icon

Aké sú príznaky mimomaternicového tehotenstva?

moniikka
3. máj 2011

Vedel by mi niekto odpovedať na túto otázku.Menštruácia mi mešká už 2 týždne a asi týždeň mi je zle každý deň.Robila som si tehotenský test a vyšiel negatívny.Pri mimomaternicovom tehotenstve výjde aký?Negatívny alebo pozitívny?Ďakujem za odpoveď

ela2710
3. máj 2011

@moniikka pri mimomaternicovom tehotenstve vychadza pozitivny test...kedze je hcg zvysene, mal by vyjst pozitivny, kamaratke tak tiez vysiel, cela stastna sla k lekarke, a zistili, ze ma mimomaternicove tehotenstvo ☹ , potom prisla o jeden vajcovod...takze nic prijemne....skor si myslim, ze u teba moze ist o nejaky zapal, alebo ak si bola nachladnuta, tiez zvykne meskat, chod ku gynekologicke, ta ti poradi najlepsie 😉

andysok
3. máj 2011

Pozitivny - hcg stále rastie

labus
3. máj 2011

@moniikka ahoj tehotenský test by mohol ukázat // lebo aj vtedy rastie HCG len sa plod uchytil na inom mieste ked máš podozrenie zájdi k lekárke na krv tá ukáže hladinu HCG a pravdepodobne ti ju budu sledovat mimomaternicove tehotenstvo som prežila nieje to sranda takže nečakaj .Robila si si test z ranajšieho moču? Každopádne po dvoch týždnoch vynechania menzesu by už test mal ukázat tehotenstvo a každopádne radím navštívit lekára čím skôr a zistit príčinu vynechania menzesu.

lucka527
3. máj 2011

@moniikka tiez som za navstevu lekara ale moze byt aj chyba v teste ja som bola mesiac tehotna 2 testy mi ukazali ze niesom a treti potom ze som ale tiez ked mi ukazal ze niesom tak som sla k lekarovi on uz bude vediet co je vo veci

kaciatko81
3. máj 2011

pri mimomaternicovom je test pozitivny, ale ak mas akekolvek pochybnosti, tak chod radsej lekarovi