Ako sa orientovať pri rôznych výsledkoch testov?
Ahojte vyšiel mi pozitívny clear blue digitálny test 1-2
Ale klasicky paličkovy s citlivosťou 10 mi vyšiel negatívny. Ako sa teraz riadiť ?
A na digitálnom bolo 1-2
Z akeho dovodu si si robila test 15dc? Mas aj ine priznaky? Lebo ak by to bolo tehotenstvo z predchadzjuceho cyklu, tak uz by tie ciarky boli silne a urcite nie 1-2. Mozno napis viac, kedy si male nechraneny styk a pod.
@dadis styk v minulom cykle bol na 17dc. Menštruáciu som dostala na 33dc a mala som ju normálne 6-7 dní ako vždy. Posledný styk v tomto cykle bol hneď po menštruácii to je 8dc a dnes som si spravila test lebo som mala taký zvláštny pocit 2 dni dozadu. Také kŕče ale prirovnala som to krčom ako pri ovulácii keďže aj výtok som mala takej hlienovitej konzistencie ako mávam pri ovulácii. Preistotu som si dnes spravila test a digitálny my čísiel pozitívny a paličkový ako vidieť na fotke pravdepodobne teda negatívny. Vôbec neviem čo mám robiť. Pôjdem si kúpiť ešte 2 testy a skúsim otestovať ešte poobede a uvidím. Dnes som 15dc.
Test si teda este kup, ale sprav si ho az zajtra/pozajtra z ranneho mocu. Ak si otehotnela ten 8.dc, tak je este skoro testovat.
Ale myslite že by test s citlivosťou 25 odhalil skôr ako ten s 10?
Nie, nizsie cislo znamena vyssiu citlivost (zachyti aj nizsiu koncentraciu hcg v moci)
Teraz som robila znova digitálny aj paličkový a iba negatívne.. tak ja neviem. Tehotná byt nechcem a nemôžem .. spravím ešte zajtra rano
Ahojte akurát som si robila znova digitálny test a vyšiel zase negatívny. Ale teraz vyslovene z prvého ranného koncentrovaného moču. Myslite že teda niesom tehotná?
Nie si tehotna z minuleho cyklu. Tento cyklus si iba 16.den, takze s urcitostou budes vediet cca o 2 tyzdne, ci si neotehotnela v tomto cykle. Ak nechces otehotnies, su rozne formy antikoncepcie.
Ahojte , chcela by som sa spýtať s priateľom sa snažíme o bábo, robila som si dva dni pred ms test lebo som bola nedočkavá ale vyšiel negatívny , včera som mala dostať ms a zatiaľ neprišli prsia ma dosť bolia asi 4 dní, tiež má posledné 4 dní bolí hlava o krížoch ani nevravím , a sem tam ma zabolí v podbrušku a stále ako keby sa mi dalo cikať... mám stále pocit ako keby som mala už dostať , stále chodím na wc že už to prišlo asi a nic, spravila som si ďalší test no bojim sa sklamania keďže ten prvý bol negatívny... Ma niekto podobnú skúsenosť? 🙂 Ak áno budem rada ak sa podelite o rady a skúsenosti dakujeeem 🥰
@silvinka1p ahoj tak sa nezaradilo 😔 skúšame stále, akurat zajtra čakám svoje dni, už klasické príznaky bolesť pŕs, sem tam podbruško, a tak uvidíme 😊 dnes má celý deň v robote svrbelo brucho a neviem s čoho 😁

Ešte podotknem že som minuly cyklus mala menštruáciu a dnes som 15DC.. neviem vôbec čo robiť poraďte prosím