka
16. jún 2025

Grcanie, Grcanie, a zase Grcanie...

saska1911
16. jún 2025

Prepáčte, že sa sem pridám. Som trochu v šoku. Mam už dve detičky aj keby som sa veľmi tešila. Je toto podľa vás pozitívne test. Robila som dnes ráno.

zobaka
16. jún 2025
@saska1911

Prepáčte, že sa sem pridám. Som trochu v šoku. Mam už dve detičky aj keby som sa veľmi tešila. Je toto podľa vás pozitívne test. Robila som dnes ráno.

@saska1911 vyzera, ze ano, kolko ti meska den dva?

froneet
17. jún 2025

Ostalo mi v autobuse vo Florencii strasne nevolno. Myslela som ze to bolo zakrutami a tym ze som neranajkovala a dala som si len zeleny caj. Co clovek nechcel este isli kontrolori listkov a ja som sa snazila nevyzvracat sa tam. 🤣 nastastie sa mi to podarilo

natalyyy_000
autor
17. jún 2025

@natalyyy_000 kolky deň po ovulácii ste mali príznaky?

mimikarol
17. jún 2025

Cítila som uhniezdenie. Bolo to také ako keď mám dostať menzes. Citlivé a zväčšené prsia. A keď som sa rozplakala pri Simpsonovcoch, tak som si už bola istá že sa zadarilo.
Všetky príznaky boli ešte pred pozitívnym testom. Cca 7 dní po meškani menzesu som mala //. Prvé dva testy boli negatívne, až tretí ukázal to, čo som tak veľmi chcela vidieť

ar3m1s
17. jún 2025

Priznaky som nemala ziadne az potom co som vedela ze som tehotna ma zacali boliet bradavky a kazdy den ma napinalo

sisa9496
17. jún 2025

@natalyyy_000 boleli ma kríže a bola prespala som cez deň 3 hodiny, čo sa u mňa nestáva.. bolo to 6 dní pred ms.