Ako správne interpretovať výsledok tehotenského testu?
Ahojte baby chcem poradiť robila som si 2 testy a toto mi tam ukazuje neviem ci som alebo nie

@ada1994 Je to tam 😍😍
Tvoje je jasne ano 😍
@nev80 toto určite nie sú falošne pozitívne testy! Ak sú teraz negatívne, ukazuje to na potrat v skorom štádiu tehotenstva.
@nev80 toto určite nie sú falošne pozitívne testy! Ak sú teraz negatívne, ukazuje to na potrat v skorom štádiu tehotenstva.
@bambulka711 ak by som potratila nezačala by som krvácať? Nekrvacam. MS príde zajtra. Podla hcg v krvi mam len 0,31
@bambulka711 ak by som potratila nezačala by som krvácať? Nekrvacam. MS príde zajtra. Podla hcg v krvi mam len 0,31
@nev80 hcg sa normalne v tele nenachadza. Takze bud si testovala velmi skoro alebo pojde o potrat v skorom stadiu. To chce cas, aby si videla, co z toho to je..
@nev80 ty mas taketo testy a krv len 0,31? nemas cystu?
@bluka2 a citlivost ma rovnaku? Mavaju vud 10 alebo 25, 10 je ovela citlivejsi a ukaze pozitivny vysledok skor. Menej citlivy az vyssie hodnoty ukaze
@veronikadbc ano, oba 10. Este mam 1-2 dni do ms, tak iba citlive som vyberala
@bluka2 a citlivost ma rovnaku? Mavaju vud 10 alebo 25, 10 je ovela citlivejsi a ukaze pozitivny vysledok skor. Menej citlivy az vyssie hodnoty ukaze
@veronikadbc ale som rada, ze to vidi aj niekto iny, ze tam nieco bolo, lebo uz zacinam o sebe pochybovat
@veronikadbc ale som rada, ze to vidi aj niekto iny, ze tam nieco bolo, lebo uz zacinam o sebe pochybovat
@bluka2 Ja to tam vidim uplne jasne 😂 ale samozrejme niektore testy "blbnu", alebo su biochemicke tehotenstva. Tak uvidis este ak o par dni, drzim palce velmi
@nev80 to nebude falosna pozitivita, ak boli cakumprask vsetky. bud biochemicke, alebo to moze byt iny zdravotny problem - cysta, myom, infekcia, lieky, menopauza az onkologicke ochorenie ( cim ta nechcem strasit, ale napriklad aj rakovinu prostaty vie odhalit tehotensky test) navstiv dr.
a predtym si mala jasne ciarky? a teraz toto? je to velmi cudne fakt. urcite by som sla k dr, ench to pozrie. Moze to byt cysta, alebo nieco ine.
@magic08 ahoj. Dnes je to 2 dní co mrcha mešká. Mávam ju presnú. Na teste je ale vidieť len náznak. Samozrejme se urobím ďalší zajtra ale vyzerá to ako duch ci pásik.
@nev80 nuz ja som pred viac ako rokom potratila a zistila som to tak ze z krasne silnych testov mi zacala slabnut ciarka... A krvacat som zacala az po par dnoch

Treba si spravit 2 testy ale s odstupom par dni, nie naraz 🙂