Aké sú prvé príznaky tehotenstva?
Baby ake boli vase uplne prve priznaky este pred pozitivnym testom?🤭
Ako kto, niekto nema žiadné..pri prvom som nemala nič, pri druhom 8 dni pred ms som furt cikala a bolo to pre mňa nelogické a spravila som si test a bol pozitivny .. pri treťom mi bolo zle, boli sme na oslave a cosi sa ajj popilo, ale mne nikdy nebolo zle z nicoho a test bol pozitivny
@anonym_autor mala som pocit, ze mam zapal mocaku, taky tlak, ale nestipalo ma.
Ziadne. Podla mna si vacsina zien namysla tak skoro
@anonym_autor pri prvom som bola unavená pri ťažšej činnosti. Stavali sme dom vtedy a nevládala som z ničoho nič.
Pri druhom som som cítila akoby niečo v podbrušku myslela som že idu kramy ale bolo to trosku iné. (Musela som sa sledovať kvôli liekom) inak nič.
A pri tehotenstvách čo nedopadli dobre má boleli prsia.
Vôbec žiadne a to som sa po iui sledovala neustále, bolesť pŕs som mala presne takú istú ako vždy pred ms.
Zacala som sa v noci budit na cikanie - pri oboch detoch som to tak mala. Preto som uz 4 dni pred meskanim ms vedela, ze som tehotna
Ziadne. Podla mna si vacsina zien namysla tak skoro
@anonym_cc5bad súhlasím. Jedine, ak majú nepravidelný cyklus. Najprv musí byť pozit test (hoc len duch) a až tak s nárastom hcg sa objavujú príznaky. Mne príznaky začali cca od 16dpo. Test bol slabo pozit na 12dpo.
Možno ešte dodám, že ja som nemala pms. Vždy ma začne boliet brucho cca tyzden pred tym, ako mam dostat. A vtedy nic. Tak som si 2dni pred ms urobila test. No ako pisem, priznaky mi zacali az neskor
asi jeden a pol tyzdna pred menstruaciou bol uplne prvy priznak citlive bradavky, nikdy som take dovtedy nemala. Potom taka divna unava, to som si myslela, ze kvoli tomu ze sme na dovolenke kde bolo o 20 stupnov menej ako tu na slovensku. Ked som prisla domov som spravila test a uz bola bleducka ciarka.
Pred pozitívnym testom nič. Keď som mala pozitívny test tak som začala cítiť neskutočný hlad, aký som nemávala. Mohla to byť náhoda.
V mojom okolí sú dve skupiny žien. Tie, ktoré fungovali úplne normálne a potom tie, ktoré polovicu tehotenstva nevedeli poriadne ani existovať.
V prvom tehotenstve som chodila na wc asi kazdych 5 minút a zaspavala som postojačky,pri 2. som mala pocit,že na mna nieco lezie,zima mi bola stále, únava neskutocná a pri 3. mi nebolo nič az do skoro 8tt kedy mi prislo zle z vône šunky,vtedy som aj zistila,že som tehotná keďže "menštruáciu"som mala normálne 🤷♀️
@anonym_autor ja tiež žiadne pred otestovaním a potom ako prvé, kým začali nevolnosti v 7 tyzdni, tak bolo nafúknuté brucho.

Palenie zahy...